vineri, 18 iulie 2014

;) Luata în colimator?!

:)) În general, blogul meu este vizitat de 600-800 persoane pe zi - conform statisticii oferite de platforma blogger.com Astazi însa... diagrama îmi indica 1170 si ziua înca nu s-a încheiat!
Dupa cum se vede pe harta, majoritatea celor care au intrat pe blogul meu sunt din SUA... Hahaha! :))) Asta ma duce cu gândul la noua afacerea de spionaj pe care nemtii o invoca americanilor... Apropo, ieri mai-marele Serviciului de Spionaj SUA, acreditat la ambasada americana din Berlin, a părăsit Germania din ordinul Guvernului federal.

20 de comentarii:

  1. Hm... Mie nu mi se pare exagerat de mare diferenta (insa la cat ma pricep la d'astea...) dar am citit ceva, pe undeva, candva despre ce inseamna asa un "salt" brusc - ceva legat de spam, parca... Totusi, ai cateva articole recente cu titlu in limba engleza, iar cele despre campionatul de fotbal ar fi putut atrage si acestea - pe drept (sa zic asa) - mai multi vizitatori din SUA... :)

    Ma bucur ca "sefului" acela i s-a spus "pa-pa" - dar nu vine altul? Americanii si-au infiintat si o alta agentie - pe sistemul celei numite in articolul amintit in link - dar care sa actioneze pe teritoriul propriu: homeland security... Multi cetateni americani sunt satui de "atata siguranta"!

    Pete de culoare inaripate savurand seva petalelor parfumate!

    Distractie frumoasa in weekend! Spor la bălăcit! :) Ce fain e sa ai curte - si sa fie o curte pe care nu trebuie sa o imparti cu vecinii! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In legatura cu diferenta... e aproape dublul....

      Ștergere
    2. Diana draga... situatia se complica de la zi la zi. La începutul saptamânii ne-a fost comunicat prin presa si televiziune ca a fost descoperit un agent care joaca rol dublu, lucreaza pentru Serviciului Federal de Informații (BND) si livreaza informatii americanilor... Doua zile maitârziu purtatorul de cuvânt al Guvernului Germaniei - Steffen Seibert, a declarat ca și în Departamentul Apărării a fost depistat un angajat care deasemenea colaboreaza cu CIA! si întreaga saptamâna au mai descoperit unul si înca unul... :))) Tja!
      Prima reactie a guvernului a fost sa ceara Sefului- Reprezentantei CIA în Germania să părăsească Republica Federală!
      Apoi, cancelarul german Angela Merkel și președintele american Barack Obama, au avut o convorbire telefonica. Purtătorul de cuvânt al lui Obama, Josh Earnest a declarat deasemenea în Washington, ca președintele Obama si doamna Merkel au avut o convorbire telefonica, mentionând însa tonul cald si prietenesc, cu felicitari pentru victoria obtinuta la Cupa Mondiala de Fotbal, despre pasii facuti spre aplanarea crizelor din Iran si din Ucraina, dar... nici un cuvânt despre acuzațiile de spionaj pe care Germania le aduce SUA! De aceea nemtii spun ca americanii nu au luat in serios incidentul... sau înca nu sunt pregatiti sa ia o pozitie oficiala... Cine stie ce va urma?!?!

      Ștergere
    3. da :)) am observat si eu ca s-a dublat brusc numarul vizitatorilor!

      Ștergere
  2. Cred ca e un lucru bun pana la urma sa ai mai multi vizitatori, blogul tau e unul foarte bun si e normal sa atraga oameni. Week-end cat mai linistit sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt de parere ca BINE este atunci cand totul decurge lin, nici prea-prea, nici foarte-foarte :)) Orice salt în sus sau în jos dezechilibreaza...
      un weekend placut si tie! :)

      Ștergere
  3. Hm... CAre va să zică ești suspecta numărul 1?! Glumeam! :) :D ;D Hehe! Le-ați dat de lucru americanilor. Să vezi câte vizualizări o să ai la această postare... ;)
    Să auzim de bine! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;))) da dada! :)) te pup si eu Iuliana. Sfârsit de saptamâna(nu mai zic weekend ca poate suna americaneste ☺) cat mai placut!

