vineri, 4 mai 2018

Selfies ☺


15 comentarii:

  1. Frumosilor! <3
    Leo s-a tot invartit printre floricele, in cautarea celor mai frumoase! Ti-a adus un buchetel?! :)
    Weekend minunat iti doresc, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e nenorocire anul acesta cu polenul! Leo are blanita galbena! labutele sunt absolut galbene! ☺☺☺
      Pupici si îmbratisari si de la noi, cu drag. Un weekend minunat! de la trio pentru trio ♥

      Ștergere
  2. Extraordinar ! Câtă frumusețe este acolo unde ai realizat fotografiile !
    Ce bine vă înțelegeți amândoi !
    Pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este in parcul in care ne plimbam in fiecare seara. Aceasta este "câmpia cateilor" :-) este o poienita, inconjurata de boscheti si aici, cateii au voie sa alerge liberi. Iarba a fost cosita dar au lasat-o o portiune asa, cu flori salbatice... arata superb!
      Leo... claro! e cel mai bun prieten patruped pe care-l am eu ♥
      Pupici Prietena draga. Un weekend minunat!

      Ștergere
  3. O poiana minunată ce-l îmbie pe zburdalnicul Leo la joacă!
    Un covor verde de iarbă proaspătă căptușit cu o multitudine de floricele...Cred că polenul adunat pe blanita lui Leo constituie un motiv serios de periaj sau duș...greu cu bebelusii...
    Zile frumoase în continuare!
    Îmbrățișări și pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este Gina draga :-)
      Pe Leo il mai las asa, pâna când va trece faza asta cu polenul ( e groaznic! si in casa, pot sa sterg mobila la fiecare ora! Despre masina, sa nu iti spun!) De periat, dragalasul Leo fuge ca ca de un dragon! ☺ nu ii place deloc! La pieptanat sta, asa, doar daca e obligat. In schimb, la spalat pe dinti vine mereu, nu am voie niciodata sa-mi spal doar mie dintii! ☺☺☺ Are periuta si pasta lui, bineînteles.
      Te pup Ginuta. Un weekend minunat sa ai! xoxo

      Ștergere
  4. Care o fi misterul? Ce-l tentează mai mult?...gustul pastei sau manevra periajului?
    Dificil cu rațiunea amicilor patrupezi 🤔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca periajul si gustul ☺☺☺ Pasta lui de dinti scrie ca are gust de menta - eu nu am fost curioasa sa vad ☺☺☺ Dar cateodata ii pun putin din pasta mea de dinti pe periuta si ii place si gustul acesta ☺☺☺ Bineînteles ca se linge pe botic.
      Leo ma urmeaza ca o umbra, de cand era mic. Acum ne-am învatat... las capacul peste wc si el sare sus si ma priveste. Fiecare miscare mi-o urmareste. Cand pregatesc periuta de dinti, se aseaza cuminte si incepe sa se linga pe botic. Trebuie sa filmez o data, este adorabil! din pacate, suntem numai noi doi la baie si am nevoie de doua maini sa il spal pe dinti, mi-ar mai trebui o mana pentru filmat ☺☺☺☺
      Daca ar putea vorbi... haha, cine stie cum ar fi?!

      Ștergere
  5. Nici lui Dodo nu prea ii placea ideea de fi periat :))) [ poate sa il "periez" la figurat]. Dar avantajul este ca nu ii cadea parul... <3 Dar si cand mi se incalcea... yup.
    Leo floricelul intre flori zburda vesele <3. Neaparat sa va mai faceti poze <3. Sunteti ca doi sori ce aduc veselie si bucurie din plin :P

    Pupici!!! Sa aveti un weekend minunat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai sti ce am patin astazi, dupa "fotoshooting"! Am fost la plimbare cu lesa telescopica (are banda de 8 metri lungime), asa ca am rulat cam 2 metri si m-am asezat in iarba pe carcasa (sa fiu sigura ca nu il pierd, in cazul in care apare un catel si Leo o ia la fuga spre el, ca Leo... mai bine sa se joace cu catelul decat sa pozeze lu'mami ☺☺☺), apoi mi-am dat ochelarii de soare jos si i-am pus in iarba langa mine, cu o mana l-am luat pe Leo in brate, cealalta mana mi-am lungit-o cat am putut si tac-tac, ne-am pozat. Apoi... Leo a vrut la joaca, asa ca am luat-o la fuga cu el. Ne-am jucat cu un bat, mai apoi am intalnit doi catei, l-am lasat liber sa zburde cateva minute cu ei; pe alee spre casa am intalnit 3 fete, teenies si m-au rugat sa le las sa-l mangaie, m-au intrebat ce rasa e si Leo s-a jucat si cu ele. In acel moment, am simtit asa ca parca imi lipseste ceva... hm! Ochelarii! M-am scuzat la micutele domnisoare si am luat-o la fuga, in poienita. Norocul a fost ca doar acolo unde am stat cu Leo la pozat era iarba mai calcata si am identificat imediat locul. Ochelarii mei de soare stateau frumusel si... ma asteptau ☺ Am rasuflat usurata! (au costat peste 250 de euro!) ☺☺☺ hahaha, vineri, dar nu 13! am avut noroc! ;-)
      Pupici. xoxo

      Ștergere
  6. Va sta bine prin galben!
    Va pup si un weekend placut, plin de jocuri sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo are blanita galbena - de la polen ☺☺☺
      pupici <3

      Ștergere
  7. nici nu stiu care din voi e mai simpatic, zau :)
    vin la joaca si eu, am pornit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo, ca e mai mic ;-)
      hai, in fiecare zi o noua partida de joaca.

      Ștergere
  8. Sunteți niște frumoși! Și radiați de bucurie în fiecare poză! :-)

    RăspundețiȘtergere