miercuri, 6 februarie 2019

Sezonul alb - Miercurea fara cuvinte 6/2019


Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme anume pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua ☺ Happy WW

31 de comentarii:

  1. Una calda, una rece! :)
    Uaaaauuuu! E fierbinte zapada sub talpi si mi-e frig in sauna!! Ce tare esti!! <3 Astfel de exercitii tin racelile departe! Foarte fain ca ai conditii sa poti face asta!
    Blanosii sunt niste scumpi - dar deja stii asta. :)
    Imi place foarte mult poza in care sunteti voi doi.
    Inteleg ca omuletul de zapada cu ochi maaaari si-albastri e miniatura. :)
    Daca aceasta zapada e un nou strat... Pfff! Vreau si eu!!! Nu mai e foarte mult si vine primavara, cand nu mai vreau zapada! :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Happy WW, Carmen draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e un "rezumat" al saptamânii trecute :-)
      Duminica l-am avut din nou (toata ziua) in vizita pe Chico. A nins toata ziua si stratul depus a fost mai inalt decat el, dar nu se lasa speriat de nimic, tine pasul cu Leo, curajos! ☺☺☺
      Daaa, omul de zapada este un mini-om ☺☺☺
      Diana draga, vineri si sambata am crezut ca vine primavara, aproape ca se topise zapada peste tot si sambata spre duminica noaptea a inceput sa ninga si a nins fara pauza pâna duminica spre seara. 30 centimetri zapada noua. Dar ce frig a venit! Minus 10, minus 12 grade noaptea. La amiaza soare cu dinti si efectul?! seara ceata, ca nu vezi la 5 metri inaintea ta! Iar zapada... creste. Pica chiciura la sol si stratul de zapada creste cu un strat de cristale de gheata in fiecare zi... un fenomen impresionant!
      Vrei zapada?! hai la noi in Bavaria. Mai ales ca luni vom pleca pentru o saptamana la schi (si sanius si drumetii in Padurea Bavareza), te invitam cu drag! Pupici de la trio pentru trio <3 Happy WW! <3

      Ștergere
    2. Multumesc pentru invitatie, Carmen draga! Nu pot veni si pentru ca Miki e la noi si nu am cu cine sa o las.
      Aici e ca primavara. :( Meteorologii ne-au "amenintat" cu ceva zapada spre sfarsitul lunii...
      Va doresc de pe acum distractie frumoasa! <3 Pupici!

      Ștergere
  2. Wow!Imi place tema asta si particip si eu.E tare frumos la voi!Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai dat gata cu colajurile tale... super tare!
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  3. Tare placuta iarna ta! Eu vroiam mai mult.O zi buna!
    N
    PS-nu reusesc sa ma inscriu de pe telefon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te-am inscris eu... poate ca ai uitat sa pui "bifa" sub nume si link, de aceea nu ai finalizat inscrierea.
      Asa este loarea draga - anul acesta iarna in Bavaria a fost minunata! asa cum o stiu eu din copilarie (copilarie petrecuta la SIBIU) ☺☺☺
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Oana, La multi ani! Bine ai revenit, draga mea!
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  5. Iarna, anotimpul alb, imaculat pe alocuri, ne cucereste inimile, privirile dar in acelasi timp ne ingheata talpile...in sensul stimularii imunitatii.
    Happy WW, Carmen draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha, ai dreptate Gina draga!
      zilele trecute, Eddie intreba pe blogul lui ce metode folosim noi pentru a preintampina gripele sau racelile. Si eu i-am povestit ca eu si sotul meu, nu am mai fost raciti sau gripati de cel putin 8 ani. Noi facem cel putin o data pe saptamana o sedinta de sauna. Petrecem doua-trei ore de wellness, facem cam 10 minute baie de abur la 85°C apoi dus caldut si imbracati cu halatele de baie, o tura scurta afara, cu piciorele goale in zapada, dupa care incaltam sosete si ne relaxam cca. o jumatate de ora pe sezlong, ascultand muzica instrumentala cu clang al naturii. Si repetam intreg ciclul. La dus, facem o data si peeling corporal cu sare de mare si ulei de plante, apoi ne ungem cu unt de cacao sau de migdale. La baia de aburi folosim alternativ, diverse arome – portocala, lamaie, lavanda, eucaliptus, menta, pin, rosmarin… fiecare are un anumit efect asupra hormonilor.
      Este dovedit de sute de ani ca sauna stimuleaza regenerarea celulelor pielii si intareste si stimuleaza sistemul imunitar.
      Din fericire, noi am amenajat acasa o cabina de sauna, dar pana acum 10 ani, mergeam de doua ori pe luna, cate o zi intreaga, la unul din centrele de agrement, in lumea saunelor.
      Cand in jurul meu toti colegii stranuta si tusesc, obisnuiesc sa tai un ghimbir in rondele subtiri si le pun in apa rece, la fiert. Dupa doua – trei clocote. strecor infuzia intr-o cana in care pun zeama de lamaie si un pic de miere. Beau 2-3 cani. Efectul este magic!
      Te pup Gina draga. O saptamana minunata in continuare! xoxo