      Ștergere
  4. wow! ai in jur de 700 vizitatori pe zi?! Parerea mea este ca ai toate motivele sa fii citita - articolele tale sunt interesante si placut scrise, dar... nu mi-am inchipuit ca ai atatia fani! Felicitari! :))
    Locul pe care-l ocupi in ZeList este justificat! Acum esti pe 24, dar ai fost candva si pe locul 4... eu de atunci am devenit unul din fanii tai - ma bucur ca ma numar printre ei... Mie imi dovedeste ca nu am gusturi rele! :))
    cat priveste dublarea numarului de vizitatori de ieri... este un pic ciudat, insa niciun motiv de ingrijorare, zic eu :)) Te pup draga mea. Sa ai un weekend cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult pentru aprecieri Liliana draga! multumesc mult... :)) locul 4 l-am avut de muuuult, cânva, nici nu mai stiu când... Ia sa ma uit acum ☺
      Ah, da - în saptamâna 17 ianuarie 2012 - 24 ianuarie 2012.
      Te pup. Un sfârsit de saptamâna cât mai placut îti doresc, deasemenea! :)

      Ștergere
  5. Sa ai un weekend minunat! ♥
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;) o sa fie, multumim! :) mâine este aniversarea casatoriei noastre... vin doar fetele si facem party în familie, cu gratar si cu balacit în bazin gonflabil.
      te pup. weekend fain si voua! ♥

      Ștergere
  6. impresionant ceea ce ai scris in raspunsul dat Dianei... nu am stiut nimic. Se pare ca va fi un scandal de proportii! sunt tare curioasa cum va evolua situatia... te rog sa ne tii la curent.
    un sfarsit de saptamana fara griji iti doresc, draga Carmen!
    PS: pentru aniversarea de maine - La multi ani! sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna multi ani de tot ce ofera viata frumos! Sunteti minunati, un exemplu de familie! imbratisari si pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este întradevar impresionant, pe noi toti ne-a bulversat vestea!
      îti multumesc mult, Codruta draga pentru urari si gândurile tale bune! te îmbratisez ♥
      tie, un weekend placut deasemenea!

      Ștergere
  7. De la fotbal ti se trage! :)) Si la mine a fost la fel. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) aha, asa deci! dar de ce abia ieri?! am scris despre CM de fotbal 6 saptamâni, cel putin cate un articol pe saptamâna, dar nu am observat nimic deosebit in trafic... Ziua s-a încheiat ieri cu 1179 vizite :)))

      Ștergere
  8. Numarul vizitelor pe blogul tau e impresionant, dar explicabil, esti atat de documentata, in atat de diverse domenii, cu un stil direct, tonic si cursiv, mai mare dragul sa te citeasca omu'! Trebuie vazut pe mai departe ce va fi, simplu sau dublu! Sa ne zici si noua! OK? Upsssss...:)
    Felicitari pentru aniversarea casatoriei! Sa fiti sanatosi si bucurosi! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Silvia draga, gata concediul? a fost grea despartirea de Delta?! hmmmm... dar si acasa e bine, nu? :)
      Numarul vizitelor pe blog au revenit "la normal" ieri au fost 681.
      iti multumesc mult, draga mea! si voua gânduri bune, sanatate si bucurii! pupici

      Ștergere
  9. In mod sigur blogurile sunt monitorizate; mai ales de americani. Pacat ca nu sunt mai diplomati, mai fini, mai discreti...Puteau sterge urmele.
    PS.in urma cu cateva luni am gasit pe internet o fotografie cu doi scriitori romani blamati ca in perioada interbelica au avut anumite idei politice si ...antropologige.
    Cand am incercat sa afisez fotografia pe blogul meu, mi-a aparut urmatorul mesaj:

    Cred ca de atunci mi s-a cam ofilit optimismul in ceea ce priveste libertatea, suveranitatea, independenta...Desigur, aparuse deja situatia din Ucraina...

    RăspundețiȘtergere
  10. Constat ca a disparut mesajul...Nu il mai reproduc

    RăspundețiȘtergere