marți, 28 august 2018

Clubul Cinefililor

... o rubrica a acestui blog, abandonata în ultima vreme - nu însa si pasiunea mea de a viziona filme.
În decursul anilor, am facut aici multe recomandari si... nu stiu exact de ce m-am oprit ((de fapt stiu)).
Am vazut foarte multe filme si seriale în ultima jumatate de an - unele bune, altele mai putin bune, poate cândva voi întocmi un top. Ceea ce vreau acum sa spun este ca saptamâna aceasta am vazut un film pe care nu pot sa nu-l pomenesc, dar despre care nu pot sa scriu niciun cuvânt. Pentru ca este atât de impresionant, atât de sfâsietor, atât de ... nu gasesc niciun cuvânt potrivit! Spun doar ca filmul se numeste " The Tale" (2018) si ca este povestea adevarata a lui Jennifer Fox.
PS: Ultima melodie din soundtrack-ul filmului este : Carole King - Way Over Yonder - pentru mine, o descoperire superba!

6 comentarii:

  1. Eu nu ma uit la filme, mai mult la seriale. Cumva am nevoie de personaje ca o familie. Dar nici serale bune nu prea vad, multe incep promitator si apoi se dezumfla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e cam dor de Clubul cinefililor. :)

    De-ai sti de cate ori am ocolit acest film, "The Tale"! Imi tot apare, in cautarile mele dupa filme, dar dupa ce am citit despre ce e vorba l-am tot ocolit... Poate ca e timpul sa-l vad - e despre viata, in fond; chiar daca inchid ochii (cum s-ar zice) astfel de povesti sunt reale in viata altora, si asa raman.
    Lista de filme si seriale "de vazut" e tot mai lunga. :) Destul de rar am mai avut timp sa savurez cate un film, cate un episod din vreun serial, dar se remediaza "problema". :)

    Si cantecul e foarte fain! Multumesc, Carmen draga! Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai o zi frumoasa-frumoasa!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    P.S. Pe blog a trebuit sa aleg "moderare comentarii" (de data aceasta din acest motiv nu a aparut mesajul tau) din cauza de troll (era cineva care tot scria fel si fel de tampenii - cat timp imi erau adresate doar mie le stergeam si pace buna, dar a inceput sa se ia de ceilalti, si asta nu am mai vrut sa tolerez).

    RăspundețiȘtergere
  3. Îţi mulţumesc pentru recomandare, Carmen! Chiar îmi e dor de un film bun, bun. Îl voi căuta şi eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Recomandarile tale, Carmen, sunt impresionnate!Ma bucur ca reiei aceasta rubrica. Am vazut "Big little lies", tot recomandat de tine. Foarte bun serialul la fel si coloana sonora, impresionanta. Iti recomand "Au revoir là-haut". Saptamana frumoasa in continuare!Te pup!Florina

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur de fiecare data cand scrii despre filme si seriale, asa mai aflu si eu ce se intampla si uite, descopar si filme ce merita vazute. Sper sa il gasesc disponibil si sa il vad. Nu este un subiect usor, dar din cate am vazut in trailer este un film care merita sa fie vazut.
    Piesa imi aminteste de Ally McBeal (si Vonda Shepard) :P.

    Pupici cu drag :*!!

    RăspundețiȘtergere