sâmbătă, 5 iunie 2010

Seara nebuna! ;)

Uwe (prietenul cu care am fost în Bremen) a avut ieri ziua de nastere. Pe la ora sase dupa-amiaza ne-am prezentat la usa lui, sa-i uram "La multi ani!". Era în gradina, cu Lina (sotia), Whisky [batrânul câine - 14 ani, jumatate Retriever, jumatate...numa'mama lui stie ce :)] si cu prietenul Peter. Totul a început "normal" cu o gustarica, o maslina, o atentie :) o bere, un pahar de Aperol Royal... Apoi, noi fetele am admirat florile ce au reusit sa înfrunte perioada ploioasa, iar baietii s-au prins în a discuta despre whisky, bautura preferata a oricarui savurator de trabuc. Fiecare si-a exprimat parerea în legatura cu un anumit tip de whisky si... asa a început o "degustare de whisky". Pentru ca noi locuim la doar doua case departare, Helmut a adus si colectia lui de whisky si în final, s-au adunat 12 tipuri diferite. Ma întreb cum pot sa bea asemenea "comedii"unele din ele având un puternic miros de petrol, altele de petrol si sare (de "Golf Mexic") ?! Au fumat câte un trabuc din Honduras: Flor de Copan si distractia a durat pâna la miezul noptii! (fumatorii de trabuc sunt cei ce doar savureaza mirosul si gustul tutunului. Ei nu trag fumul în piept. Cu alte cuvinte... doar ard banii :) si contribuie la încalzirea nociva a climei) Pe noi- fetele, ne-au servit cu coniac Hennesy, elegant, în pahare preîncalzite la lumânare... Când nimic nu a mai ajutat împotriva racorii, noi fetele ne-am îmbracat... cu treninguri, ca doar eram în gradina, nu la opera! Cu toate ca nici baietii nu erau mai eleganti - în jeans si tricou- au gasit total amuzant, si ne-au fotografiat cu sticlele lor, spunând ca vor publica fotografia sub titlul: "Lina si Carmen la antrenament!" Ha-haaa! A fost o seara haioasa, am râs mult si ne-am prostit în fel si chip. Lina a câstigat premiul întâi :)) si nici dintre voi nu cred ca sunt multi mai buni!) Wisky - câinele, a privit întelept, cu multa îngaduinta si când i-a fost prea mult, s-a retras în sufragerie, pe patura lui, lasând "tineretul nebun" sa-si faca damblalele :)) Astazi m-am trezit în zori de zi si la ora 6:45 am baut cu Lina un espresso- în semn de simpatie pentru singura din grupul nostru de aseara, care trebuie astazi sa mearga la serviciu (Lina este director-adjunct al unui mare hotel în München!) Baietii?! dorm si acum!

6 comentarii:

  1. La Multi Ani si din partea mea. Vad ca v-ati distrat pe cinste. Mama, mamá ... ce colectie de sticle... cât despre whisky... si trabucuri, sunt tipic masculine. Faine montajele tale. Pupat eu... la voi. Vor veni aici zilele foarte calduroase când voi dori o ploicica buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos!!!
    Si cind ai anturaj,buna dispozitie iesa asa placut!
    Te pup si o seara placuta draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  3. Giulia draga mea,
    multumesc! ne-am distrat, am râs si barbatii s-au simtit si mai barbati :))) Pentru pozele de la ziua lui Uwe am folosit Eric Clapton, este preferatul lui :)
    La noi astazi a fost o zi de vara. De saptamâna viitoare se pare ca încep iar ploile. Nu ma plâng, asta e! Oricum lucrez pâna la ora 17, deci...concediile sunt importante! Te pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Mariana,
    de câteva ori pe an ne distram chiar bine! :)
    Te pup si eu si-ti doresc mânine o duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos slideshow, buna muzica, alles gute!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Joco,
    daca tu, care esti un specialist spui...atunci cred! :) multumesc Joco.
    Einen schönen Sonntag! :))

    RăspundețiȘtergere