joi, 29 septembrie 2011

131!

Încep prin a lista câstigatorii editiei MFC 39: Adriana10, Adriana9, Adriana8, Felix, Nikuelektiku, Alice Georgiana1, AndraPavel, Adriana7, Acuarele, Daurel, EmaHategan, Radio MWB,MWB, Liviu, Ionut, Infokid, Lukluk, Iri, Lillee, Ana, OanaClara, Coolnewz, Ironicblond, CLM, Adriana6, Sufletdefluturas, Catalin Lungu, Ora25, Leovi2, Dan Ghemes,LePetitPrince, Alice in Wondernet, Zolty, Androxa, Virtualkid, Dan, Lunabeteluna, Sara, Zamfir1, Alina, Rappa_ru', Adriana5, Zamfir2, Adriana4, Neuroanchiloza, Jurnal albastru, Jumatati, Wind, Clipe de Cluj, Luiza, Calin, Fly2sky, Virtualkid, aA, SARA, Zamfir3, Zamfir4, Zamfir5, Ulise, Zamfir7, Zamfir8, Rokssana,Florina, Vitrina Vacii Verzi, Minoki, Simona, Nexus, Adriana3, Gângureli, Anda, Carina, Sophie, Mircea Florescu,Zina,Vaca Verde,Radu, OFZ, Lolita, Elena, Dan Dumitru, Melly, Gina, 'mnealui, Adriana2, Ana, Dream, Tamy, Scorpio, Mirela, Cristi, Vulturesti, Adriana1, Mariana, Ioana, Iulisa, SoriN, Robert, Lumi, Dana Diaconu, Ionut Sandu, Leovi1, Simpler, Fosile, Nima, Tetris, Aurora Georgescu, Anastasia, Kassak, Karma police, Paul, Costin Comba, Rontzinki, Little Throughts, Escu, Geanina, Abbilbal, Ninu, Tibi, Pandhora, Tu1074, Gabriela, Phozone, Max, Dani, Alexandru, Napocel, Papornita cu vorbe, Vera, Cosmin Iftode, Alicee, Digodana, Tudor Enea. Un record absolut al rubricii Miercurea fara Cuvinte! Multumesc tuturor participantilor!
Eu personal, am împartit plimbarea în doua etape (prima s-a încheiat azi-noapte la 2!) ce în total a durat 7 ore! Am vizitat fiecare înscris în tabel si trebuie sa spun ca editia încheiata ieri mi-a facut o adevarata placere! Fotografiile sunt din ce în ce mai profesional realizate si temele alese sunt deosebit de placute!
Multumesc tuturor celor care au facut alaturi de mine aceasta"tura de forta"! 131 de vizite - nu chiar usor de facut, însa surprizele fotografiilor oferite de fiecare participant, aduc bucurie sufletului, deci efortul este rasplatit din plin!
Împreuna am reusit sa facem ca ziua de miercuri sa fie un festival al bunului gust! Va felicit!
Multumiri celor trei participanti care s-au gândit sa ne faca surprize: lui Kassak - cu minunatul tablou al tuturor fotografiilor (unde se poate vota care fotografie "vorbeste" cel mai cel), Adrianei- cu post restantul (unde autoarea daruieste câte o poezie, celor din top 10) si lui Calin, care a reusit sa realizeze un videoclip cu fotografiile noastre (eu înca nu am vazut clipul, dar cred ca am primit ceva pe mail, trebuie sa verific, ca nu mai pot de curiozitate!).
PS1: Multumiri speciale participantilor "grei": Zamfir (8 bloguri), Adriana (10 postari), Virtualkid si Grupul MWB.
PS2: Am observat ca alaturi de bloggeri, participa cititori simpli, prin comentarii deosebit de spirituale! Marco Polo, LU, 4M, Steliana, sunt câteva nume carora doresc deasemenea sa aduc multumiri!

