duminică, 6 octombrie 2019

Amazon Prime Video - Recomandare filme - Clubul cinefililor

În ultimul timp nu am mai gasit pe Netflix nimic care sa-mi satisfaca cu adevarat placerea de a vedea un film sau un serial... Sa ma exprim mai exact - nu am mai gasit nimic pe gustul meu. Între Watchever, Netflix si Amazon Prime Video, Netflix a fost platforma care m-a atras cel mai mult. La Watchever am renuntat in urma cu cativa ani si... acum tind sa spun ca Amazon Prime Video este platforma mea preferata! Am gasit aici atâtea filme superbe, ca nu reusesc sa le recomand pe toate într-un singur articol ☺ Deci.... atentie cinefili, va urma o serie de postari cu recomandari! Tare m-as bucura sa schimbam pareri pe marginea filmelor si sa întocmim împreuna o lista cu filme si seriale ce merita sa fie vazute.
Astazi pun în capatul listei serialul american: The Marvelous Mrs. Maisel.
Primul sezon a fost lansat în decembrie 2017, al doilea sezon în decembrie 2018 si.... da, urmeaza sa fie lansat sezonul 3, in decembrie 2019. Abia astept, pentru ca primele doua sezoane m-au încântat deosebit!
Filmele sunt delicioase! Dialogurile sunt simpatice, inteligente, captivante, actorii sunt superbi, iar toaletele actitei principale sunt... WOW! Este un film pentru familie, dar mai ales pentru doamne! Are romanta, are drama, are subiecte casnice, are culoare, umor si antren. De la episod la episod „Midge“ - Miriam Maisel (eroina principala), iti este tot mai draga si încet-încet, descoperi ca fiecare personaj ce apare în film, seamana cu cineva din cercul tau de cunostinte. Serialul este grandios! Chiar daca actiunea filmului este plasata la sfârsitul anilor '50, subiectele sunt înca de actualitate si se refera mai ales la emanciparea femeilor si la locul pe care femeia îl ocupa în societate.
Actrita Rachel Brosnahan a obtinut în 2018 atât un Golden Globe cât si un Emmy Award pentru rolul principal din serialul The Marvelous Mrs. Maisel. Filmul a câstigat în total doua Golden Globes si opt Emmy Awards.
Regizoarea serialului este Amy Sherman-Palladino, cea care a regizat si serialele de mare succes Gilmore Girls si Bunheads. Coproducator este Daniel Palladino, sotul lui Amy.

11 comentarii:

  1. In general nu prea urmaresc filme / seriale "de familie", dar cele ca acesta prezentat de tine este ceva mai mult pentru ca actiunea se petrece in "perioada marilor transformari sociale" - acest gen imi place. In plus, imi plac comediile si imi place actorul Tony Shalhoub, care a intrat pe lista preferatilor de cand cu serialul "Monk".
    Daca il gasesc pe siteul unde urmaresc filme il voi vedea negresit, desi nu ca "pe vremuri", ci, eventual, cate un episod in fiecare zi - si numai daca voi reusi sa rezolv chestiunea cu incarcarea paginilor de net, pentru ca si videoclipurile pe YT se intrerup de-mi ies fire albe de par pana vad unul de trei minute! :)
    Multumesc pentru recomandare, Carmen draga! Astept cu interes si alte recomandari.
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, m-am exprimat gresit, nu este un serial pentru întreaga familie, ci despre familie - The Marvelous Mrs. Maisel nu este recomandat decât peste 16 ani :-)
      Tony Shalhoub a luat o multime de premii cu Monk. Aici are rolul tatalui lui Midge, este tare simpatic ☺
      Te pup si iti doresc o seara placuta. Imbratisari de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  2. Chiar ieri mă gândeam că nu am mai deschis de ce vreme Netflixul. Mulţumesc pentru recomandare, Carmen, îmi e dor de un film bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm Netflixul e din ce in ce mai slab ... eu sunt dezamagita. Dar Amazon are actual o lista bogata de filme si seriale bune :-)
      Te pup. O seara buna!

      Ștergere
  3. Yupi yupi! Am auzit de serialul acesta, insa nu l-am vazut. Stii la ce ma uit acum, Carmen? Downton Abbey:)))) Am mai vazut si filmele acesta: https://www.imdb.com/title/tt6751668/; https://www.cinemagia.ro/filme/secretul-fericirii-881901/
    O saptamana cat mai buna, Carmen! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Downton Abbey... superb! ma bucur ca l-ai gasit si ca iti place :-)
      Filme romanesti... nu am unde sa vad din pacate.
      Te pup. O seara faina!

      Ștergere
  4. Netflix are seriale ff bune, daca stii sa le gasesti, franceze, Israeli, koreene

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh.. la asta te refereai cand ai zis de Amazon. Mi-a zis si Ralu ca au niste chestii de la ei printre care si Alexa... in fine, la capitolul livrari, cel putin in zona lor, stau foarte prost :))).
    Serialul pare super interesant (i-am trimis si ei sa vada :D).
    pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere