tag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post1489969394248393565..comments2024-03-28T16:15:03.190+02:00Comments on Între vis si realitate 2: Meniu pentru o duminica de iarnaCARMENhttp://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-82370041768087902702011-01-11T19:52:12.187+02:002011-01-11T19:52:12.187+02:00Gabriela,
pai ai putea sa încerci acum, ca ai for...Gabriela, <br />pai ai putea sa încerci acum, ca ai forte noi dupa un concediu asa de lung :)CARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-76972901585791958582011-01-11T08:08:11.017+02:002011-01-11T08:08:11.017+02:00O adevarata arta culinara cu un gust apetisant. In...O adevarata arta culinara cu un gust apetisant. Incanta simturile. O sa incerc si eu reteta aceasta.gabrielahttp://www.gabrielailies.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-45005081628284326682011-01-10T21:54:11.637+02:002011-01-10T21:54:11.637+02:00Ninu draga,
de gatit, gateste sotul meu - sper ca ...Ninu draga,<br />de gatit, gateste sotul meu - sper ca nu ti-am spulberat visul :) Eu sunt doar ajutor de bucatar si ma ocup cu decoratiunile si fotografiatul :D<br />Tu stii ca ne esti drag, deci esti oricând bine venit la noi!CARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-81121702104643900972011-01-10T21:32:11.628+02:002011-01-10T21:32:11.628+02:00Doamneee , Carmen... nici la Hotel Derag Konigin L...Doamneee , Carmen... nici la Hotel Derag Konigin Luise care e la 15 minute de mers distanta de Alexanderplatz nu au un meniu mai special decat ce ai gatit tu aici... daca o ti tot asa visul de a manca o cina gatita de tine ...o sa devina visul vietii mele :).Ninulescuhttps://www.blogger.com/profile/03505936963529341695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-61890121732095311852011-01-10T19:35:55.173+02:002011-01-10T19:35:55.173+02:00Steliana,
reteta pentru post nu o stiam... Am sa p...Steliana,<br />reteta pentru post nu o stiam... Am sa probez, deci uleiul trebuie deasemenea incins? multumesc pentru tip :)CARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-65262025744310408532011-01-10T19:31:22.719+02:002011-01-10T19:31:22.719+02:00Carmen,
pai las' ca si tu ne faci pofte cu toa...Carmen,<br />pai las' ca si tu ne faci pofte cu toamna ta de aur :))<br />PS: astazi a lapovitat! vreme mai urâta nu exista! :(CARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-30451718996983124152011-01-10T19:29:27.423+02:002011-01-10T19:29:27.423+02:00Angi,
:)) sa-ti fie de bine!
Daca te hotarasti sa ...Angi,<br />:)) sa-ti fie de bine!<br />Daca te hotarasti sa faci reteta de mai sus, îti spun ca merge repede de tot! 30-40 minute maximum!CARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-48381814602021095822011-01-10T19:27:14.163+02:002011-01-10T19:27:14.163+02:00Mirela,
de astazi am început serviciul, si sper sa...Mirela,<br />de astazi am început serviciul, si sper sa scap repede de kilogramele "luate" de sarbatori. Ai dreptate, peste tot mi-a facut câte ceva "cu ochiul" :)) Acum... o cura de fructe si legume ar fi idealaCARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-12188608244371851962011-01-10T19:24:11.606+02:002011-01-10T19:24:11.606+02:00Hallo Joacob,
un compliment venit din partea ta es...Hallo Joacob,<br />un compliment venit din partea ta este o adevarata onoare, multumesc mult!<br />Pâna sa semene cu ceea ce prepari tu... mai trebuie sa învat mult!CARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-8782537542754728692011-01-10T16:47:01.442+02:002011-01-10T16:47:01.442+02:00Yami, yami... mă termini de fiecare dată cu mâncar...Yami, yami... mă termini de fiecare dată cu mâncarea. Bunătăţi peste bunătăţi, iar eu stau şi mă uit la ele şi înghit în sec. :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-2388844855526471842011-01-10T14:29:57.010+02:002011-01-10T14:29:57.010+02:00Wooow, Carmen, nu stiu cum fac de ma uit la astfel...Wooow, Carmen, nu stiu cum fac de ma uit la astfel de postari tocmai la timpul pranzului... Mi se facu o foameeeee... Si sa stii ca de mult n-am mai facut asa bunatate. Ar fi cazul sa ma pun pe treaba. Sarumana pentru masa! Te pup!Angi Ghitahttps://www.blogger.com/profile/09103222691595826159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-90304603724294030622011-01-10T10:15:55.833+02:002011-01-10T10:15:55.833+02:00Mulțumesc de invitație, am luat atât rețeta, cât ș...Mulțumesc de invitație, am luat atât rețeta, cât și imaginile! Cu siguranță îmi voi răsfăța familia cu un asemenea meniu. Îmi place în mod deosebit ”Platou cu fructe exotice: baby ananas, pomelo, mandarine si strugure”, o foarte bună alternativă de preferat unui desert greoi, cum au fost cele de sărbători, unde...vrei nu vrei, nu poți refuza nici mama, dar nici soacra! Arată apetisant și plin de vitamine, frumos așezat pe fafurioare, pe acela îl fac chiar azi. ;)<br />Mulțumesc Carmen, ești deosebită și ai un simț estetic aparte. O zi cât mai reușită! :)Mirelahttps://www.blogger.com/profile/02398522954069329762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-28892648779147131322011-01-10T09:41:35.896+02:002011-01-10T09:41:35.896+02:00Hallo Carmen,
foarte feinä Mincare si aranjatä su...Hallo Carmen,<br /><br />foarte feinä Mincare si aranjatä super. Compliment.Jack Thttps://www.blogger.com/profile/01609128863156335486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-70717842081070508102011-01-10T07:38:51.059+02:002011-01-10T07:38:51.059+02:00Steliana,
multumesc pentru completare; eu nu am ma...Steliana,<br />multumesc pentru completare; eu nu am mai scris despre cum se prepara piureul de cartofi pentru ca presupun ca stie fiecare. Si... eu nu-l frec niciodata cu mixerul, pentru ca devine ca o guma, îsi pierde efectul acela pufos ;) <br />O zi frumoasa îti doresc!CARMENhttps://www.blogger.com/profile/05999482105554462090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5781853804280009300.post-34572998391412008192011-01-10T07:20:16.016+02:002011-01-10T07:20:16.016+02:00Despre piureul de cartofi care este specialitatea ...Despre piureul de cartofi care este specialitatea mea ,vreau sa iti sugerez ca se adauga dupa ce au fost bine zdrobiti ,lapte caldut si unt si se freaca cu lingura de lemn sau mixer, pana ajunge o spuma.<br />Daca este zi de post se poate adauga numai ulei de masline bine incalzit.Steliananoreply@blogger.com