luni, 7 mai 2018

Ciorchini



4 comentarii:

  1. <3 suuuuuuuperb! Pur si simplu! <3
    La noi a plouat si azi torential (cred ca a dat putin si "piatra" - sper ca totusi nu a provocat distrugeri). Este foarte verde si "proaspat" tot.
    La sfarsitul saptamanii (inainte sa inceapa ploile) amm vazut insa o multime de salcami in floare - sper ca albinutele harnicute sa fi avut suficient ragaz sa viziteze salcamii - ne place mult mierea de acest tip)
    Pupici cu drag - o saptamana minunata iti doresc <3!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of, si la noi e soare ca vara! si o caldura ca in luna lui cuptor!
      Pamantul este atât de uscat - trebuie sa udam in fiecare zi de doua ori - dimineata si seara, pentru altfel pierdem florile! La vecini in curte, gazonul este ars!
      Cand este asa cald si stau mult pe scaun, mi se umfla picioarele... Am la servicu clocks un gen de saboti de uzina ☺ Sunt albi ca spuma laptelui (ceea ce l-a iritat la inceput pe director ☺ De câte ori ma întâlnea, facea apropouri ironice la adresa papucilor mei!Acum i-a trecut ☺), lati - foarte comozi, cu talpa antiderapat si vârful acoperit cu otel (conform normativelor, protejeaza piciorul in cazul unor intâmplari nefaste - cum ar fi sa cada o greutate mare pe degete; în plus izoleaza de curent electric sau foc- pâna la 130 de grade). Regulamentu intern este ca daca treci prin uzina, trebuie sa ai incaltaminte de protectie. Eu cam merg de 3-4 ori pe saptamana, in inspectie la cate o masina. Pe lânga astia albi, frumosi, mai am o pereche de pantofi de uzina - clasicii Other. Insa aceia se potrvesc doar daca port pantaloni. Si cum eu port foarte des rochii sau fuste, ma simteam ca Pippi Langstrumpf! ☺☺☺ Dar sa revin la subiect - când incalt acesti papuci si este o zi calduroasa, când vreau sa ma incalt cu balerinii mei sa merg acasa ... constat ca mi-au ramas mici ☺☺☺
      O data asa am si plecat acasa, cu papucii de uzina, ca nu am mai incaput in papucii de strada! ☺☺☺
      Te pup. Noapte buna, Rux draga!

      Ștergere