joi, 15 martie 2018

Un trandafir virtual, membrilor Clubului "MfC"

Miercurea fara Cuvinte a revenit "acasa". La editia din saptamana calendaristica 11 au fost 28 de înscrieri, dintre care 18 (+1) au fost bloggeri români:.✿*E LENA*✿., Lumea lui AlexandruRux CopilarimIllusionPoteci de dorPandhoraaCalinCristi, NimaAlexBDianaFREE Nature PhotosFloareaGhitaBLAURA C.SuzanaZina si domnu'io. Îi salut, asa cum se saluta în blogosfera cu câte un ping si le multumesc pentru timpul rezervat jocului ♥
În ultimii 2 ani la MfC a fost introdusa ideea unei teme generale pentru fotografiile pe care le folosim în postarea înscrisa. Din respect pentru munca lui Calin, propun sa pastram acest concept cu mentiunea ca tema nu este strict obligatorie.  Singura regula la "Miercurea fara cuvinte" este ca postarea înscrisa în tabel sa nu contina text scris ☺ 
Propun pentru miercurea viitoare tema: "Cana / Ceasca mea preferata" si va invit sa prezentati fotografii cu cana de ceai sau ceasca de cafea.
Si mai propun începând de miercurea viitoare, ca cea /cel care se va înscrie primul în tabel sa propuna (în comentariul la MfC) tema pentru urmatoarea saptamâna. Va multumesc anticipat si va astept cu bună dispoziție, voie bună, veselie si toane bune ☺ Happy WW, happy every day!

15 comentarii:

  1. Multumesc pentru trandafir, Carmen draga! <3 Si pentru gazduire. :)
    Ce ma bucur ca pastrezi ideea "Provocarilor"!:) Mie mi-a placut mult. (nici la Calin nu era obligatorie respectarea "temei") Iar "provocarea" ta: Cana / Ceasca preferata e tare faina! :) Ups! Am doua - si nu cred ca pot alege intre ele. :) Da fapt... am si cesti si cani preferate... :))
    Noapte buna! :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana draga, esti participant vechi la MfC si tu stii ca numarul fotografiilor nu a fost niciodata limitat, asa ca... la cat mai multe cani si cesti! ☺☺☺
      Te pup. Noapte buna si o trecere placuta spre weekend!
      imbratisari de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  2. Multumesc, draga Carmen pentru superbul trandafir!
    La Multi Ani jocului, gazdei minunate si tuturor celor care se joaca! :)

    Un weekend excelent! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Suzana draga, la multi ani tuturor membrilor Clubului MfC! fara participanti, niciun joc nu are sens, oricat de buna este ideea pe care se bazeaza ;-)
      te pup. Un start bun in saptamana ce urmeaza!

      Ștergere
  3. Carmen, mulțumim!

    Și mie îmi place ideea cu tema. Uneori mă încadrez, alteori nu, dar îmi place!

    Mulțumiri și lui Călin căci a dus jocul mai departe și s-a descurcat foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca faci parte din Clubul MfC, Laura draga!

      Ștergere
  4. Îţi mulţumesc mult pentru salut, nu a venit pingul la mine dar nu e asta o problemă. Trandafirul e superb!
    O zi bună îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ping-ul asta trebuia sa ma anunte, sa stii ca il denunt! Nu a facut nimic .. lol! :)
    Multumesc si eu mult pentru trandafir si gandurile bune :* !!
    Abia astept sa vad ce ne va rezerva urmatoarea miercure ( pssst Leo, stiu ca intelegi romaneste, auzi, vezi ca poti pune si tu poza cu .. ceasca,sau cana, sau bolul tau.... :D)

    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. blogspot nu anunta pingurile, dar daca te duci pe ZeList si vezi care sunt "cele mai cititte articole" ale tale, atunci cele care au pinguri urca in ranking, deci vei gasi acolo pingul meu - sper :-)
      Eu spre exemplu la ultima MfC am gasit un singur ping, de la Diana. Restul paticipantilor, ori au pus link incomplet, ori blogspotul nu inregistreaza toate marcajele. Dar... nu conteaza de fapt decat ca ne simtim bine si ca ne intretinem buna dispozitie, nu-i asa?
      Te pup.
      Leo a citit ;-) gata, pregateste surpriza pt urmatoarea MfC ☺

      Ștergere
    2. Ohhhh... asta e chineza pentru mine ;).
      Eu pun debicei numele blogului (nu al articolului din saptamana respectiva) pentru ca le pregatesc dinainte.... Cred ca intr-un timp, cand nu le pregateam dinainte, puneam si linkul catre episodul din respetiva saptamana (dar asta a fost sigur in perioada dinainte de preluarea de catre Calin).
      Daca ajuta la ceva atunci am sa incerc sa fac din nou chestia asta. :D
      Stiu ca e blogul inscris pe Toate Blogurile dar, in rest, sunt paralela cu zelist si alte topuri :))). Stiam intr-un timp de Top100 ro sau ceva de genul asta, era un etalon pe care se bateau site-urile si reusisem odata sa aducem site-ul proiectului cu Akcent in top 10, deasupra oficialilor.. haha, cine mai era ca noi. Dar asta era in alta epoca.. demult apusa.
      Abia astept supriz Leutzului iubit :*.
      Pupici

      Ștergere
  6. Multumesc, Carmen!
    Un trandafir cu o culoare atat de calda imbuneaza iarna de afara, multumesc si pentru placuta intalnire de saptamana trecuta! <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Superb, trandafirul! Mulțumesc!
    În ceea ce privește tema... mă știi! :)) Voi publica în tăcere ce îmi vine mie în inspirație. Dacă va fi vreo temă care să mă tenteze cu adevărat, voi intra în rânduri. ☺

    Numai bine, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere