vineri, 21 septembrie 2018

Plaja, soare, dans si voie buna - Provocare muzicala

Álvaro Tauchert Soler (născut la 9 ianuarie 1991 în Barcelona) s-a lansat in urma cu trei ani pe scena muzicii pop internationale.
Mama acestuia este spaniola și tatăl este german. Alvaro au crescut în capitala Catalaniei si la vârsta de zece ani, s-a mutat cu familia în Tokyo unde a frecventat școala germană. La 17 ani, sa întors in Barcelona și a studiat designul industrial.
Muzica a jucat mereu un rol important în viața sa. La vârsta de zece ani a început sa ia lecții de pian. Impreuna cu fratele lui mai mic - Gregory Tauchert Soler și înca doi prieteni, au fondat în anul 2010 trupa "Urban Light" (la Barcelona). În anul 2013 Álvaro Soler s-a hotarât pentru cariera de solist.
La începutul anului 2015, cantaretul multilingv s-a mutat la Berlin și a înregistrat albumul său de debut "Eterno agosto". A fost produs de Alexander Zuckowski și Simon Triebel, care a compus și a scris piesele împreună cu Soler. Primul single "El mismo Sol" a fost publicat la sfârșitul lunii aprilie 2015 si prezentat în premiera în Italia, unde în doar doua saptamâni a ajuns No.1. Videoclipul muzical a fost publicat pe Internet și a inregistrat milioane de vizionări pe YouTube. În iulie 2015 a aparut al doilea album "Wachgeküsst". Piesa "Wolkenfrei" a fost lansată în țările vorbitoare de limbă germană și a ajuns imediat pe primul loc în Elveția si Italia. Al doilea single "Agosto" a reușit să obțină primul loc în topurile Poloniei la începutul anului 2016.
În aprilie 2016, Álvaro Soler și-a marcat al doilea număr în topul single-urilor italiene cu "Sofia". În luna iulie, piesa a intrat și în topurile elvețiene, spaniloe si austriece. Al doilea album "Mar de Colores" a fost lansat pe 7 septembrie 2018.
Eu personal sunt fermecata de talentul lui Alvaro. Va invit la dans ☺

În fiecare vineri: ☺ Friendship Friday ☺ Create With Joy ☺ Un weekend minunat tuturor!

13 comentarii:

  1. O melodie plina de ritm, in ton cu ultimile zile de vara incapatanata, dar care ne-a desfatat cu caldura ei...stiuta, auzita pe media si indragita...iar cativa pasi de dans vor aduce intotdeauna beneficii trupului si spiritului.
    Multumesc pentru invitatie si informatii!
    In acord cu tema propusa dar in schimb pe alt tempo vine raspunsul meu la provocare...
    https://www.youtube.com/watch?v=VpihJ6uxALk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. minunata si alegerea ta, Gina draga! "Sweet summer day", este un minunat ramas bun de la sezonul de care exact astazi ne despartim - cel putin astronomic :-) De mâine, noptile vor fi din ce în ce mai lungi, comparat cu zilele.
      Ganduri bune si îmbratisari <3 Un start bun in noua saptamâna!

      Ștergere
  2. Ce fain se aude pronuntia tipic spaniola <3. Imi amintesc cand am invatat spaniola la facultate (a facut doi ani si cred ca a fost una dintre cele mai faine chestii de atunci - desi apoi nu mi-a mai fost recunoscut pe diploma, cand m-am mutat la Bucuresti; detalii ). Haha chiar ma amuzam ca parca sasaiai si scuipai non stop. Haha si la germana eram numai cu ihhh in gat :))).
    Ce tare (cred ca am inscris din greseala de doua ori link-ul; poate poti sa stergi unul dintre ele - mi-a mers netul in reluare zilele astea)!! Eu am scris de tango :))). (un alt fel de tango - Tango meets Japan)

    Pupic cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. haha, ai dreptate, noua toti spanilolii ni se par peltici. Si nemtii parca latra ☺☺☺
      Dar si nemtilor, româneste li se pare totul un "Î" si-un "ă"
      Pupici. Un start bun în noul anotimp! <3

      Ștergere
  3. Tinerete, frumusete, voie buna de dimineata pana seara!
    Imi place ritmul! Videoclipul imi aminteste "zilele tineretii" (aveam Lambada, intre altele) :))
    Un cantec vesel, de vacanta! Un cantec vesel, de toata ziua. :)

    Duminica minunata iti doresc sa ai, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu am stare de loc cand începe melodia aceasta - fie ca stau pe scaun, ca sunt la volan, sau ca sunt întinsa in pat, melodia aceasta ma face sa dansez :-)
      Pupici cu drag, de la trio pentru trio. Diana draga <3 numai gânduri bune :-* O saptamana minunata!

      Ștergere
  4. O melodie frumoasă, antrenantă, parcă numai bună pentru a ne aminti de vara care a trecut, de vacanță...Mi-a plăcut mult.
    Numai bine, dragă Carmen și o nouă săptămână cât mai frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este Alex draga, un hit de vacanta.
      Un start bun in noul anotimp! Gânduri bune!

      Ștergere
  5. plaja, soare, dans... ce bine suna! am avut o saptamana intensa, acum ma pot bucura de asa ceva numai ca se strica vremea la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi a fost vara pâna ieri ☺ Azinoapte a trecut peste sudul Germaniei uraganul Fabienne, cu ploaie si vânt. De dimineata a iesit sorele, însa vremea s-a racorit, a trecut vara. Astazi au fost doar 17-18 grade (Duminica am avut 28!).

      Ștergere
  6. Florina draga, propunerea ta muzicala este minunata, multumim <3 Michael Kiwanuka - Cold Little Heart... cumva, o piesa potrivita anotimpului in care tocmai am pasit ;-) Toamna in inima... Te pup

    RăspundețiȘtergere