joi, 13 decembrie 2018

Especially for you

Au mai ramas doar putine zile pâna la Revelion, parfumul sarbatorilor pluteste în aer si spiritul Craciunului ne învluie si ne înveseleste. Fie ca Sfintele sarbatori sa va gaseasca sanatosi, cu casa curata si bradul împodobit, înconjurati de cei dragi si cu masa încarcata cu bunatati! Sa aveti pace si tihna sufleteasca, sa fiti multumiti si fericiti!
Multumiri pentru fidelitate vizavi de rubrica "Miercurea fara Cuvinte" tuturor celor care si-au facut timp sa participe la întâlnirea noastra de miercuriLumea lui Alexandru, Nima, Poteci de dor, Maria, Suzana, Diana, Rux-Copilarim si Gina. Savurati fiecare zi, bucurati-va de fiecare clipa!

6 comentarii:

  1. <3
    3 am vazut eu bine... s-au intalnit trei pufosi minunati ?:P.
    Ah eu il am inceput sa i tatonez pe K daca nu vrea si el un fratior cret :)))). Vai asa ii faceam si lui Dodo. Care ma ignora complet (ceva de genul "ce-ai fata"?). Dar care era un scump - cand i-am avut pe iepurasi mereu ii dadacea:))).
    Mi-ar placea sa aiba si Kouki inca un tovaras de joaca. Dragul mic :D. Pe afara nu il prea las pentru ca sare si altor catei nu le place.. si na. E micut si el. Are insa o prietena ca sa zic asa -- o cunostinta mai veche. O cheama Sasha si e caniche ca si Dodo ( pe care il "ataca" de cate ori il vedea ca o felina... ). Si acum Kouki merge si sare la ea si ea s-ar alerga ca e lasat deobicei libera, dar eu pe K nu il las liber ca nu avem un loc sigur...:))).
    Ce roman am scris :))). Va pupam cu drag si va multumim atat pentru pozele minunate cat si pentru urarile pe carele intoarcem la randul nostru <3.
    Pupici!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga Carmen, pentru urarile minunate!
    Imi plac tare mult imaginile! Sunt pline de zambete si lumina!
    Si e bine - bine!
    Pupici si un weekend plin de povesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce atmosfera de... film pentru copii! <3 Leo, Chico, Molly!? Hahaha! Leo pare sa-i spuna lui... Chico?! (zau ca nu ii pot deosebi) sa coboare de pe masa, sa stea, politicos, pe scaun - si mogaldeata se incapataneaaza sa fie in lumina... lumanarilor, ca de pe scaun nu se vede bine in poza. :)
    Superbe fotografii! Excelenta atmosfera!
    Multumesc pentru minunatele urari, Carmen draga! Ai spus atat de frumos incat pot spune linistita: la fel, cu tot dragul! <3 Si multumesc pentru zambetele ce mi le-au provocat piticutii acestia minunati!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Distractie frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc mult pentru gândul cel bun! Numai şi numai bine îţi doresc şi eu şi să te bucuri alături de dragii tăi în fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. distractie mare cu aceste pufosenii cu suflet!...Raluca nu are brate suficiente sa-i tina pe toti la piept...
    Multumesc pentru ganduri, imagini si bogatia urarilor!
    Iti doresc duminica plina de bucurii, tihna, multumire sufleteasca!
    Te imbratisez, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am venit sa-ti spun cum a latrat azi un "Leo". :) E primul pe care il vad, de cand il aveti voi pe micutul ochios. <3 Baietelul tragea in lesa sa vina sa se joace si piticuta mea latra si maraia. :)) I-am spus c-o parasc lui Leo cel adevarat! :)
    Imbratisari cu drag! <3 Ganduri bune de la noi pentru voi! Spor in toate cele bune, Carmen draga!

    RăspundețiȘtergere