60 de comentarii:

  1. Si eu iti multumesc ca nu m-ai uitat
    si-ti doresc ca si de acum inainte sa ai parte de stima si respectul a multor prieteni.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Steliana,
    ei vezi? tocmai ce spuneam! esti aici, ma bucur mult!
    Te pup si eu. Numai gânduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau să cred că a ajuns minunea de clip şi la tine cumva (cu sonor, sau măcar fără); îmi pare rău că a trebuit să mă rezum la 34 de imagini, dar atît îmi permitea programul; oricum, pentru miercuri vă pregătesc altceva, pune mintiuca mea la cale ceva, iar acel ceva va putea fi văzut oriunde, fără probleme. o zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot decât să adresez felicitări tuturor, dar în primul rând ţie, Carmen, pentru iniţiativa ta. Dar şi lui Kassak, pentru top.
    Mă macină un regret: de regulă, nu am cine ştie ce de mult de lucru la birou, poate vreo două-trei zile pe lună sunt într-adevăr mai aglomerate; ei bine, ieri a fost pentru mine o zi deosebit de încărcată, cum n-am mai avut demult. Am încercat şi eu să vizitez cât mai multe bloguri, dar s-a făcut ora două, azi dimineaţă, şi n-am apucat să văd decât cu puţin peste sută. Mănâncă teribil de mult timp, mai ales când nu-l ai! Ăsta-i regretul meu...
    Pe de altă parte, sunt bucuros că am văzut multe lucruri minunate...

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! Inca putin si ajungi la 200. Dar ... sunt foarte suparat pentru ca m-ai deconspirat! Ma gandesc la pedeapsa.
    Deocamdata, sarut mainile si iti doresc sa ai o zi minunata in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai ajuns pe 13 in zelist. Nu sta pe acest numar cu ghinion. Treci ... mai sus, te rog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumim pentru..."nominalizare"! :)
    Recunosc că e mai uşor să fii pe tuşă sau în..."tribune", ca simplu spectator la "Spectacolul lumii", eventual şi comentator, decât să fii direct implicat în această emulaţie artistică extraordinar de benefică sub toate aspectele, dar care, uneori,implică eforturi mari...Felicitări lui Carmen şi tuturor participanţilor direcţi!Ca şi la Jocurile Olimpice, cred că şi aici lucrul cel mai important e să participi şi să existe permanent "spiritul olimpic"! Satisfacţii cât mai mari şi numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. maxime felicitari!!!! :)
    multumim pentru flori!

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari draga mea pentru locul pe care il ocupi in zelist...asteptam sa ajungi in primii 10 :)
    e fain ca din ce in ce mai multi bloggeri sunt captati de "miercurea ..."
    felicitari tuturor :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari ! >:D<

    Extraordinara emotie !

    RăspundețiȘtergere
  11. captivant blog.sunt interesat sa fac link exchange cu tine.daca esti deacord astept un raspuns in acest comentariu.vad ca mai ai o droaie de bloguri/siteuri in dreapta :P

    RăspundețiȘtergere
  12. I am very happy to be among the winners.

    RăspundețiȘtergere
  13. Calin,
    da, a ajuns, multumesc mult! :) am scris un mail.
    Si tie o seara agreabila! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Max,
    multumesc mult! si eu am muuuulte de rezolvat saptamâna aceasta, pe lânga serviciu 7-17, zilele acestea se muta si fetele mele...Pe 4 octombrie încep facultatile. Ce e la noi acasaaaaa...
    Aseara am intrat abia la ora 20 pe net si pâna la 2 noaptea am facut vizite :)) Azi dimineata am continuat.
    Miercurea este o zi minunata, dar aglomerata ;)
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  15. Zamfir,
    înca putin si "ajungem" la 200 :)
    Mda... asta e! îmi asum vina :)
    (ca celorlalti le este greu sa întelegi cine este Zamfir, Zam Fir sau de Turda)
    O seara faina si însanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari, Carmen! Ma bucura sa vad ca in fiecare saptamana sunt mai multi participanti:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ulise,
    :)) ai dreptate! la asta m-am gândit si eu când am vazut 13! de aici va începe picajul ;) da ce conteaza?! în top 15 sau nu, eu tot aceeasi sunt si ma bucur de toti prietenii mei.
    Ai grija de prietenul nostru! ai de la mine un os ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. Marco Polo,
    ce frumos te-ai exprimat! ai perfecta dreptate!
    este un sentiment placut când stii ca esti citit,îti sustine moralul. Multumesc pentru ca ne esti alaturi!
    Einen Schönen Abend! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Pandhora,
    ah... este o minune pe care nu o înteleg! multumesc ;)
    Despre MfC ma bucur deosebit!
    Te îmbratisez, o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nima,
    echipa Miercurea fara cuvinte este formata din cei mai buni bloggeri!

