vineri, 11 octombrie 2019

Alarma în buzunar - Provocare muzicala


"Brass in Pocket", adica "Alarma în buzunar", este o melodie lansata de grupul "The Pretenders" în anul 1979 si apartine albumului de debut, intitulat "Pretenders". Melodia a avut un succes enorm, a urcat practic de la zero pe primul loc in topuri si a ocupat locul întâi timp de 17 saptamâni în "UK music charts". Albumul s-a vândut ca pâinea calda si a obtinut in anul de debut primul "disc de aur", din seria de 11 discuri de aur în total ( Pretenders are si 5 discuri de argint si înca 5 de platina). Grupul este încadrat în genul de muzica rock, punk rock si new wave si în anul 2005 a fost introdus în galeria "Rock and Roll Hall of Fame".
Eu sunt îndragostita de vocea lui Chrissie Hynde ♥ (în mod special îmi place melodia "I'll Stand By You" lansata în 1994). Alte hit-uri ale formatiei: “Talk of the Town” (1980), “Message of Love” (1981), “Back on the Chain Gang” (1982), “Middle of the Road” (1983), "2000 Miles" (1984), “Don’t Get Me Wrong” (1986), “My Baby” (1986).
Va doresc un start vesel în weekend! ❤️Friendship Friday❤️Created with Joy❤️

12 comentarii:

  1. uite asa o sa o ascult eu acum, ca nici nu-mi mai aminteam de ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-) eu te stiam de Cami, asa ca am crezut ca acest comentariu este de la o noua bloggerita :-)
      O toamna de vis sa ai!

      Ștergere
  2. Frumoasa propunere muzicala. Si voce si clip. Am ascultat si din lista de hituri. :) Weekend frumos sa ai! Pupiiiici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca ti-au placut melodiile acestea! te pup si eu <3 Weekend minunat!

      Ștergere
  3. Initial, am vrut sa scriu ca nu stiu aceasta formatie, asta dupa ce am ascultat melodia "Brass in Pocket", apoi am ascultat hiturile din lista si am realizat ca da, ii stiu. :D. Si mie imi place melodia "I'll Stand by You". Weekend minunat si o seara frumoasa, Carmen! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaaa.... Charles & Eddie - Would I Lie To You, o melodie superba!
      a doua ta propunere este o premiera pentru mine :-) Draguta melodie, simpatica voce! TONES AND I - DANCE MONKEY, multumesc pentru noutate!
      te pup Un weekend minunat!

      Ștergere
  4. Ce mult imi place Don't Get Me Wrong - nu stiam ca a fost in soundtrackul de la Razbunatori ;)). Nu am vazut filmul, dar imi povesteau mereu Mami si Buni despre el. Si despre Emma Peel (sper ca am scris bine).
    Mi-a placut si piesa aceasta si am reusit sa ascult si celelalte sugestii (stiam de Stand by you :D). Cel mai mult mi-a placut cel din 1984 (2000 Miles) <3 mi l-am notat sa il pun si eu in calendarul advent :D
    sau la colinde :))).
    Pupici cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rux draga... Don't Get Me Wrong este o melodie compusa de Chrissie Hynde în anul 1986 pentru grupul ei The Pretenders; a apărut pe albumul Get Close (1986) și pe compilația de succes The Singles (1987).
      Videoclipul aduce un omagiu serialului britanic de televiziune The Avengers din anii '60. Chrissie Hynde joacă rolul Emma Peel și este în căutarea lui John Steed.
      Piesa a facut parte din soundtrackul mai multor filme: 1986 în Gung Ho, în 1997 în filmul "Romy și Michelle's High School Reunion" si în filmul "Going the Distance".
      PRETENDERS este o formatie ce isi merita locul în paginile de aur ale muzicii mondiale.
      Te pup, weekend minunat cu piticii <3

      Ștergere
  5. E fain cantecul (si videoclipul) - nu l-am mai ascultat pana acum; am descoperit trupa dupa 1990, si-mi place, dar nu am reusit sa ascult foarte multe cantece ale lor. "I'll Stand By You" m-a determinat atunci sa caut si alte cantece. :)
    Duminica frumoasa, Carmen draga! <3
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma mira ca iti plac cei de la Pretenders 🤗
      Pupici si imbratisari de la trio pentru trio 😘😘🐾

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. ce ma bucur ca ai reusit sa publici comentariul 🤗 Si eu comentez mereu, dar apare "comentariul va aparea dupa aprobare" si cand revin sa vad ce ai raspuns eventual, nu vad niciun comentariu. M am gandit mereu ca ce scriu eu apare la Spam...
      Ganduri bune si imbratisari.

      Ștergere