miercuri, 5 decembrie 2018

Miercurea fara cuvinte (s.49) - Mozaic voleibalistic / Poa'sa ploua, poa'sa ninga!

01.12.2018 - "Alpaka Beach" Alling, Bavaria


Va reamintesc ca singura regula la "Miercurea fara cuvinte" este ca postarea pe care o înscrieti în tabel sa nu contina text scris. În rest este orice permis ☺ Pentru cei care doresc sa confere rubricii o tematica, exista aici un tabel cu teme facultative, pe fiecare saptamâna a anului. Repet, tema nu este obligatorie☺ Happy WW! ☺

15 comentarii:

  1. Cat de faaaain!!! <3
    Mi-am amintit cand am jucat inainte de romana volei si aveam apoi mainile praf la ora :)))). Zici ca ma batuse cineva... (eu am incheieturi subtiri. foarte subtiri).:))))
    A fost super fun! Si baschet imi placea sa joc (eu doi la metru) in aparare :))))).
    Imi place cum este amenajat locul -ati castigat, da?:P.
    Momente de neuitat!
    Pupici cu draaaag!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍😊 eu am inceput sa joc volei la 12 ani, la Sc. Sportiva din Sibiu. Apoi am intrat in echipa de junioare si candva, pe cand eram in clasa a 7-8 a, am luat locul 2 pe tara (canpionat intre scolile sportive). Dupa 14 ani am intrat in juniori 2. Apoi la 18 m-a luat echipa unei fabrici mari (Steaua Rosie) din oras. Asa am si ajuns sa lucrez acolo dupa ce am terminat facultatea. Jumatate din fostele colege de la Sc.Sp. au venit cu mine in aceasta echipa si jumatate (cele mai bune) au intrat in echipa CSM Sibiu. Ele au jucat in divizia A noi in divizia B. Pentru un an, ne am calificat si am jucat si noi in divizia A insa, nu am rezistat. Divizia A este o liga dura. Insa, echipa noastra a existat si dupa ce fiecare ne-am casatorit si pana cand rand pe rand am fost insarcinate, adica am jucat volei prifesional pana la 25 de ani. Apoi am ramas toate angajate la fabrica si am ramas prietene pana in ziua de azi.
      Legat de jocul de volei 😅😜 trebuie sa recunosc ca de doi ani (de cand il avem pe Leo) am intrerupt orice antrenament. Si zau ca nu am stiut ce conditie proasta am, pana la primul contact cu mingea, luna trecuta, alaturi de echipa mixta in care joc acum ca hobby. Tiiii ce jena mi a fost, nu am reusit sa joc nici macar un set complet! mereu a trebuit sa fac pauza sa trag aer si sa mi reduc pulsul. Incet incet, imi reintru in forma, dar paralel am reinceput antrenamentul fitness. E practic, trebuie doar sa trec strada, cand ies de la serviciu. Firma noastra a facut un contract de partneriat si am primit ceva facilitati financiare 😀
      Te pup Rux draga. O zi minunata! Happy WW 😊

      Ștergere
  2. Faina idee: plaja in sala! :) Esti o sportiva, Carmen draga, ce sa mai?!
    Mi-a placut sa joc volei - si baschet - dar nu mi-au placut cantonamentele (nu-mi place "la comun") :) Acum imi dau seama de cand n-am mai jucat! Nici regulile nu le mai stiu! Peste fileu, insa, cred ca as putea trimite mingea. :)
    Imi place si faptul ca nu e aglomerata sala! (sau asa pare) :)
    Pupici si imbratisari cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, de cand Beachvolleyball este sport olimpic, trebuie sa existe conditii de antrenament tot timpul anului. Asa s-au "inventat" plajele de sala 😀 Eu joc de doua ori pe luna intr o echipa mixta (femei si barbati, intre 18 si 60 de ani) sponsorizata de firma la care lucrez. Vara jucam afara, pe teren cu nisip si in rest, in aceasta sala. Problema e ca nu exista prea multe, asa ca mergem cu masina aproape o ora (~90km),dar sambata. Sala este rezervata exclusiv pentru noi. Exista 4 terenuri si noi formam echipele spontan, rotam in asa fel incat in cele 3 ore sa jucam apriximativ fiecare cu feiecare. Normal beachvolleyball se joaca 2 cu doi, dar noi jucam si 3 cu 3. Jucam pentru placerea de a juca, nu facem competitii decat o data pe an. Si atunci la nivel international 😇 Anul trecut echipa a jucat in Milano. Anul acesta campionatul se va tine in Beelin. Eu inca nu sunt in forma, abia am reincaput de o luna de zile. Regulile la volei de plaja difera putun fata de volei clasic, dar in principiu sunt aceleasi miscari. Mare diferenta face nisipul 😬 Stii ce greu e sa sari si sa alergi pe nisip?! Dar la plonjoane e super avantajos. Doar sa tii ochii inchisi cand cazi 😜
      Te pup Diana. Imbratisari si ganduri bune de la trio pentru trio cu drag. Happy WW 😊

      Ștergere
  3. Si eu cu o poza facuta cu interiorul laptopului. Arata ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am fost niciodată bună la volei, dar voi văd că vă distrați pe cinste. :)
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. categoric! daca nu ar face placere, nu ar pierde nimeni tipul 😏
      Happy WW 😊

      Ștergere
  5. Frumos mozaicul! Si admiratie pentru activitatea ta. Te iubesc draga maichii! :D
    Eu abia acum ma apuc de lucru la un fel de mozaic.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohoo, din şcoală n-am mai jucat. Când profu' de sport nu avea chef să stea cu noi, ne arunca mingea şi ne lăsa să jucăm. Nu am fost niciodată o sportivă dar asta îmi plăcea, era mai mult o distracţie.
    O zi bună îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in comparatie cu voleiul clasic, pe teren plat, voleiul pe nisip este mult mai solicitant, coordonarea miscarilor este mai greoaie, de aceea trebuie marita viteza 😊
      O zi minunata iti doresc deasemenea. Happy WW 😊

      Ștergere
  7. Oooo! Ce sala de gimnastica! Cred ca e chiar placut jocul acolo. Cand oamenii fac sport, gandesc mai bine, eu asa cred! :)
    Sa va fie de bine miscarea! Mi-ai facut dor de un volei! :D
    Happy WW, draga Carmen! Spor la joc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e sala de gimnastica, nisipul ramane permanent in sala. Aici se poate juca doar volei sau fotbal de plaja. Voleiul de plaja se joaca in echipa de 2 si de aceea, sala poate gazdui 4 meciuri concomitent.
      ai dreptate Suzana draga, in toata actiunea aceasta a noastra nimic nu conteaza decat placerea de a juca si faptul ca esti activ, esti in miscare. Este un exercitiu bun atat pentru coro, cat si pentru suflet si minte.
      Prea des nu ne intalnim, pentru ca fiecare lucreaza si timpul liber este limitat, dar de 2 ori pe luna este sala rezervata pentru noi si jucam 3 ore.
      O zi minunata iti doresc. happy WW 😊

      Ștergere
  8. Mai bine mai târziu decât niciodată, așa că am ajuns și eu chiar dacă mai pe seară :-)
    Spor la joc și happy WW!

    RăspundețiȘtergere