    RăspundețiȘtergere
  21. Filme on line,
    ai dreptate, am o droaie ;) te-am trecut!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ana Marin,
    si eu deasemenea! nu-mi vine sa cred, dar parca s-au adunat toti fotografii profesionisti! avem numai fotografii deosebite!
    O seara faina! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc pentru nominalizare si pentru toate comentariile lasate pe blogul meu. Sper sa te regasesc si in alte zile ale saptamanii printre cititori. Eu m-am abonat deja la blogul tau. O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  24. iti multumesc.si eu te-am trecut, astept insa sa modifici numele, sa apar cu "filme online gratis".

    mersi!

    RăspundețiȘtergere
  25. Hai la POST RESTANT sa dai o bere! Las eticheta generala pentru ca deja am colectionat cateva ilustrate.

    http://adriana-dardindar.blogspot.com/search/label/POST%20RESTANT%20

    RăspundețiȘtergere
  26. :) bravo! eu iti multumesc si iti spun sincer ca ai mei( sot, fiica si catel) imi amintesc si ma inteaba de ideea pe care o am pentru postarea de miercuri! la mai mare! seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  27. Multam de numire si felicitari pentru proiect ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. Mă bucur că ai înţeles că supărarea mea este în glumă. Pe de-o parte, ai făcut un serviciu. Pe de-alta, pe oricare dintre blogurile mele sau cele pe care le coordonez ori îndrum, există o listă cu explicaţii referitor la postata cu bloguri zamfiriene.
    Dar, ... dă-ne - mai departe - de lucru, în linşte, miercurea!

    RăspundețiȘtergere
  29. Sperantele mele au fost mereu ca cei plecati in Vest se vor interesa de cei ramasi la vatra; ne vor organiza, incuraja...; nici nu zic finanta...
    PS. Voiam sa scriu "se vor intoarce"...
    N-ar fi corect, deoarece (inca) n-am reusit sa amenajam (nici) drumurile

    RăspundețiȘtergere
  30. Ceea ce scapa intelegerii mele: Adriana1, Adriana2, ... inseamna mai multe postari ale aceluiasi blog. Nu ne inscriem cu o postare/blog?!
    Zamfir1, Zamfir2, ... sunt mai multe bloguri. Deci, ... daca gandim nemteste, nu e chiar foarte exact de corect! Lasa blogurile cu denumirea lor proprie, ca sa nu fiu confundat cu Adriana postarilor multiple.
    Unii vin cu imagini proprii, altii cu preluari de pe inetrnet. Dewci, o ierarhizare, un top, ... este distorsionat. Ce laudam: pe cel care face si prezinta cea mai frumoasa imagine sau pe cel care reuseste sa preia cea mai reusita fotografie a unui artist de pe internet?!
    Miercuri voi veni cu cate sapte postari de pe fiecare din cele opt bloguri si mai iau si de pe internet vreo enspe imagini de clasa, ca sa trecem de ... 300 de participanti, pardon: participari, pardon ... care sunt regulile jocului?!

    RăspundețiȘtergere
  31. Carmen, eu cred ca pana la Anul Nou o sa atingem cifra 200. Happy Friday! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Carmen, citind comentariul postat de catre domnul Zamfir de Turda, vad ca ai iscat o mica furtuna prin schimbarea denumirilor si ma vad nevoita sa intreb, pentru ca mi-a fost pomenit numele; trebuie sa ne incadram in niste reguli sau ideea de baza este sa vedem miercurea cat mai multe poze interesante care sa vorbeasca de la sine?!

    Intamplator sau poate ca nu, eu chiar gestionez cred ca 10 bloguri si nu m-a deranjat deloc cum ai procedat, chiar daca pozele de miercuri inscrise la tine sunt postate doar pe blogul dardindar.

    O RUGAMINTE INSA AS AVEA SI EU PENTRU CEI CARE PARTICIPA: DACA FOTOGRAFIA NU ESTE PROPRIE, SA SPECIFICE SURSA.

