vineri, 12 aprilie 2019

Dulce dar nebuna - Provocare muzicala

... pe primul loc in topurile europene, Ava Max cu piesa Sweet but Psycho 😊


ca in fiecare vineri 😊 Friemdship Friday 😊 create with joy

14 comentarii:

  1. Foarte frumoasa propunerea ta, Carmen! Desi stiam piesa, nu am vazut pana acum videoclipul :D. Un weekend minunat! :* <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Florina, imi plac propunerile tale - muzica greceasca imi inspira planuri de vacanta :-) iar melodia Save Tonight - Eagle Eye Cherry produce veselie si confera un plus de energie.
      Un weekend minunat si tie! pupici

      Ștergere
  2. :) si e pe primul loc?
    Da.... adevarul este ca nici nu aduce a Lady Gaga si Pink. Deloc :))).

    Chiar am ascultat pana la capat si e catchy piesa numai ca prea repeta obsesiv partea cu sweet but psycho si ascultata de multe ori ajunge sa te enerveze in timp. E facuta dupa "reteta" de succes in zilele noastre. Ce mai pot zice? De fapt pot: originalele sunt bune .. :D.

    Si mai mult am fost curioasa sa vad clipul (pentru ca mi se pare interesant sa gasesc de unde a venit "inspiratia":D).

    Ah chiar mi-a placut provocarea din vinerea asta... m-am amuzat :D.
    Puuuupici cu drag !!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, ai dreptate, melodia este catchy :-) Mie mi-a placut ritmul, inainte sa fiu atenta la cuvinte. Mie nu mi se pare ca le copiaza pe Lady Gaga sau Pink... dar ceva deosebit intr-adevar nu este. Eu cred ca peste 5 ani nu va mai fi pomenit numele Avei Max in niciun top.
      Pupici si weekend minunat <3

      Ștergere
  3. E clar! Am imbatranit! :)) Nu reusesc deloc sa prind ritmul. :)
    E interesanta piesa, dar n-o inteleg: personajul canta despre sine ca e dulce si "dusa"? :) Da, e putin dus cel care vorbeste despre sine la persoana a treia. :)
    Weekend minunat iti doresc, Carmen draga! Spor la colorat oua alaturi de cele doua frumuseti! <3
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ☺☺☺ apartinem altei generatii, noi ne-am obisnuit urechea cu alt tip de acorduri. Am crescut cu interpreti si grupuri ale caror nume sunt "înca" si astazi cunoscute, cu artisti care si-au dovedit genialitatea. Acesti mari interpreti au scris istoria muzicii. Melodiile lor ne-au antrenat la dans, unele ne-au si transmis mesaje profunde. Stilul muzical acum modern duce cumva în directia "manele" ☺☺☺ sau mi se pare doar mie ☺☺☺ Tja... sunt si piese bune, dar cea mai mare parte, piese care vor fi uitate in decurs de un an.
      Multumim Diana draga, ieri am pictat cateva oua, dar micutele s-au plictisit repede ☺☺☺ eu abia am apucat sa pictez un ou... si ala fuserit, nu a iesit asa cum as fi vrut eu, dar... asa este cu piticii. Problema mare este ca pentru astazi am avut in plan o plimbare in Gradina Botanica, sa admiram lalele, dar din pacate, parintii fetitelor au uitat sa ne lase scaunul auto pentru Greta (care are doar 4 ani), pentru Emma avem ceva ce s-ar putea folosi dar... hmmm! gata cu planul de plimbare :-( Pe jos nu putem merge, ca ne-ar lua oreeeee! Asa ca trebuie sa ma gandesc la ceva ce putem face in curte.
      Pupici si imbratisari de la quintett pentru trio <3

      Ștergere
    2. Ce muzica aveau, si ce voci! Cantecele, cele mai multe, aveau (au!) "mesaj" si cuvintele nu se repeta, aceleasi si aceleasi timp de 3-4 minute. :) Si eu cred ca foarte multi dintre cei care sunt azi in topuri vor fi uitati in cativa ani - desigur, sunt si unele piese bune, ale unor interpreti cu voce foarte faina, "instrumentisti" talentati (acestia, insa, pierd in concurenta cu comercialul) :(
      Ce bine ca aveti curte! :) De imaginatie nu duci lipsa! <3
      Multumiiim! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru quintet! <3 Distractie faina sa aveti! Vremea sa tina cu voi! :)

      Ștergere
    3. am sasturnat situatia în favoarea noastra ☺ La noi in cartier nu mai sunt copii... Insa vecinii din spatele curtii noastre au doi nepotei, care locuiesc intr-un alt cartier si care vin foarte des la bunici. I-am întrebat daca nu au cumva un scaun de masina pentru copil si... daaaa, au avut! L-am împrumutat si am pornit asa cum am planuit, sa ne plimbam în gradina botanica. Vremea a tinut cu noi si am petrecut o dupaamiaza minunata!
      Multumim pentru gândurile bune <3 pupici si îmbratisari :-*

      Ștergere
  4. Melodia aceasta, redată des pe programele radio și-a obținut locul unu prin votul generației interpretei,dar după părerea mea textul și clipul sunt precum "ciupercutele după ploaie" 😄.
    Într-adevăr șansa longevității este îndoielnică. La noi este destul de rece 4-6 grade și plouă torențial,drept urmare ne restrângem activitățile doar în casă. Să aveți spor și soare în suflet!
    Te îmbrățișez, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gina, imi place tare mult cantecul "Back to Good", dar nu mi-l aminteam in aceasta interpetare, asa ca am facut "cercetari". :) Pacat ca JLS s-a destramat - mi se pare ca pustanii canta foarte fain (poate au "demarat" solo).
      Weekend frumos iti doresc! :)

      Ștergere
    2. wow, daaaa, asta da piesa nemuritoare! Back for Good lansata de Take That în 1995, cu Gary Barlow ca solist principal mi-a mers direct in inima si iata astazi, dupa aproape un sfert de secol, Gary Barlow alaturi de o alta fosta trupa - Jack the Lad Swing, retransmit aceeasi emotie.
      Minunata piesa aleas ade tine, Gina draga.
      Un weekend minunat iti doresc, chiar daca vremea la voi nu este insorita.
      La noi deasemenea a fost pronosticata lapovita si ninsoare darrrrrrr, astazi a fost cer senin si soare. Rece, însa deosebit de placut.
      Pupici si îmbratisari <3

      Ștergere
    3. nici eu nu mai stiu nimic despre membrii grupului JLS...
      te pup Diana <3

      Ștergere
  5. Am ascultat piesa muzicală dar undeva până pe la mijloc, am vrut să mă incapatanez să o ascult până la capăt dar n-am reușit, parcă vedeam toporu ăla indreptat tot spre mine, păcat de style-ul bine făcut al piesei stricat cu versurile și videoclipul foarte ieftin, doar cu un topor și un cuțit, doar atât ??? când se fac zeci de ore de studiu și repetari ca sa nu zic de cei care alocă alte miii de ore de studiu, pentru prepararea style-urilor și tonurilor, apoi să faci un videoclip așa simplu, cred că s-au supărat dj-eii :)))


    Eeee, fiecare cu gusturile lui, nu m-am supărat ! Seară Superbă îți Doresc si Weekend Fain mai departe !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, fiecare generatie are muzica ei.
      mi-a placut comentariul tau, este plin de umor. Deasemenea ma bucur ca ti-ai facut timp si ai lasat acest semn ca te intereseaza ceea ce postez eu. Iti multumesc!
      Un weekend minunat sa ai. Salutari si numai gânduri bune!

      Ștergere