duminică, 18 martie 2018

Martie cu minus patru grade


12 comentarii:

  1. La noi au zis -5, dimineata! Lasa, ca trece! Se mai joaca si Leo un picut cu zapazica!
    O saptamana usoara, Carmen draga! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astazi de dimineata au fost -6! Si spre seara a fulguit iar... Problema este ca cica, vom avea zapada pana dupa Paste! :-( Craciun verde si Paste alb!
      pupici Suzana draga. Seara buna!

      Ștergere
  2. Si pe aici, si pe aici! Am doi zarzarei pe care i-am tot acoperit in primăvaraiarna asta si acum, am ratat avertizarea. Cred ca nu mai e nimic de facut pentru mugurași...

    RăspundețiȘtergere
  3. Și la noi a nins puțin azi dimineata☹️ Îmi place zăpada, nu zic nu, dar parca acum vreau sa vina primavara mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi place zapada, insa ... duminica sunt Floriile! Pe 1 aprilie serbam Pastele si peisajul este ca de Craciun!

      Ștergere
  4. Au inghetat mugurii si-n corcodusul de langa fereastra mea... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Zapada nu e chair atat de rea... ca vorba aceea, protejeaza plantele si apoi e sii sursa de apa. Inghetul pe de alta parte... :( acolo e problema. Si nu ca as avea ceva cu Jack Frost (mi-a devenit simpatic dupa ce am vazut animatia Cinci eroi de legenda.. lol), dar anul trecut a avut un cuvant de zis in ceea ce priveste "productia" de fructe (corcoduse, mere, visine...). Desi a avut mai multe de zis "tratamentul chimic" facut de vecini la pomii lor, de ni s-au imbolnavit toti pomii nostri. Ce nu s-a mai intamplat pana atunci.
    Si la noi tot -4 arata cand m-am uitat ieri seara ...
    pupici!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca zapada asta a stiut ca eu mi-am tricotat inca o caciula cu fular la sfarsitul lui februarie si nu am apucat sa le port! ☺☺☺ Astazi le-am luat prima data! Au fost excelente, ca pe camp batea un vant! Am iesit inainte de ora 18 cu Leo la o plimbare mai lunga, pe câmp. Acolo il las liber, sa alerge cum vrea el. In cartier nu avem decat "Hundewiese" in parc -- campul cateilor, tradus, insa este doar o portiune cu gazon, inconjurata de boscheti. Aici de obicei intalnim alti catei, sa se zbenguie impreuna :-) ca de, si ei au nevoie de joaca alaturi de alti patrupezi. Astazi insa am hotarat sa mergem singuri pe câmp. Iesim din cartier si trecem soseaua - centura si ajungem in livada de meri, apoi e camp larg, cat vezi cu ochii. Se lungeste pana in localitatea urmatoare.
      Te pup Rux draga. Noapte buna!

      Ștergere
  6. Serios covor de nea! :( Si la noi a fost... Acum s-a diminuat. N-am idee ce temperatura era dar... de inghet era sigur: felinarul de pe trotuar avea turturi. :) Trebuie sa recunosc ca aratau fain turturii, in lumina portocalie.
    Pupici cu drag! De la noi pentru voi, urari de bine! <3
    P.S. Catelusilor nici ca le pasa ce anotimp e! :) Ei se bucura oricum! Pentru ei, importanti sunt oamenii care-i iubesc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mereu zicem cand il dragalim pe Leo " cum sa nu te iubim mai micutule, ca tu nu mai ai pe numeni pe lumea asta care sa te iubeasca!" 🐕 Si el priveste dragastos, parand sa inteleaga tot ce spunem 😉
      E iarna bine de tot! Pana la Oaste mai sunt 12 zile si meteorologii spun ca oana duoa Pasti vom avea zaoada 🤤
      Pupici, ganduri bune si imbratisari de la trio pentru trio 💕😘🐾

      Ștergere