joi, 9 august 2018

Leo, Antonio & Margerita

Într-una din excursiile noastre toscane, ne plimbam pe stradutele întortocheate ale localitatii Campiglia Marittima. De fapt cautam ruinele castelului Rocca di Campiglia (secolul XI) si ochii urmareau indicatoarele.
Dintr-o curte a iesit Margerita - un pudel mare, negru si jucaus. L-a acostat pe Leo ☺ O domnisoara moderna, fara fite ;-)
Tocmai ce se mirosiseara si se acceptasera cei doi, când din curte a mai aparut si un motan urias. Antonio! Fara pic de teama, a venit direct la Leo si s-a amestecat în jocul celor doi catei. Stapâna lui Antonio si a Margeritei ne-a spus ca motanul uraste pisicile si cauta mereu compania cateilor, ca de fapt pisica are comportamentul unui catel si ca ea este sigura ca Antonio se crede catel ☺☺☺ Tja, daca nu i-a fost înca dat sa se vada în oglinda! ☺☺☺


Supliment la articolul dedicat Zilei internationale a pisicii si "cadou" participantilor la MfC 32: Daurel, Vero, prietena-japoneza, Poteci de dor, Lumea lui Alexandru, AlexB, Carmen, Nima, Suzana, Matilda, Diana, Zina, Rux Copilarim. Happy WW! ☺

9 comentarii:

  1. M-ai terminat! :))) <3 Sunt mortali! :) Cei doi latraciosi se zbenguie si Antonio ii priveste... cu ingaduinta, ca un sfatos care-i indulgent cu nazdravaniile tinerilor! Frumos motan!
    De-ncep sa comentez joaca celor doi ham-ham probabil ca n-o sa ma opresc curand! Sunt amuzanti cand se intalnesc si se accepta reciproc si-si dau ocol si se indeamna la joaca sau la alergare! <3
    Zi frumoasa iti doresc, Carmen draga! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. <3 asta da cadou <3
    Hahahahah vai... de unde sa incep?? Un motan care se crede catel - al meu catel torcea ca un motan (torcea, nu maraia, nu sforaia... cand statea pe pieptul meu torcea pur si simplu uneori si il smotoceam sub barbita si pe cap :D s el se alinta).

    Doamne deci e ceva comun la caniche... domnisoarele sunt zuze... Credeam ca numai cele pe care le-am intalnit / cunoscut eu erau asa dar nu. :)))))
    Inca o data imi dau seama cat e de micut Leo <3. Tot timpul am senzatia ca e un pic mai mare, cam cat era si Dodo al meu(din cauza formei capului).

    Dragul de el... vai :))) cum este incoonjurat si ametit de Margerita cea pusa pe arce... Ma amuz copios (Dodo se mai baga si pe dupa picioarele mele cand sarea si latra asa zuza de Sacha, care era ca el si il ataca ca o felina .. se lasa ca o matza pe burta si top sarea la el si latra ca o nebunica). Dar cand era mai mic tare ii placea sa se joace cu Buffy (gri cu pete negre si albe si sarea ca o caprita si latra, insa nu stiu, se intelegau eu foarte bine, nu era atat de bagagioasa cred).


    E un puddle mediu sa stii. Bine... ei sunt impartiti in trei mari categorii: pitic, mediu si mare (sau imperial). Ea e mediu, probabil spre mare. De exemplu Dodo al meu era mediu spre mare (avea 60 cm lungime de la gat la coada :D hihihihihihihih). Cel al vecinului era tot mediu, dar la polul opus, spre mic. Deobicei cei negri sunt de talie mai micuta decat cei albi, dar nu e batut in cuie, desigur. :D
    In plus domnisoara are onduleuri... ;) Cei albi au snurulete. Chiar stateam sa ma intreb daca am vazut albi creti... sau doar cu snurulete :)))). Nu imi amintesc sa fi vazut decat daca erau patati (gri cu pete albe si negre, ca Buffy).

    Ce moment minunat:). Si ce bine s-au distrat toti trei. Si mie mi-ar fi placut sa fiu pe acolo cu voi sa ii smotocesc pe toti pe rand ... cred ca o luau la sanaoasa cand ma vedeau aparand :)) Glumesc! Ne-am fi inteles bine, sunt sigura. :)

    Pentru mine a fost un cadou MINUNAT!!!!!! Si o surpriza de proportii care mi-a facut ziua mult mai frumoasa, multumesc :D.

    Pupici cu drag lui Leo :D. Hihih - cavalerul dragalas.
    Muuuah!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de ... supliment!
    A fost delicios!
    Seara faina, Carmen draga! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am pisica, niciodata n-am avut, dar am caine si e un vanator, uneori imi aduce pe pres vrabii sau soareci.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce simpatice sunt!Animalutele, hrana pentru sufelt! <3 Weekend minunat! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Meeting of the minds in court yard.
    Coffee is on

    RăspundețiȘtergere
  7. Un supliment excelent! Mulțumiri!
    Si pudelul și pisica sunt frumoși, dar Leo e absolut deosebit. O jucărie vie!

    Zi frumoasă, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunată întâlnire a avut Leo !
    Vă doresc multă sănătate şi vreme răcoroasă !
    Pupic !

    RăspundețiȘtergere
  9. Trio-veselia! Parcă sunt prieteni de când lumea, așa de bine se înțeleg.
    Numai bine și zile frumoase, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere