luni, 14 iunie 2010

Avem o absolventa în familie!Ei daaaaaa! în Bayern au fost facute public rezultatele la Abitur si.... sunt tare mândra de Adela mea! Juuu-huuuu! Acum are toate usile universitatilor deschise! Trebuie doar sa se hotarasca ce doreste! Pentru ca... parca acum ar vrea sa studieze medicina! Oh doamne! si ei i se face rau la orice picatura de sânge! I-am spus ca neaparat trebuie sa mearga macar doua saptamâni în practica la un spital...apoi poate sa se mai gândeasca daca aceasta ar putea fi meseria ei de vis! Deci ...va fi probabil profesoara de engleza sau doctorita sau... astronaut(a) ?! :))) Ah, dar acum nu mai am emotii. Pentru moment, important este ca a reusit Abiturul cu brio! Pâna la sfârsitul lunii septembrie se va hotarâ ea cumva :) Balul de Abitur va avea loc pe 26 iunie când absolventii vor fi felicitati în mod oficial si li se vor înmâna diplomele. Astazi am fost tot familionul sa serbam, la un restaurant italian. Acum tinerii s-au dus mai departe sa chefuiasac cu prietenii iar noi ne uitam la fotbal, la TV.

16 comentarii:

 1. Felicitari! Cred ca esti foarte mandra!
  Si succes mai departe!

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumim! Si voua succes în tot ceea ce întreprindeti!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitări vouă și multa bafta în continuare!

  RăspundețiȘtergere
 4. FELICITATI SI ADELEI SI PARINTILOR!!!
  Pentru un parinte,nimic nu egaleaza aceste momente!
  Sa nu zici niciodata ca nu e puternica!Daca vrea sa fie medic,va fi!
  Doamne ajuta sa faca alegerea cea buna.

  RăspundețiȘtergere
 5. Felicitari, felicitari! Esti o mama fericita... :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Va multumesc tuturor pentru gândurile bune.
  Adevarul este ca sunt tare mândra de fetele mele:)
  Este primul pas mare spre viitor pe care-l face Adela si bineînteles ca-mi voi sprijini fata cum pot mai bine în alegerea pe care - absolut singura o va lua.

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari! Aveti un drum inainte, urmati-l! Multumesc si eu pentru incurajari, m-am hotarat sa revin in jocul acesta al bloggurilor!

  RăspundețiȘtergere
 8. Ionel,
  ma bucur ca ai revenit. Multumimpentru gândurile bune!

  RăspundețiȘtergere
 9. Felicitari Adelei! Inseamna ca eseurile ei au fost foarte bune, in ciuda dificultatii subiectelor :) Cat despre orientarea profesionala, important e ca poate face orice isi doreste si chiar daca se razgandeste, se poate apuca oricand de altceva. Viitorul ii apartine :)
  Va pupam cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 10. Alina draga,
  Doar la italiana a fost subiect "ciudat"la engleza a avut punctaj maxim, dar la italiana...asa cum de fapt s-a asteptat, nu! La biologie si stiinte sociale, foarte bine :)
  Multumim pentru urari :)) si noi va pupam, mai Fârtati si fosti Motani

  RăspundețiȘtergere
 11. Felicitari... vorba aceea si parintilor si Adelei. ma bucur ca totul a iesit bine si temerile ei au fost inutile. Ma bucur enorm pentru voi. Sper ca auzi si tu chiotele mele de la malul marii... De câte ori merg la jogging... va îmbratisez pe toate dragele mele... prietene.

  RăspundețiȘtergere
 12. Giulia slabanoaga :) Acum eu sunt mai grasa decât tine! te pupam si noi ;)

  RăspundețiȘtergere
 13. Felicitari si de la mine !Va imbratisez pe amandoua si petrecere frumoasa pentru eveniment :)

  RăspundețiȘtergere
 14. Multumim Elisa :)
  Pe 26 iunie e balul si înmânatea diplomelor.

  RăspundețiȘtergere