vineri, 27 februarie 2015

Tavan

pentru rubrica "Reflexii în oglinda"

11 comentarii:

 1. Te-ai specializat bine de tot cu reflexiile acestea. Sunt eu cam obosită acum, mintea mi-e total blocată, că de multe ori pățesc așa vinerea la ora acestea, prin urmare stau și mă întreb cum ai făcut pozele acestea. Ți-am zis că-s obosită, nu văzusem aparatul și nu pricepem. M-am luminat, deci și te pup! Aveam de gând să vin să te întreb unde ești, cred că mai simți și tu uneori oboseala bloggingului. Pup, draga mea dragă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) eu nu sunt obosita, as putea spune ca, din potriva - atâta timp doar pentru mine, nu am avut nciodata! Insa... blogul imi transmite câteodata mesaje negative, asa ca singura "arma" este sa ignor... Am trecut peste "hop" si iata-ma aici din nou... nu stiu pâna când. Te pup si eu, Mihaela draga ♥

   Ștergere
 2. Excelente foto! :)
  Ma crezi ca de-as fi fost pe acolo nu as fi stiut ca ma pot oglindi in tavan (daca nu mi-ar fi atras cineva atentia)? Imi cam lipseste spiritul de observatie si pierd multe scene faine si clipe faine dar - adesea - sunt cei de langa mine, sa-mi atraga atentia! :)
  Minunat sfarsit de saptamana sa petreceti! Pupici cu drag de la trio!
  (Multumim!) :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. in concedii, umblu permanent cu aparatul foto în mâna. Surprind multe faze dragute, mai greu este sa-l determin pe Helmut sa pozeze pentru mine ;))
   pup draga mea. Un weekend minunat pentru toate fetele din casa ♥

   Ștergere
 3. Bună CARMEN!
  Superbe fotografii,ești plină de ideii!
  Un weekend plăcut vă doresc,draga mea!
  Pupici și îmbrățișări!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce imagine de familie frumoasa, o reflexie excelenta.Pupici draga mea. Un week-end minunat iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cand vad pozele, imi dau seama de dragostea nemasutrata dintre voi.Pentru mine asta e marea reflexie ce o vad aici.Un weekwnd placut!

  RăspundețiȘtergere