    Pupici!

    PS: POST RESTANTUL a strans deja cele 10 ilustrate si acum astept final Top 10 intocmit de catre Kassak sa vad daca le-am nimerit.

    Votati ce va place aici http://www.simpler.ro/mfc

    RăspundețiȘtergere
  33. Carmen nu stiu exact ce am castigat dar ma bucur de succesul ideii tale! Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  34. Noi îţi mulţumim, CARMEN, eşti minunată! Weekend cu bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Mie imi trebuie cateva zile sa-i vizitez pe toti, comentarii las doar cateva. Esti o gazda deosebita, iar participantii tot mai inventivi si mai multi. Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  36. Adriana,
    eu te-am trecut în Blogroll :)
    Multumesc, o seara faina deasemenea!

    RăspundețiȘtergere
  37. Geanina,
    :)) draguta familie ai! va pup pe toti. Weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  38. Cuvintealese,
    ma bucur ca participam împreuna!
    Weekend fain! :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Gabriela,
    multumim! si te asteptam cu drag si pe tine ;)
    weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  40. Zamfir,
    miercurea fara cuvinte va continua :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Kassak,
    cândva va trece, dar ramân urme adânci... Însa nu cred ca-ti spun o noutate, nu? nu e prima data... si nici ultima...

    RăspundețiȘtergere
  42. Daurel,
    zau daca înteleg ce vrei sa spui?
    daca-mi amintesc eu bine parca ai doua fiice, stabilite în Anglia, sau?... Si chiar si asa, tot nu înteleg cine-ti spulbera sperantele?!...Tja, oricum o fi, eu îti doresc un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  43. Zamfir,
    cu tot respectul, trebuie sa-ti atrag atentia ca acesta este blogul meu si eu scriu ce si cum vreau eu! mie nu-mi comanda nimeni cum sa ma exprim!
    Daca te deranjeaza ca ti-am scris numele asa(Zamfir1-Zamfir8) te rog sa-mi spui, voi sterge si nu te voi mai pomeni... Presupun însa ca te-a luat un pic scrisul înaintea gândirii...
    Cât priveste "Miercurea fara Cuvinte" - tocmai asta gasesc cel mai frumos, ca nu are multe reguli! trebuiesc respectate doar cele câteva indicatii din postarea de baza.
    Nu ai voie sa te înscrii la mai multe pozitii cu aceeasi fotografie, dar daca ai timp si gasesti amuzant sa postezi fotografii pe teme diferite si sa le înscrii, nu gasesc asa rau.
    Nu înteleg care este supararea ta, ai pierdut vreun premiu?! La aceasta rubrica, nu avem câstiguri materiale si nici nu pierdem nimic! Prin aceasta rubrica, nu doar eu ci fiecare participant si-a marit numarul vizitatorilor, si-a largit cercul prietenilor si a descoperit artisti fotografi deosebiti. Competitia ne-a stimulat tuturor imaginatia si ambitia de a impresiona prin fotografii calitative.
    Eu nu mi-am propus ca scop sa fim 300 de înscrisi...frumos ar fi, dar daca nu, e bine si asa. Miercurea fara Cuvinte a functionat si cu doar 3 înscrisi!
    Deci... eu spun sa revizuiesti felul de a gândi... Ideea MfC este sa ne aduca bucurie si nu cearta!

    RăspundețiȘtergere
  44. Cristi,
    sper ca nu este un apropo la comentariul lui Zamfir de Turda...
    Fain ar fi, ca pâna de Anul Nou sa fim 200 înscrisi ;) dar atunci vizitarea participantilor va dura de miercuri pâna marti :))
    Un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  45. Adriana,
    eu obisnuiesc sa numesc prietenii cunoscuti pe blog, pe nume si nu ma adresez lor cu numele de blog, asa cum nici tu nu-mi spui "draga Între vis si realitate" :) Sunt foarte multi care folosesc pseudonime (nu înteleg de ce, dar fiecare face cum vrea) îsi atribuie nume simpatice sau foarte lungi. Am folosit cu placere numele, acolo unde am aflat - oficial(pentru ca sunt multi care mi-au scris pe mail si s-au prezentat cu numele real, iar eu am respectat dorinta lor ca pe blog sa ramâna "mascati")
    Chiar daca ma repet, eu sunt singura care hotaraste cum si ce scriu aici - pentru ca blogul acesta îmi apartine! Nu sunt obligata sa dau ping nimanui si daca o fac, o fac doar pentru ca mie îmi face placere.
    Asa ca si în viata reala, aici în virtual, totul se bazeaza pe respect, pe respect reciproc.
    Deci Adriana draga, tu esti noua la Miercurea fara Cuvinte si ma bucur ca ne-ai gasit! Tabelul de înscriere cuprinde doua casute, în prima se introduce numele participantului si în a doua, adresa postarii. "Regulamentul" de participare este sa nu folosim cuvinte, sa publicam pe blogul propriu o imagine - o fotografie sau o serie de fotografii (proprii este de preferat, dar daca sunt preluate, atunci bineînteles ca trebuie precizata sursa) sau un videoclip.
    Pâna acum - si rubrica o gazduiesc din 20 ianuarie 2010, totul s-a desfasurat în conditii de prietenie si bun simt, ceea ce-mi doresc si pentru viitor :)
    Un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  46. Simona,
    cum nu stii ce ai câstigat?! respectul si admiratia celor care ti-au vizitat blogul în ziua de miercuri :))
    Multumesc mult Simona draga, si eu ma bucur si doresc sa ne "vedem" cel putin în zilele de miercuri.
    Un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  47. Mirela,
    cunosti si tu cât de migalos si cât timp iti ia sa pui link catre ultimile postari ale prietenilor... si eu am facut aceasta pentru 131 participanti! cu tot interesul pe care mi l-am dat, tot s-au ivit neplaceri, ceea ce ma întristeaza...
    Multumesc ca tu stii sa apreciezi! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  48. Robert,
    repet: MfC nu are reguli - multe, fiecare face cum crede si cum simte... Eu îi vizitez în primul rând pe cei care-mi lasa un mesaj, apoi, daca mai am timp si pe ceilalti. Miercurea aceasta am reusit (sper ca nu am ratat vre-unul), am vazut fiecare postare si am lasat fiecaruia un comentariu. 131! :))
    Weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ti-am spus eu ca nu trebuie sa te mai bucuri pentru 1 sau 2 în plus fata de saptamâna trecuta. Urmatorul obiectiv: 200!

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu obisnuiesc sa fac apropouri la adresa celorlalti comentatori. N-am timp sa citesc si alte comentarii. Pur si simplu imi doresc ca rubrica ta sa se dezvolte pentru ca imi place foarte mult. Week-end placut! :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Carmen, imi cer scuze daca am mesajul meu a fost interpretat gresit si nici nu imi place sa declansez polemici. EU NU M-AM SUPARAT DELOC si in plus numele meu imi place foarte mult si ma bucur ca ai trecut numele, mai ales ca 20 ianuarie este si data mea de nastere. Te imbratisez si astept sa dai o bere. Hai la Post Restant
    http://adriana-dardindar.blogspot.com/2011/09/buna-carmen_29.html

    PS. Dupa cum vezi, nu am zis Buna, Între vis si realitate!

    Pupicei si inca o data te rog sa ma ierti daca s-a inteles altceva din comentariul meu.

    RăspundețiȘtergere
  52. Carmen, eu nu m-am suparat si chiar asa voi proceda pe viitor, voi numerota postariel in lista ta.

    Imi cer scuze atat tie cat si domnului Zamfir pentru, problema creata.

    Pupici si o seara faina1

    RăspundețiȘtergere
  53. Pentru Adriana: NU ai absolut nici un motiv să-mi prezinţi scuze.
    Eu am întrebat, mi-am exprimat nelămuriri. Nu am dictat, nici cum să se scrie, nici altceva. Am scris o opinie, un punct de vedere asupra unui fenomen pe care nu-l înţeleg chiar aşa cum vreţi voi - este o limitare a mea, recunosc! Dacă ceea ce am scris e musai să fie considerat ca atac sau polemică, să sperie ori să fie luat ca jignire, ... mă voi limita, dacă voi mai îndrăzni să comentez, la "pupici şi o seară faină"!
    Zamfir

    RăspundețiȘtergere