vineri, 11 ianuarie 2019

Anii '70 Love' songs - Provocare muzicala 2/2019

Abba - I do, I do, I do, I do, I do -----------------Donna Summer - On My Honor

ca în fiecare vineri  Friendship Friday  Create With Joy  Un weekend minunat tuturor!

16 comentarii:

  1. :D In sfarsit am terminat cu "plimbarile" si acum K a luat loc langa mine ca un pufusor. Asa ca ascult cu mult drag piesele pe carele-ai propus. Pe prima o stiam, dar pe a doua nu mi-o amintesc. Este foarte draguta - acum o descopar.
    La noi azi a continuat sa ninga cu fulgi mici - in mare parte s-a topit... dar acum ca s-a lasat seara a inceput sa fie chiar frig si am sperante ca maine sa mai avem pe unde ne plimba :P.
    Kouki a fost atat de simpatic in seara asta. Am mers desigur in micul parc (mereu zic ca imi voi lua telefonul si ezit pentru ca nu am la el husa si aluneca - dar poate vine Mami maine cu noi). Erau trei oameni de zapada (de fapt o movilita, o tentativa si un Om de Zapada cu plastice decorat.. tz). K nu ii vede pe cei mici care semanau cu niste gramezi.. dar cum ajungem aproape de cel mare il vad ca se opreste brusc, se zburleste brusc, incepe se latre si sa si maraie... El se certa cu creatura si eu lesinam de ras. Il iau in brate, mar mar mar... il duc langa sa o miroasa..
    "Ah e zapada... hmm de ce nu ai spus asa de la inecput" zise el si ridica piciorul, apoi trase si cateva gherute cu labutele din spate in semn de... gata am terminat tot ce aveam de zis.. si am plecat mai departe.
    Era cat pe ce sa il decapiteze pe al doilea omulet de zapada cu lantul (nimeni nu a fost ranit, murdarit - eram la final de plimbare).... si m-am distrat de minune.
    Dar ar fi trebuit sa ii vezi moaca atunci cand a vazut omul de zapada si a pus frana :)))))).
    Pupici cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu azi nu am iesit din casa... savurez linistea si caldura caminului. O tura scurta de 30 minute cu Leo, atat 😉
      Ma bucur ca maine e duminica, apoi... iar o saptamana grea de lucru.
      Va doresc weekend placut in continuare. pupici si imbratisari 🐩🐾💕

      Ștergere
  2. On my honor, I will tray to always do the best I can. I do, I do, I do! :)
    Imi plac si versurile si muzica, si Abba si Donna Summer. Melodia celor de la Abba e si purtatoare de amintiri faine.
    Iti doresc sa ai un minunat sfarsit de saptamana, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici cu drag de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. weekend minunat draga Diana. pupici si imbratisari de la trio pentru trio 💕 Salutari si ganduri bune pentru dragii/dragele tale 😘💝

      Ștergere
  3. Eram doar un copilandru rebel si iubaret în vremea când acest grup superb evolua în plin succes pe scenele si retelele lumii, stralucind si raspândind praf din stelele iubirii de Cuvânt si magia muzici lor, care ori de câte ori îi ascultam, în orice împrejurare ma aflam, plângeam ca un copil, amintindumi de prima mea iubire adevarata, palpabila a copilariei, care, ani mai târziu a plecat împreuna cu parintii si surioara ei mai mica, din Brasov în Augsburg iar de atunci, de câte ori treceam în drum spre România, ma gândeam la copilaria noastra minunata, magica, plina de frumusetea inocenta a frumusetilor si aventurilor, naturale, reale, simtite si traite la extremele binelui si raului universal, pâna în maduva oaselor, însa cu adevarat vii si cu efecte nemuritoare în fiintele cu suflete inocente si iubitoare neconditionat, pasional, fara prejudecati de povesti din acele vremuri (adultii le ziceau grele) însa noi copii de atunci nu le resimteam. :)
    Un Weekend de basm, alaturi de cei apropiati, draga Carmen !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, Iosif, ai mai povestit tu, acum cateva luni, ca prima ta iubire a plecat la sfârsitul anilor '80 cu parintii in Germania si ca s-au stabilit in Augsburg. Ce frumos descrii anii aceia si amintirile legate de prima ta iubire. Ma gandesc ca ce frumos ar fi sa o cauti si chiar sa va revedeti.
      Un weekend minunat iti doresc deasemenea Iosif draga, alaturi de cei dragi.

      Ștergere
  4. Muzica anilor '70 ne-a leganat anii adolescentii, a primului fior de atractie sentimentala...ABBA cu repertoriul ei va pastra aceeasi rezonanta in sufletul meu, chiar daca au trecut multi ani de atunci... Donna Summer o alta interpreta indragita...
    Temperaturile scazute destul de mult, in jurul a -10 grade C, uneori chiar mai joase dimpreuna cu vantul zburdalnic in rafale, ne taie elanul de plimbari.
    O seara placuta si o duminica plina de bucurii iti urez, draga Carmen!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melodia aceasta sau mai exact acest videoclip, a fost primul pe care l-am vazut la TV. Eram copil si era de revelion - se transmiteau mesaje internationale - pe timpul comunistilor... minuni doar o data pe an, de revelion ☺ Imi amintesc si acum ce fermecata am fost de aceste doua frumoase doamne... Ca zânele din povesti!
      Cumva, la inceputul anilor '80, un student strain l-a rugat pe tata sa ia in grija lui pe perioada vacantei discurile lui. Printre ele era si Bad Girls si melodia aceasta a Donnei m-a impresionat totatl, atat prin text cat si prin interpretare. Textul era dat pe coperta discului... l-am invatat pe de rost si il stiu si astazi - perfect! ☺ Da... Amintiri Gina draga! Minunate amintiri.
      Pupici si imbratisari inapoi <3

      Ștergere
    2. draga Gina, mi-ai facut o bucurie cu Elvis! O piesa din vremea când Elvis arata foarte bine ;-) Vocea lui în "Can't Help Falling In Love" te face sa te topesti la fiecare vers! Minunata alegere! multumim xoxo

      Ștergere
  5. Eu venit-am cu un dor, unul ce dureaza de 21 de ani si nu se va stinge niciodata, dorul de mama, acela datator de emotie, de durere, de putere, de speranta, de continuitate. Un dor pe care numai cantul asta mi-l alina. Multumesc pentru ocazie si va imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana draga, îmi închipui ca pierderea mamei iubite provoaca o rana ce nu se va vindeca niciodata - din fericire, Mama mea este înca sanatoasa si isi face menajul singura (ne despart 1300 km). Se spune ca atata timp cat pastram amintirile vii, mama va trai în continuare alaturi de noi, in sufletul nostru si ne vegheaza mai departe din Ceruri <3
      Îmbratisari si gânduri bune, draga mea xoxo

      Ștergere
  6. Florina draga - impresionant videoclipul pe care l-ai propus tu astazi! Nu l-am auzit niciodata pana acum pe Jakub Józef Orlińsk - acest talentat contratenor! Ciudata si tinuta interpretilor pe o scena de opera ☺ Am citit ca situatia nevoita i-a facut multa reclama pozitiva :-) A fost invitat la Festival d’Aix-en-Provence impreuna cu pianistul care-l acompaniaza Alphonse Cemin si au intrebat daca exista un Dress Cod. Li s-a spus ca acest concert este înregistrat de Radio France Musique, deci fiecare poate purta ceva lejer. Pentru acea zi fierbinte de vara, cei doi artisti s-au hotarât sa poarte pantaloni scurti si camasa în carouri. Nimeni nu s-a gândit ca spectatorii vor filma si ca videoclipurile vor aparea pe youtube ☺☺☺
    O duminica minunata sa ai Florina draga! xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, pana de curand. Mi am zis WOW si parca timpul s a oprit. Am citit ca a studiat la Juilliard. Inca o data, Wow, pt. ca mi ai citit gandurile. Chiar ma intrebam de ce sunt imbracati asa lejer. Ma gandisem la o repetie ceva :D. Clar a fost o surpriza si pt ei! Da, este si normal, fiind o inregistrare nu le vede nimeni tinuta, dar uite ca spectatorii au fost mai excentrici :)) Multumesc din suflet pt informatie! <3 <3 <3

      Ștergere
    2. ma bucur mult ! xoxo <3<3<3

      Ștergere