      Ștergere
  6. La mine pe geam nu se vede zăpadă și nici soare, totul e cenușiu, așa că imaginile tale sunt binevenite :-)
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh, Maria, imi pare rau. Pentru ca iarna e frumoasa cu zapada. Fiecare anotimp este special in felul lui, eu le iubesc pe toate :-)
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  7. Ce colaj frumos! Cu rece, cu cald, cu joacă, cu zâmbete şi cu veselie! Tare mult îmi place. Aşa să tot fie sezon alb :D
    Hmm, unde e făcută prima fotografie? Cred că am fost şi eu acolo, e în Germania castelul? Eu am fost acum doi ani, în vară, şi era plin de flori şi verdeaţă şi apă şi acum seamănă, dar fără decorul ăla parcă nu aş băga mâna-n foc :oops:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potecuta, prima fotografie este la Castelul Linderhof, resedinta de vânatoare a Regelui Ludwig II al Bavariei. Asa deci, ai fost aici acum 2 ani?! Eu locuiesc la o ora distanta cu masina de castel. Eu scriu mereu despre excursiile noastre la sfarsit de satamana în Alpii Ammergau.
      Aproape 2 ani a existat o macara in parcul palatului, pentru ca doi ani a durat renovarea acoperisului. Acum in sfarsit a disparut macaraua uriasa, care a scricat toate fotografiile facute aici ☺☺☺ Oare nu am scris despre excursia cu prietenii nostri de asta vara la palat? hmmm, am fotografii tare frumoase, cu fantana arteziana din parc si cu cele de pe scari. Le voi cauta si le voi publica, daca le-am uitat. De dragul tau <3
      Mai mai, cine stie cum am trecut una pe langa alta?! Noi mergem foarte des la palat - in toate anotimpurile, cu nepotii, cu prietenii, sau doar noi trei :-)
      Te pup O saptamana frumoasa!

      Ștergere
    2. Daaaa, ăla e!! M-am liniştit acum, chiar aş fi pus serios la îndoială şi memoria şi capacitatea mea de a percepe o realitate :D
      Eu nu ştiu germana decât aşa, câteva cuvinte. Şi cum am stat o săptămână în care amicii la care am stat au vrut să arate cât mai multe şi mai variate, am uitat aproape tot. Adică recunosc locurile, dar numai vizual. După nume ştiu doar Dachau şi Munchen :oops: deşi în fiecare zi am văzut câte ceva. Trebuie să răscolesc prin poze, să-mi reamintesc.
      Hmm, acum doi ani te-aş fi recunoscut, te citeam, te ştiam din poze. Şi cred că aş fi îndrăznit să te strig. Cred! :oops: Că-s mai timidă de fel.
      Te pup şi eu, draga mea!

      Ștergere
  8. Ce imagine placuta! Si caciulita ta ca punct focal! :)
    Adevarul este ca iarna poate fi un anotimp superb daca stim sa ne bucuram cu adevarat de el! Iar lectiile voastre sunt chiar utile, pe langa faptul ca sunt simpatice...
    O zi excelenta de miercuri, draga Carmen!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. noi asa petrecem iarna, Suzana draga, astia suntem :-)
      Caciulita mi-am tricotat-o acum 2 saptamâni <3 Pentru costumul de schi mai ales ☺☺☺
      O saptamana minunata si tie, Suzana draga! Happy WW!

      Ștergere
  9. Fooooarte fain colajul tau , Carmen .Cerl mai mult imi plac cei doi catei :Leo si pe prietenul lui (nu am retinut cum il cheama pe micul Yorkie).

    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo este foxterrierul nostru si Chico - Yorkshire terrierul, apartine fiicei mele. Vin in vizita la noi, cel putin o data pe saptamana si cateii sunt atat de fericiti! Chit ca amandoi sunt baietei (Leo are 2 ani si Chico doar 10 luni), se accepta s se impaca de minune! E o placere sa ii urmarim cum se joaca!
      Happy WW! ☺

      Ștergere
    2. Super, sunt superbi amandoi :)

      Ștergere
  10. Toate se potrivesc cu toate: parul blond, cainele alb, zapada. Sunteti impreuna albi si frumosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult! ☺ Leo are pete albe, negre, gri si bej.
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  11. Ce colaj tare fain! Omul de zăpadă e tare curajos să "stea la plajă" aşa :D De admirat paşii făcuţi prin zăpadă, pe cărarea îngheţată. Recunosc că n-aş avea aşa curaj, în schimb, aş petrece toată iarna lenevind în saună :))) Cred că patrupezii se distrează cel mai tare. De obicei sunt mari fani ai zăpezii. Sunt norocoşi că au blană.
    Tare frumoasă iarna acolo! Pupici din Bucureştiul dezgheţat deja :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Imbratisari cu drag!!!
    Ce dor mi-a fost de voi :*!!
    Va pupam si eu si Kouki (care azi sarbatoreste 4 luni de acasa).
    Eu inca ma resimt dupa alea doua palme primite in ianuarie de la "ce-o fi fost si ciudatenia aia" de m-a tinut in casa atata timp. Hihi
    Happy WW!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. M-am prins si eu ca tabelul de saptamana trecuta e deschis - asa ca... am inregistrat link-ul nou. :)
    Happy WW, Carmen draga!
    Vacanta frumoasa! <3 Imbratisari si pupici, cu drag, de la quattro pentru trio!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ups! :( Te rog, cand ai timp, sterge inregistrarea de la nr 18 pentru ca am inregistrat eu link-ul dar... am uitat sa sterg si kink-ul spre blogul meu. :(((
    Multumesc (si scuze).
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
  15. Sper ca esti bine, Carmen !
    Am postat si eu ceva pentru MFC de saptamana aceasta
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, draga Carmen! Sper ca esti bine. Cand nu te-am gasit m-am simtit asa, ciudat...
    Toate cele bune sa fie la voi! Pupici!

    RăspundețiȘtergere