luni, 16 august 2010

Daca e frig si ploua...

...atunci a merge la cinematograf nu este o idee rea!!

Am ales dintr-o privire "Killers-marriage give it your best shot"(Kiss and kill) nu doar pentru ca titlul parea sa promita o comedie romantica împletita cu ceva action, dar mai ales pentru ca protagonista este Katherine Heigl (dulcica doctorita din Grey's Anatomy). Dar va previn: nu faceti ca mine!
În afara de frumosul cuplu din rolurile principale (Katherine si Ashton Kutcher) nu aveti nimic deosebit de vazut! Un dialog anost, fara sclipiri si spontaneitate, o actiune trasa de par si o romanta careia îi lipseste magia! Altfel spus: o comedie de duzina! careia nici macar nu am mai avut rabdare sa-i vad ultimul sfert de ora! Mi-a parut rau dupa timp!

Am salvat dupa-amiaza prin alegerea unui alt film, ce a avut premiera luna trecuta: "Loose Cannous"(original, pe italiana: Mine vaganti/ pe germana: Männer al dente)!
Înca din primele secunde te simti transpus în Bella Italia, într-o vreme când traditiile sunt încalcate si stilul de viata tipic epocii trecute începe a se clatina...Si participi zâmbind, pe alocuri dulce-amar, urmarind destinul numeroasei familii - proprietara a unei fabrici de... Ei, hai ghiciti, ca este simplu! Daaaa! O fabrica de paste fainoase: macaroane, taietei, spaghetti...
Un film ca o lectie despre viata! O comedie cu substrat profund. Este un film pe care, mai ca as fi pregatita sa-l mai vad o data! Pentru ca merita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu