miercuri, 3 iulie 2019

Muzeul Civilizației Populare „ASTRA“ din Sibiu - Miercurea fara cuvinte 27/2019

‎27 ‎Mai ‎2019 / Sibiu



Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua ☺ Happy WW!

15 comentarii:

  1. Cat de frumoasa este zona! Armonie si liniste deplina! :)
    Acolo unde voi nu apareti in poza Leo pare tare singurel. :)
    Happy WW, Carmen draga! <3 Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    (Mi-ai lipsit, dar stiu ca va pregatiti de vacanta) :)

    Nu stiu ce modificari au mai fost facute pe Blogger dar nu pot incarca fotografii (ieri am putut). :(( Am constatat exact acum, cand pregateam postarea. Sper ca nu am atins limita de foto pe blog pentru ca nu stiu ce sa fac. imi apare un chenar de cautare in fereastra de unde incarcam pozele de pe PC, si acum... gata cu pozele, pana imi dau seama ce se intampla. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am locuit in cartierul Valea Aurie, in imediata apropiere a Portii II si practic, parcul acesta muzeu, a fost locul de joaca al fetitelor mele. Ca ieseam cu patinele cu role, cu bicicletele sau pe jos, mereu ne a facut placere sa ne plimbam pe aleile parcului.Deseori luam cate un bloc de desen si ne alegeam cate o moara de vant sa o reproducem pe coala de hartie. DaDeasemenea. de multe ori pregateam o gustarica si mancam pe o banca sau la amfiteatrul de pe lac. Ba chiar si scoala generala la care au fost fetele, organiza serbarile de sfarsit de an la amfiteatru, copiii evoluau pe scena suspendata pe lac... cat de frumos era 🤗 am amintiri tare frumoase!
      cat despre schimbarile google respectiv blogspot, WordPress ce sa zic?! pe mine nu ma mai lasau sa comentez pe nicaieri... Acum parca s au linistit apele 😜
      Pupici si imbratisari de la trio pentru quattro 💕

      Ștergere
    2. In apropierea unor astfel de parcuri nu am locuit. Cand eram pice, si stateam la bunici, in casa unde erau parintii cand ne-am nascut, era mai aproape parcul central - acolo ne duceau cel mai des parintii, in timpul saptamanii, pentru ca era si un loc de joaca, si in imediata apropiere era "parcul porumbeilor" (Parcul Eroilor, azi)- era pliiiin de porumbei!
      Pupici! <3

      Ștergere
  2. Sunt nauca deja! Toate par ca merg de-a-ndoaselea! :)) Nu stiu ce s-a intamplat de-a aparut ciudatenia descrisa in comentariul precedent.

    Acum ma pot bucura altfel de plimbarea virtuala, de verdele de aici, de apa si de liniste. :)
    Pupici cu drag! <3

    (tastatura a sarit o cratima) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ai reusit sa postezi si sa te incrii.
      Happy WW Diana draga 😀

      Ștergere
  3. O oază de frumusețe și puritate! Mulțumesc pentru plimbare, dragă Carmen!

    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca ti a placut plimbarea, Zina draga.
      happy WW 🤗

      Ștergere
  4. Frumoase locuri, cu mult verde. Sunteti toti frumosi. Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ratat vara asta,dar nu e timpul trecut.Imi place emorm locul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă încarc sufleteşte de câte ori merg acolo. Mă bucur mult că e îngrijit aşa de bine şi se organizează atâtea evenimente acolo.
    O zi frumoasă îţi doresc, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un loc cu totul special care a ramas in sufletul meu, o proiectie a satucului unde-mi erau bunicii materni...o macheta vie a satului romanesc...o oaza de inspiratie, visare, prospetime, naturalete, originalitate...mi-a placut extrem!...ce nu as da sa avem si noi asemenea priveliste conservata la marginea orasului...
    Multumesc pentru rememorare, draga Carmen!
    Te imbratisez si iti doresc Happy WW!...Ma bucur pentru refacerea completa a lui Leo...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumos este <3 :O!! Un muzeu parc? Vaaaaai trebuie neaparat cand mai ajung in Sibiu sa il vizitez! Si ce frumos este! Pare foarte ingrijit. Ce Dragute sunt morile de vant ... si imi place si ce au amenajat la lac <3.

    Pupici cu drag!
    Happy ww :D!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoos locul...Ce frumoosi suunteti impreuna :) Leo este, ca toi cei din rasa sa, deosebit de fotogenic, adevarata vedeta!!
    Happy WW, Carmen!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Incepeti azi partea a doua din vacanta! :)
    Am trecut sa va urez drum bun, draga Carmen; drum lin, fara peripetii, si distractie frumoasa prin locurile ce urmeaza a le vizita!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la quattro pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere