marți, 30 octombrie 2018

Din nou toamna

Atunci când este rece si umed afara, parca privesti cu mult mai multa placere cioroii croncanind si frunzele ruginii ale copacilor, de la fereastra camerei încalzite.
Parca apreciezi mai la adevarata valoare senzatia de confort pe care ti-o ofera locuinta, aroma cafelei pe care tocmai o sorbi sau botoseii îmblaniti pe care îi porti.
Parca toate senzatiile sunt mai puternice atunci când dincolo de fereastra, cerul este gri si frunzele aramii lucesc umede de la ceata care tocmai se împrastie în mii de picuri reci.

9 comentarii:

  1. Și aici se joacă vremea cu noi. Acum câteva zile părea că a venit toamna cea rece. De trei zile e vară din nou! Grea încercare pentru bietele ființe vii, fie ele oameni, animale sau chiar plante.
    Dar noi să fim sănătoși, nu? Și să ne bucurăm de părțile frumoase ale lucrurilor. De botoșeii îmblăniți sau de șezlongul pus la soare pe terasă, pe care se poate face plajă chiar în costum de baie!

    Numai bine, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este, efectele trecerii rapide de temperatura de la o zi la alta, sunt greu de suportat de tot ce-i viu sub Soare. La noi, de sambata spre duminica, temperatura a coborat cu aproximativ 20 de grade!
      Azi noapte a batut vantul cumplit, astazi de dimineata a iesit soarele, dar racoarea se mentine. E toamna bine 🍁🍂
      Salutari si ganduri bune, Zina draga! O zi frumoasa! 😊

      Ștergere
  2. Imi place sentimentul pe care-l descrii! :) Mai am de asteptat ceva timp pana sa-l si traiesc. Aici e vara! In Bv, toamna, sa fie vara!!! E ciudat: cald ca vara si copacii cu frunze aurii, aproape desfrunziti!
    Din fericire, ma acomodez repede cu schimbarile bruste de temperatura - mai greu va fi cand organismul n-o sa mai poata fi asa de "prompt". :)
    Iti doresc, Carmen draga, sa ai o toamna frumoasa in continuare!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, Diana draga, am auzit ca la voi acum e vara 😂 Doamne ce anomalii! sper sa nu platim greu aceste modificari...
      Pe momennt, savureaza vremea frumoasa. Ce va veni, vom vedea, oricum nu putem schimba... Te pup si te imbratisez.
      Salutari si ganduri bune de la trio pentru trio, cu drag 💕😘

      Ștergere
  3. Pe mine m-a cam zapacit schimbarea orei. Ora de iarna nu-mi place. Si cine stie care o sa ramana in final! :)
    Ganduri frumoase spre tine! Cred ca maine nu mai ajung, dar inca nu stiu sigur!
    Pupici si o seara placuta, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar de fapt "ora de iarna" este cea initiala... De ieri am observat ca plec la serviciu la ora 7:30 trebuie sa aprind farurile la masina, ma intorc acasa la ora 17, trebuie deasemenea sa aprind farurile la masina... Gata cu zilele lungi! E sfârsit de toamna, soarele nu ne mai rasfata cu 15 ore de lumina!
      Draga Suzana, te referi la MfC ca nu crezi ca vei ajunge? Draga mea, tabelul e deschis de la miezul noptii pâna joi seara, poate ca vei ajunge torusi, m-as bucura :-) Te pup. Noapte buna!

      Ștergere
  4. La noi au fost azi (marti de fapt) 30 de grade la amiaza. Si eu am iesit cu geaca (nah nu stiam ca urca asa mult :O)... LOL si seara erau 21.. si din senin sa pus de o ploicica de vara. Ce pot sa zic.
    Putem oarecum schimba ceva. Dar e greu. Cu mentalitatea. Cata poluare vad zilnic.... cata inconstienta, nepasare si uneori chiar prostie crasa..
    Dar se pare ca de maine se strica vremea si vine frigul... si peste vreo 11 zile sau 12 ninge. Vom vedea :).

    Pupici cu drag :*

    ps: si daaa - toamna la caldura caminului, privind pe geam si citind o carte ;))

    RăspundețiȘtergere