sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Take that - un Comeback în forta

Ascultând piesele ultimului album semnat de cei cinci Take that, parca mai ca-mi vine a cred ca as putea dansa iar, ca în anii '90! :)) "Progress" a fost lansat la sfârsitul lunii noiembrie 2010 si stilul adolescentilor de acum 20 de ani, ce interpretau Pray, Babe, Back for Good, Never Forget s-a schimbat, dar numai în bine! Vocile s-au maturizat, însa inflexiunile vocale sunt remarcabile si de neconfundat. Cei cinci barbati maturi: Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen si Robbie Williams sunt din nou împreuna, pe scena si în studio si pentru cel putin urmatorii doi ani, au planuri comune, parafate prin contract. Primul proiect este grandiosul turneu în Marea Britanie, Italia, Danemarca, Olanda si Germania, care le va ocupa întreaga vara 2011. Mai departe, nu putem spera decât într-un coninuu succes!
Potrivit site-ului de muzică on-line amazon.de albumul "Progress" a înregistrat de două ori mai multe comenzi decât orice alt material discografic lansat în anul calendaristic încheiat.
Şase din cele zece piese, sunt scrise de catre producatorul albumului - Stuart Price - cel care a semnat de-a lungul carierei muzicale, numeroase hit-uri pentru Madonna, Depeche Mode, Gwen Stefani şi Kylie Minogue. Celalalte piese sunt compuse de Gary Barlow. Robbie Williams are numeroase solo-uri însa vibratia muzicala pe care o transmite formatia Take that în acest album este una clara: cei cinci s-au regasit, se completeaza si se armonizaeza. "Progress" este liantul care a lipsit!
Singel-ul „The Flood“ a urcat brusc saptamâna aceasta, ocupând în Chart-ul german locul 12, iar în cel britanic, locul 2. Piesa  „Eight Letters“ este preferata mea, o balada cu un text impresionant! Opt litere, trei cuvinte, un singur sens...
 
Fanii au asteptat mult acest moment si nu este de mirare ca pe 29.10.2010, în ziua puneri în vânzare a biletelor pentru turul european din 2011, s-a vândut deja un milion de tichete!

8 comentarii:

  1. Nu pot sa zic ca ma omor dupa Take That, dar trebuie sa recunosc ca mi-a placut "Eight letters". Si mi se pare frumos ca baietii astia s-au hotarat sa-si mai acorde o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina,
    biletul la concertul din München costa peste 100€ si...nici eu nu ma omor asa dupa ei, încât sa investesc atâtia bani. Dar de bucurat, ma bucur ca au reusit sa depaseasca gravele probleme cu care s-au confruntat în viata privata si ca s-au hotarât, asa cum spui si tu, sa ne împartasca inca din talentul lor. Albumul nou lansat îmi place, iar Eight letter si The Flood sunt preferatele mele :)
    Noapte buna! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa recomandare muzicala de duminica. Melancolie, putina amintire de tinerete, muzica si dragoste sunt ingredientele perfecte ale unei zile de iarna incarcata de zapada.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela,
    îti doresc o duminica de vis! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Laudabila initiativa pentru un sfarsit de saptamana reusit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan,
    relaxare si meditatie, alaturi de o ceasca de ceai aburita! duminica placuta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Take That au fost preferatii mei si ma bucur ca vorbesti despre ei,chiar au fost grozavi si sper sa faca treaba buna in continuare! Muzica lor are ceva foarte special,e....altcumva,te face sa visezi.....

    Pupici peste zapezi!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  8. L'Automne,
    ma bucur ca-ti place si tie Take that! cât despre pupici cu zapada... eu nu pot înapoia decât pupici înghetati la -9°C, fara pic de nea :))

    RăspundețiȘtergere