vineri, 9 decembrie 2011

"Please Mr. Postman"

Mai este nevoie doar de timbre si, felicitarile mele vor lua mâine drumul postei, spre prietenii dragi ;)


Cine se plânge ca nu primeste în cutia postala decât facturi, cu siguranta nici nu scrie carti postale sau felicitari prietenilor!
Gustati bucuria de a scrie felicitari. Este la fel de mare ca bucuria de a le primi! :) Nu ma credeti? Încercati! Si daca anul acesta postasul nu va suna de prea multe ori la usa voastra, cu siguranta situatia se va îmbunatati anul viitor! ;)

22 de comentarii:

  1. Si cei de la RDS au pus o felicitare alaturi de factura. E prima oara. O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand s-au inventat felicitarile virtuale, ma mir ca la posta semai gasesc felicitari pe hartie. S-a pierdut su acest frumos obicei, mai ales ca, sa cumperi si sa trimiti felicitari in Romania, nu e tocmai ieftin.
    Oricum, foarte furmos gestul tau. Macar asa sa nu uitam ca odata se mai trimeteau feliciatri pe hartie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumos e acest obicei.....eu recunosc am uitat de el.....nici nu mai stiu de cand nu am mai scris pe hartie.....doar lista de cumparaturi o scriu. Trist dar adevarat. Zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Robert,
    :)dragut! macar, pe lânga "întristare" vine si un zâmbet.
    Multumesc, si tie un start bun în weekend!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minoki,
    ai dreptate, asa este si în Germania. Daca stau sa socotesc, am cumparat felicitari de aprox. 45 euro si timbrele la posta, au mai costat aprox 35 de euro. Dar, eu gândesc ca cei dragi merita macar 3 euro pentru un zâmbet si un gând bun.
    Eu primesc deasemenea si tare ma bucur! :)
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Geanina,
    da... o felicitare trimisa pe posta contine o multime de gânduri bune si bucurii. Începem prin alegerea unei imagini dragute, apoi formularea textului si asternerea lui pe hârtie, scrierea adresei si ornarea plicurilor si în final, predarea la filiala postei. De câte ori ai luat felicitarea în mâna, ai transmis energie pozitiva catre destinatar. Bucuria culmineaza prin confirmarea de primire :)) Mie acest "proces" îmi mare face placere.
    Deasemenea, când primesc felicitari, nu le arunc sau le pun întrun sertar dupa citire ci, le agat pe un snur, întrun hol prin care trec foarte des si le privesc cu drag, ori de câte ori am drum pe acolo:)
    Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mircea,
    ca bine spui! nu de putine ori s-a întâmplat ca scrisorile sau vederile trimise sa nu ajunga niciodata la destinatar! In sectorul postei unde locuieste mama se intâmpla deseori :( Am facut reclamatii... dar nu ajuta.
    Cea mai trista experienta de acest gen am trait-o cu vederile trimise din Turcia, asta primavara. Peste 20 vederi, cu cele mai frum,oase imagini, nu au ajuns niciodata la destinatari... la nici unul! Le-am predat la receptia unui hotel de 5 stele... de unde probabil au ajuns la cosul de gunoi...

    RăspundețiȘtergere
  8. omg mai exista felicitari? ma duc sa iau..ce frumos

    RăspundețiȘtergere
  9. ...frumos este sa primesti urari, ginduri bune indiferent de forma de ,,transport,,.Ieri ortopedul m-a invitat sa privim cerul de un rosu dramatic spunind(printre intepaturi)
    ,,Acum coc prajituri ingerii!,, Va astept simbata pe la 11 cum spunea Geta.Pusici! LU

    RăspundețiȘtergere
  10. Si noi de bucuram de felicitarile trimise prin posta :) Si le trimitem cu drag pe ale noastre ;) Gestul pare desuet in epoca informatizata, dar tocmai de aceea are mai multa valoare, pentru ca ceva palpabil ajunge de la tine la cei dragi. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu recunosc ca nu folosesc posta dar parca as face-o :))

    RăspundețiȘtergere
  12. karma police,
    :)) sigur ca exista! mai frumoase ca ori când! am stat mai bine de o jumatate de ora în fata standului, neputând sa ma hotarasc care este mai deosebita :)

    RăspundețiȘtergere
  13. LU,
    Ooooo! de ce injectii, de ce oroped?! în orice caz un medic romantic! ;) "Acum coc prajituri ingerii!" câta sensibilitate! Dragut!

    Hmmm... vrei sa spui ca nu ne vedem asta seara la spectacol?! :(
    Ok... multumim de invitatie! sigur ca vom fi punctuali, mâine la ora 11. Atentie, sa nu te gasim iar fara cheie, alergând în jurul casei :))
    Pupici (ah, Michaela mi-a scris ieri un mail ca nu poate veni nici la spectacol si nici la întâlnirea de la tine)

    RăspundețiȘtergere
  14. Alina,
    stiu! savurez fiecare cuvânt scris de mânuta ta!
    Da, si eu sunt de parere ca felicitarile scrise de mâna vor dainui, si vor exista paralel cu noutatile comunicatiei electronice, la fel ca de exemplu în îmbracaminte, unde stilul clasic nu va avea moarte, indiferent de directia si forma modei anului în curs :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Alicee,
    care va sa zica ti-am facut "pofta"?!:)
    niciodata nu e prea târziu sa (re)începi ;)
    Un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  16. Carmen,fantastic este ca si dr-ul si eu am asociat aceasta lunima cu unic, feeric, Dumnezeesc!A fost un cadou pt mine dr-ul nestiind de sentimentul meu...Sint la uni si nu pot ajunge la spectacol.Geta e de la 7 acolo si se ocupa de lumini si scena.Dr.?Imi lipseste vitamina Ü50 hi, hi, hi Va asteptam cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  17. Ah LU!
    pacat! tu esti o companie adorabila, am sa-ti simt lipsa! Noi pornim spre Ulm peste doua ora. Pupici, ne vedem mâine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Din pacate nu le-am mai folosit de ceva vreme... dar mi-ai dat de gandit! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Carmne, desi imi este rusine sa spun, fac parte din categoria celor comozi, care au uitat sa mai scrie o felicitare sau o scrisoare. De 10 ani de cand am ajuns in Bucuresti si am inceput sa folosesc zilnic telefonul mobil si internetul, au disparut vechile si frumoasele obiceiuri.
    Imi aduc aminte cu drag de primii ani de facultate, cand scriam prietenilor cum este Bucurestiul.
    Noi fiind de la tara, ne speriam total e un oras mare, capitala tarii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Noi am primit-o deja sambata. Multumim! E pe sfara in camera gazei la geam alaturi de alte felicitati. Cel mai tare e ca a venit sambata iar duminica e ziua lui TObias deci cu dubla semnificatie a fost scrisorica. Fiti insa si voi pe faza........langa cutia postala, ok?

    RăspundețiȘtergere
  21. Aha! Până la urmă tot la timbre ajungi!... :)))
    Nu cred că este plăcere mai mare decât atunci când primeşti o felicitare clasică, prin poşta clasică. :)

    RăspundețiȘtergere