sâmbătă, 1 august 2015

Magia unei nopti de vara

Luna (ne)albastra, fotografiata ieri seara cu telefonul mobil (Samsung Galaxy S5) si cu înca doua aparate de fotografiat de buzunar (Canon Ixus 150 si Nikon Coolpix S940) ☺

21 de comentarii:

  1. Impresionantă serie de fotografii de excelentă calitate !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo, bine ai revenit! ma bucura aprecierea unui fotograf profesionist, multumesc!

      Ștergere
  2. Noaptea ce a trecut nu am avut șansa decât a aunei ploi torențiale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. spre norocul nostru, cu toate ca in Bavaria canicula a durat mai bine de doua luni fara pic de ploaie, ultimele doua zile temperaturile s-au mai domolit, a plouat usor si fin cateva ore - am fost scutiti de furtuna, grindina sau alte fenomene meteorologice extreme.
      Ieri noapte, cerul a fost clar - exceptând cativa norisori. Astazi nu am avut soare deloc, dar de maine se zice ca incepe seria a doua de canicula! Asa o vara frumoasa nu-mi amintesc sa fi avut în ultimii zece ani! :)

      Ștergere
  3. Superba luna!Ultima fotografie e facuta cu Canon?:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) da, ieri napte a fost asa numita "Luna albastra" :)
      Ultimele fotografii sunt facute cu Nikon :)

      Ștergere
  4. Maaaaama patrie! (cum ar spune unul dintre nepotii nostri, de verisor). Super foto! Super Luna! "Ochiul noptii" in toata splendoarea lui! Doar ca nu se aude cantecul de bucurie al Naturii! Mie-mi place noaptea, deci iubesc Luna! :)) Luna de aur, Luna de argint si... luna de miere! :)
    La noi, ieri a plouat de a rupt! Paraie erau multe strazi! Dintr-un mall au evacuat oamenii, pentru ca se inundase... Ne-am racorit bine, dar... n-am vazut Luna! :( Din nou se adevereste o zicala: ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti! Noi am vrut ploaie si racoare si am avut, dar Luna n-am vazut! :)
    Sa aveti un minunat sfarsit de saptamana!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la noi! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) ce expresie haioasa, îmi închipui cum se aude rostita de un pitic :)
      Pentru ca noi locuim in mijlocul cartierului, nu vad margini de câmp si rasaritul sau apusul de soare este de admirat de peste alte case - la fel ca si luna. Stiind insa ca este o noapte speciala, am incercat sa-l conving pe Helmut sa facem o plimbare pâna la dealul de la marginea orasului, sa am panorama aceea splendida... Dar domnul nu a fost dispus. A preferat sa imi aduca din pivnita scara rabatabila (10 metri) si mi-a rezemat-o de casa sa ajung sa vad peste acoperisurile vecinilor :)))) Asa ca, n-am avut încotro si am acceptat varianta. M-am catarat cu toate trei aparatele în mana si am clipsat din varf de scara :))) Dupa vreo doua ore, luna se putea vedea din gradina, asa ca am coborat si m-am bucurat sa fotografiez luna si dintre ramurile oleandrului înflorit si din rondoul de trandafiri :)
      Un weekend minunat si voua <3 pupici si îmbratisari

      Ștergere
    2. :)))) Haaaaide! Pe scara! A tresarit cainele cand m-a apucat râsul! :)) Nu stiu care-i mai haios: Helmut ca ti-a propus scara sau tu, ca ai acceptat! :)) Mi te imaginez in varf de scara, ca un Mos Craciun care a gresit anotimpul, mirat ca nu are sania cu reni, pregatindu-se sa intre pe hornuri si sa lase daruri. :)) Ai lasat daruri pe blog! Esti o mare figura! :)) Dar ce nu face un fotograf pentru a imortaliza un moment deosebit!?
      Multumesc. Imbratisari si pupici cu drag. <3

      Ștergere
    3. din fericire nu am rau de inaltime :))) Asa ca am savurat panorama din varful scarii :))
      pupici <3 Un start bun în noua saptamâna! Sa aveti bucurii in tot ce faceti!

      Ștergere
  5. Minunate fotografii! Este fascinant spectacolul lunii, atunci când străluceşte în toată splendoarea, pe cerul nopţii.
    O seară de weekend cât mai frumoasă, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevar a fost o noapte superba, cu luna mare si perfect rotunda.
      Multumesc mult, Alex draga. Un weekend minunat si voua!

      Ștergere
    2. Ceva ce se potriveşte de minune! Sonata lunii:
      https://www.youtube.com/watch?v=fhGyOvNvJoc

      Ștergere
    3. minunat! minunat! multumesc :)

      Ștergere
  6. Luna e prietena mea,mai ales daca e albastra !Superbe fotografii,in unele e mai misterioasa,in altele chiar prietenoasa,dar cel mai mult imi place peisajul de un albastru ciudat,cu varfuri de copaci si ceva norisori...
    La noi a plouat toata noaptea si s-a racorit ...minunat.
    Probabil ca o vom lua de la inceput,cu un cuptor, a lui august,acum !
    Zile odihitoare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Natalia, aici in Bavaria lunile iunie si iulie au fost "ale lui cuptor" si doar doua zile saptamâna trecuta a picurat si temperaturile s-au mai domolit. De ieri avem din nou parte de canicula... Dar nu ma plang, prefer caldura decat ploile si cerul gri :)
      Un start bun in noua luna! ☺

      Ștergere
  7. A fost o noapte magica, luna a aratat cu adevarat minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar a fost o noapte minunata parerea mea.

    RăspundețiȘtergere