vineri, 4 octombrie 2019

În tot acest timp - Provocare muzicala

Versurilel melodiei "În tot acest timp" sunt practic sfaturi date de o tânara, altor fete cu mai putina experienta de viata... Melodia "All This Time (Pick-Me-Up Song)" este ca o discutie intima între prietene... Maria Mena cu vocea ei frumoasa si plina de emotie, transmite un impuls tinerelor fete în a-si recunoaste micile greseli spre a nu pierde prietenia, dragostea... Pentru ca prietenia este o mare valoare și un cadou scump, iar dragostea este o relație absolut specială. Esti fericit, complet, atunci când le-ai gasit. Ca sa nu le pierzi...you just sometimes need a push - ai nevoie din când în când de un îndemn).

Maria Viktoria Mena - este o cântăreață, compozitoare și textieră norvegiană. Are 33 de ani si și-a făcut debutul discografic în anul 2002. Până în prezent a lansat opt albume (Another Phase - 2002, Mellow - 2004, White Turns Blue - 2004, Apparently Unaffected - 2005, Cause and Effect - 2008, Viktoria - 2011, Weapon in Mind 2013 si Growing Pains - 2015). Melodia "All This Time (Pick-Me-Up Song)" face parte din albumul "Cause and Effect"cu care a câstigat pentru a treia oara premiul Spellemannprisen (Norwegian Grammy). In total, artista a câstigat sase Norwegian Grammy Awards.
Va doresc un start vesel în weekend! ❤️Friendship Friday❤️Created with Joy❤️

10 comentarii:

  1. Nu stiam de Maria Mena. Este prima data cand o acult. Dar imi place, are o voce calda. Imi e tare draga rubrica asta, Carmen. Vinerea imediat verfic blogul tau sa vad propunerea ta, dar si a altora. Hi hi! Un sfarsit de saptamana cat mai bun! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos cantecul, dar mai ales clipul, locatia si picturile. :) Multumesc. Weekend placut!

      Ștergere
    2. Va multumesc! Cantecul apartine lui Serge Gainsbourg, iar picturile sunt ale unei artiste din Franta pe care eu o consider foarte talentata, Inès Longevial. Cred ca s-au imbinat foarte bine, dragoste si arta. Castelul, unul parasit, ce pacat! La fel va doresc!

      Ștergere
    3. Florina draga, multumim, ne-ai oferit un minunat chanson!
      Acest cântec a fost compus de Charles Aznavour
      uite aici am gasit si textul:
      https://www.youtube.com/watch?v=W7vKyRoisD0
      Charles Aznavour mai are o melodie intitulata Parce Que Tu Crois, dar nu este atât de frumoasa ca Parce Que :-)
      Despre Serge Gainsbourg - wikipedia spune:"A fost unul dintre cei mai fertili și inspiranți compozitori ai epocii sale, fiind de asemenea autorul mai multor filme și video-clipuri. Opera sa fiind una dintre cele mai complexe și admirate, Gainsbourg este adesea considerat ca unul dintre cei mai influenți muzicieni ai lumii."
      Gainsbourg a avut 4 copii (cu 3 femei) si una din fiicele lui, este deasemenea o cântareata de succes (si actita)- Charlotte Gainsbourg. Uite aici un videoclip interesant :-)
      https://www.youtube.com/watch?v=LkyIVKbCfG8

      Iti multumesc mult pentru feedback - este deosebit de placut sa primesti astfel de mesaje ♥♥♥
      Un weekend minunat xoxo

      Ștergere
    4. Carmen, multumesc mult pentru lamuriri! Din cand in cand mai ascult Serge Gainsbourg si chiar zilele trecute am ascultat. pe repet, melodia "Parce que"cu videcolipul trimis de tine, dar nu am citit descierea videoclipului(dăă) :)). Da, Serge Gainsbourg a fost un genial. Am vazut un film despre el. Filmul aduce in prim plan creatiile sale, dar si casatoria cu frumoasa Jane Birkin. Pe Charlotte am vazut-o in cateva filme, dar nu stiam ca este si cantareata. Foarte talentata! Multumesc mult pentru melodie dar si pentru rubrica! <3 Weekend placut va doresc! :

      Ștergere
  2. Nici eu n-o stiam. E simpatica si canta_canta. Imi place si clipul mult. :) Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent cantecul! Nu stiam de Maria Mena. :)
    Oh, da! La prietenie / dragoste nu trebuie sa renuntam din orice fleac si, uneori, avem nevoie de acel indemn, sa vedem, poate, ceva mai clar.
    Multumesc, Carmen draga, pentru incantare.:)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Weekend minunat sa aveti si voi! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ma bucur ca am gasit ceva inedit! chiar daca artista s-a lansat in urma cu 17 ani, iata ca este inca o noutate pentru multi :-) Eu pentru ca sunt nascuta in secolul trecut (☺☺☺) si pentru ca iata, incheiem al 18-lea an al secolului XXI, ceea ce s-a întamplat la inceputul anilor 2000 mi se pare ca IERI ☺☺☺ Tja, avantajul vârstei! ☺☺☺
      Te pup draga mea. Un weekend minunat, imbratisari de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  4. Ce piesa frumoasa! Am adaugat-o in lista pieselor preferate pe youtube <3. Si A-ha sunt tot norvegieni :D. Nordicii au interpreti deosebiti si sensibili.
    Mi-a placut tare mult si clipul. Foarte frumos <3 ce decoruri deosebite <3. M-a dus cu gandul la o papusa ... :)))). Asta poate din cauza la Salvati papusi - daca tot creez mici povesti si decoruri :P.

    Pup cu draaag (sunt cu cei mici asa ca nu am reusit sa pregatesc pozele la Mfc :( desi articolul e in draft...)
    ps: Si Kouki trimite pupici :D

    RăspundețiȘtergere