marți, 8 iulie 2014

Brazilia - Germania

Peste zece minute, se va fluiera începutul celei mai palpitante partide din semifinala: echipa Germaniei va juca împotriva echipei gazda, pe Estádio Mineirão, Belo Horizonte - Brazilia.
Ambele echipe sunt tari si nimeni nu poate preciza daca meciul se va prelungi sau daca vor urma lovituri de la 11 metri, cu atât mai putin, nimeni nu stie cine va merge mai departe în finala mare.
Brazilienii au stadionul plin de suporteri si în plus, dorinta de a face "cadou" calificarea în finala, colegului lor Neymar, care zace în spital, cu ruptura de vertebra (în urma meciului cu Columbia). Brazilia are în palmares cinci titluri de Campioni Mondiali si doua de Vicecamioana Mondiala! Fotbalistii brazilieni joaca emotional, faultul a devenit o tactica ... nemtii nu vor avea un joc usor, cu tot calmul si precizia care îi caracterizeaza!
Echipa germana 2014 - supranumita "die Goldene Generation" are acum ultima sansa sa câstige titlul. Peste patru ani, jumatate din titularii de acum ai echipei vor încheia cu siguranta cariera sportiva.
Cred ca nu trebuie sa mai precizez ca eu tin pumnii echipei germane?! ☺



UPDATE: 
ora 23:27 - Incredibilllll! 0:4 dupa 26 minute de joc! Echipa Braziliei nu afost niciodata mai umilita ca astazi!
ora 23:30 -Minutul 29, scorul 0:5!!!!! wow! Un adevarat spectacol!
ora 24:26 - minutul 70, scor 0:6!!!  Este un record de scor la Campionatul Mondial!
ora 24:34 - minutul 78, scorul 0:7!!!! de neimaginat! Brazilienii sunt inca pe teren insa ... unde sunt?!
ora 23:46 - ultimul minut al meciului, scor1:7. Golul de onoare al Braziliei
GERMANIA E ÎN FINALAAAAAAA!!!

17 comentarii:

  1. stiu ca emotiile lui Helmut si ale tale sunt maxime, bafta Germaniei!!
    te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu mai stiu ce sa fac de bucurie :))) sa scriu pe blog, sa conversez pe whatsapp (sunt "în direct" cu tine, cu fiicele mele, cu fratele lui Helmut si cu o colega de serviciu), sa bat din tobe (vezi poza), sa râd, sa topai .... Te pup draga mea draga. Va fi o noapte lunga aici in Germania :)))

      Ștergere
  2. Hai Germania!!! Este incredibil ce scor au reuşit nemţii atât de repede. Meciul este ca şi terminat, brazilienii nu mai joacă nimic, au căzut psihic de tot. Cum spuneam mai zilele trecute, nu degeaba Germania este numită şi "maşina de fotbal"!
    O noapte frumoasă, dragă Carmen! Cred că deja aţi scos şampania. :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. De neinchipuit! Se pare ca brazilienii fara Neymar si fara Silva nu se mai pot coordona... Oh Doamne, asa un svor nu mi-am imaginat! Stadionul este imbracat in galben, insa suporterii sunt inca in state de soc!
    Ma bucur enorm mai ales pentru Klose, care a marcat cel de al 16 gol di astfel s-a desprins de cei doi fotbalisti cu care impartea pana avum titlul, devenind cel mai bun golgheter al tuturor timpurilor! Aplauzeee!
    multumesc mult, Alex draga. Amanam sampania pentru la weekend, maine dimineata la 6 plecam spre birou ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar de neînchipuit! Nu-mi vine să cred ce victorie zdrobitoare au reuşit nemţii. Am terminat şi berea, mâine sunt doar eu Sara... "singuri acasă", aşa că petrecem în cinstea Germaniei! :-) Abia aştept să ne arăţi ecourile de la faţa locului pentru această incredibilă victorie fotbalistică.
      Numai bine, dragă Carmen!

      Ștergere
    2. O noua pagina din istoria fotbalului! 7:1 in semifinala... COLOSAL!
      Acum asteptam sa vedem cine va juca impotriva Germaniei in Finala.
      oricum, impresionant a fost ca pana la final, publicul brazilian a aplaudat echipa germana. Fairplay! Respect!
      Noapte buna si o zi plavuta cu Sara! ♧

      Ștergere
    3. Cred că cel mai fain ar fi cu...Olanda! O finală europeană, pe tărâm american.
      Mulţumesc frumos, dragă Carmen. O zi minunată şi la voi! :-)

      Ștergere
    4. Cu Olanda sau cu Argentina, meciul va fi greu oricum! Minuni ca cea tocmai intamplata in meciul cu Brazilia, se petrec poate doar o data intr-o viata de om ;)) Soarta ne-a ales sa fim martori! :)))
      pupici Sarei. Sa aveti o zi minunata!

      Ștergere
  4. Deci i-ati umilit! Strigam si noi in cor de bucurie! Mannschaft, Mannschaft!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaga echipa este azi formidabila. Klose, Khedira, Müller,.Kroos, dar si portarul Neuer! Adevarati baieti de aur! Sper sa castige titlul!

      Ștergere
  5. Ha,ha de emoție n-am observat postarea asta și am trimis felicitările mele în altă postare. :)
    bineînțeles asta nu schimbă nimic !
    Felicitări pentru super rezultatul realizat !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost un meci cum niciodata nu s-a mai vazut! :)
      Deosebit de frumos a fost si dupa meci, cand reporterii au luat interviuri "eroilor" de pe teren. Sunt intr-adevar "generatia de aur"! Atat de frumos au vorbit, atat de modest, atat de cu-picioarele-pe-pamant! Merita cu adevarat felicitari! :)
      Asta seara vom afla cu cine va juca echipa germaniei pentru marele titlu.

      Ștergere
  6. A fost mai usor decat credea toata lumea. Eu am mers la culcare la 5-0, dupa 30 de minute de joc, foarte multumit ca n-a trebuit sa stau pana la ora 1 noaptea treaz. :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost asa... ca in vis! :)) pe germana, un vis frumos, visat pe potugheza, un cosmar! :)))
      eu am stat pana la sfarsit si chiar si dupa.... cu supra- doza de adrenalina nu as fi putut nici macar ochii inchidi sa ii tin! ;)) 

      Ștergere
  7. Numai 7-1??? :) Sunteti normali? 

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-D dupa cum a decurs prima repriza, sincera sa fiu... si eu ma asteptam sa fie acolo un 10:0!!! Cand colo, ce-au facut nemtii?! s-au blocat la sfantul sapte! :))))

      Ștergere
  8. Desi ma prezint aici cu intarziere tin sa scriu ca nu-mi vine sa cred nici azi ce scor au avut! Parca au jucat... handbal, daca e sa ma iau dupa scor! :) Cand mi-au zis baietii cate goluri a incasat portarul brazilian am crezut ca fac glume! :) Brazilienii trebuie sa-i fie recunoscatori celui care a marcat golul de onoare! Sau, poate... portarul german le-a facut cadou golul de onoare. :)
    Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere