vineri, 28 decembrie 2018

Sa fim mai buni, mai întelepti, mai darnici


Este ultima zi de vineri din anul 2018, deci ultima provocare muzicala din acest an. Doresc tuturor prietenilor-participanti An Nou plin de fericire si liniste sufleteasca! Fie ca sufletul sa va vibreze în armonie si iubire, iar întelepciunea, încrederea si generozitatea sa va calauzeasca pasii în noul an! Sa ne reîntâlnim cu aceeasi placere aici, însotiti de muzica si de dorinta de a elogia frumosul! Sa învatam unul de la altul sa ne bucuram în fiecare zi de micile surprize, sa zâmbim, sa privim cu încredere în viitor si întreaga energie pozitiva sa ne ajute sa ne împlinim toate visele! La multi ani, draga Diana, Rux, Florina, Gina, Alex, Nima, Iosif, Aliosa, Laura, Poteci de dor, Karmapolice, Roximoronica, Alina si Iulisa! LA MULTI ANI, tuturor celor care îndragesc muzica!
ca în fiecare vineri  Friendship Friday  Create With Joy  Un weekend minunat tuturor!

16 comentarii:

  1. Heei, ce bucurie să mă regăsesc şi aici! Minunată surpriza ta!
    Mulţumesc pentru toate gândurile bune!
    Să ne citim cu bine şi-n noul an!
    Numai bine îţi doresc, draga mea! Şi neaparat să îţi păstrezi mereu zâmbetul pe buze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Potecuta, o data ai avut placerea de a propune o melodie pentru aceasta rubrica si... eu nu-mi uit prietenii <3
      Sa ne citim cu bine - asa cum zici tu, si in anul ce vine sa fim cel putin la fel de inspirate pentru articolele blogurilor noastre. Sa ridicam blogosfera româneasca la cele mai inalte cote.
      Numai buíne POtecuta! Sanatate si La multi ani!

      Ștergere
  2. Imbratisari cu drag!! Multumesc mult de tot pentru calatoria aceasta in acei ani... :) Acei ani.
    Fie, asa cum ai scris, sa avem un an cu Oameni responsabili, buni, intelepti, darnici... Fie sa fim inconjurati de Oameni.
    Si sa avem AER curat... si Mancare sanatoasa. Si iubire.

    Pupici cu drag :*
    La multi ani!!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca ti-am castigat interesul - tu si Diana sunteti bloggeritele care s-au inscris inca de la prima editie a Provocarii muzicale si ati ramas fidele intregul an.
      Numai bine pentru 2019. Pupici si La multi ani!

      Ștergere
  3. Muzica este legătura de chei fermecate, cu care se deschid uşile universului sufletesc. Un buchet de urari pline de intelepciune si caldura, in atmosfera intima a intalnirilor provocatoare muzicale...sa-ti pastrezi inspiratia, dorinta, frumusetea momentelor impartasite cu drag noua!...
    Ramai gazda sanatoasa, voioasa, cu aceeasi ochi ca doua safire zambitoare!
    La multi ani, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate draga Gina, muzica nu cunoaste granite, muzica este o limba internationala <3 Multumesc mult pentru propunerea ta, Helene Fischer este una din cele mai mari cantarete ale Germaniei - este supranumita "printesa slagarului german". Ciudat, luni de zile nu mi s-a intamplat sa pomenesc impreuna cu prietenii mei numele Helenei si acum, in doua zile, de trei ori ☺ Ieri cu matusa mea, astazi de dimineata la o prietena pe FB si acum, prin provocarea ta muzicala :-) Poate ca pana la sfarsitul anului o voi chiar întalni live pe Helene Fischer ☺☺☺ glumesc, e imposibil... dar ar fi minunat sa se intample!
      Te imbratisez si iti transmit numai ganduri bune. La multi ani , Gina draga!

      Ștergere
  4. Ce frumose cuvinte ai asternut, Carmen! Un 2019 cu soare, lumina, caldura si iubire! Imi place alegerea ta muzicala! Te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florina draga, multumesc pentru cele doua propuneri muzicale - prima, cea din folclorul romanesc, este perfect potrivita pentru orice sarbatoare. Poporul ce nu-si transmite valorile folclorice si nu perpetueaza obiceiurile strabune, este un popor fara viitor.
      A doua melodie sau... dans, este tare tare dragalas. M-am amuzat... mi s-a parut ca unul din cateii protagonisti ai videoclipului inca de la primele acorduri nu a mai avut chef sa participe ☺☺☺ a abandonat scena si grupul de dansatoare a improvizat perfect, fara sa lase de inteles ca s-a intamplat o pana ☺☺☺
      Draga Florina, sa ne reintalnim in virtual mai departe si in Anul Nou, sanatoase si vesele. La multi ani!

      Ștergere
  5. Ce tineri erau...frumoasa alegere..iti urez un an nou plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca bine zici ☺ Tare tineri erau si... cativa dintre artisti s-au mutat intre timp in ceruri. Anii trec incredibil de repede! Si noi ne schimbam, insa, pentru ca ne vedem saptamanal in oglinda, nu realizam asa ca la altii pe care-i vedem mai rar.
      La multi ani, Karmapolice! Numai bine!

      Ștergere
  6. Îti multumesc, Carmen draga pentru darurile muzicale superbe, oferite prin intermediul acestui sistem virtual, rece, însa care, prin simbolistica imaginilor, sunetelor placute si al cuvintelor de iubire adevarata, modifica structura celulei vii la toate nivelele si în toate aspectele evolutiei caracterului si personalitatii fiintei imperfecte, ridicând-o, (elevând-o) la nivele din ce în ce mai aproape de desavârsirea absoluta, oferita de Dumnezeu omului prin Cuvântul Sau, întrupat în Fiul omului,Întâiul nascut din EL... :)
    La Multi Ani cu bucurie, empatie, prietenie, PACE & IUBIRE si FERICIRE, tie, celor dragi si tuturor românilor iubitori de *ADEVAR* ELIBERATOR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani Iosif draga! si eu la rândul meu iti multumesc pentru participarea la acasta provocare muzicala si mai ales pentru minunatele comentarii pe care le-ai adaugat.
      Sanatate, pace, iubire si fericire!

      Ștergere
  7. La mulți ani, Carmen! Un An Nou fericit alături de cei dragi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Cristi! Sanatate si numai bucurii in Noul An 2019!

      Ștergere
  8. Mulțumesc din suflet pentru urare și pentru darul muzical. Sper ca la anul ce vine să fiu mai activ la acestă rubrică atât de frumoasă și muzicală.
    La mulți ani pe acorduri de muzică frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alex draga, multumesc pentru aceste cuvinte frumoase. Intr-adevar m-as bucura sa participi la aceasta rubrica, pentru ca stiu ca iti place muzica si propunerile tale ne-ar aduce tututror bucurii :-)
      Un An Nou fericit!

      Ștergere