duminică, 26 noiembrie 2017

Recomandari filme 2017 - Clubul cinefililor

Most Beautiful Island - un film american cu regia si scenariul semnate de Ana Asensio, cu Ana Asensio si Natasha Romanova în rolurile principale. Un film care nu promite prea mult în primele minute, dar care pe masura ce se deruleaza, iti capteaza tot mai mult atentia. Un film care impresioneaza, socheaza si se termina, lasându-te pe gânduri... Oftezi si te gândesti "ce bine ca nu fac parte din niciuna din cele doua grupe prezentate!" Prima grupa - cei care au bani si nu mai stiu pe ce sa îi arunce si a doua grupa - cei care nu poseda nimic si sunt în stare sa riste orice pentru a câstiga ceva bani.
The Glass Castle este un film bazat pe romanul autobiografic omonim publicat în anul 2005 de Jeannette Walls. Este prezentata copilaria celor patru frati Walls, o copilarie absolut aparte!
Filmul reda cu multa sensibilitate situatii extreme, provocate de parintii copiilor - unul atist si celalalt geniu-nebun. Doi extravaganti, rebeli, boemi, fara pic de simt al responsabilitatii.
Unforgettable- un film american ce combina genurile drama si thriller. In rolurile principale: Rosario Dawson, Katherine Heigl si Geoff Stults. O poveste care arata cât de mica este distanta dintre perfectiune si haos si mai ales arata cât de periculosi sunt acei oameni falsi, care nus-si traiesc viata, ci ei se silesc sa interpreteze un rol ideal pe scena vietii.

( foto 1, foto 2, foto 3)

8 comentarii:

  1. Nu am vazut niciunul din filmele recomandate de tine, asa ca MULTUMESC! :)
    Sa ai o saptamana cu spor! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fiecare are o cu totul alta tema si fiecare din ele impresionează, emoționează, tulbură.
      te pup. O saptamana cat mai placuta Ella draga! :-*

      Ștergere
  2. Imi doresc sa vad Unforgettable. Am auzit de ele, dar inca nu am avut ocazia, sunt pasionata de astfel de povesti. In vacanta asta prelungita, o sa-l vad cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dintre cele trei filme aici prezentate, Unforgettable este pe locul 3 ;-)
      Merita vazute.Iti doresc o vacanta cat mai relaxanta!

      Ștergere
  3. Nu doar ca nu am vazut aceste filme dar nici nu am stiut despre existenta lor.
    Din prezentare inteleg ca sunt interesante - cand le voi vedea nu-s prea sigura. :) Inca nu am reusit sa vad nici "The Sinner". :(
    Iti doresc sa ai o saptamana minunata, Carmen draga! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ooo, The Sinner si aici primele doua filme, trebuie neaparat sa le vezi! Neaparat!
      Pupici si multe imbratisari :-* De la trio pentru trio <3

      Ștergere
  4. am ratat 2 din lista ta, dar remediez :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ai vazut? si... daca ai vazut, ai alta sau aceeasi parere cu mine, merita vazut? ;-) Coco draga, esti mereu in graba, lasi doua vorbe si sari la alta pagina...

      Ștergere