vineri, 2 februarie 2018

Un pic de primavara pe timp de iarna

Am avut parte de primavara timp de o saptamâna... ieri a nins iar. E totusi dreptul iernii de a-si mai face de cap doua-trei saptamâni ;-)

8 comentarii:

  1. Asa multe au reusit sa infloreasca ? :O
    Am emotii pentru pomii fructiferi. Anul trecut a fost destul de urat si nu am prea avut fructe :(
    As vrea sa fie iarna acum in februarie cum trebuie si in martie sa treaca spre primavara, sa nu ne trezim in aprilie cu ninsoare si inghet.
    :-s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, chiar si narcisele au iesit 15 cm deasupra pamantului, dar spre fericire nu au imbobocit inca!
      Daa, zi dimineata am avut pentru prima data anul acesta frig de -5 grade! Daca tine inghetul, cred ca dispar floricelele... Pentru ca zapada a proape a disparut, deci nu le mai protejeaza... Dar ai dreptate, mai bine acum decat in martie, aprilie!
      te pup. Noapte buna! <3

      Ștergere
  2. Cred ca anul acesta primavara si iarna s-au gandit sa joace impreuna. :) Frumoasa primavara se arata curajoasa in plina iarna! :)
    Imi place cum a modelat Leo stratul de zapada din curte - parca-i mozaic. :) Sunt urme de labute, nu? :)
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ciudata iarna, in orice caz! Sper ca saptamana viitoare va fi zapada in statiunea Bad Reichenhall unde vom petrece un mini-concediu. Macar 2 zile vreau sa schiez!
      Da, acum observ piciorusele lui Leo ☺☺☺ Zapada e inghetata, de aceea o strapunge Leoo cu labutele si apare modelull asta mozaic :-) Ce baiat artist! ☺☺☺
      pupici <3

      Ștergere
  3. Mi-era dor de un astfel de mozaic! Avem de toate, ca sa fie frumos!
    Ce floare este cea de a treia de sus? Galbena! Nu stiu sa fi vazut asa ceva.
    Seara buna si o saptamana usoara, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au fost cateva zile saptamana trecuta ca am crezut ca gata, a trecut iarna. A fost un aer perfect de primavara. Chiar si pasarile ciripeau ca primavara! Dar iata, s-a facut brusc frig si a nins iar! Si e ger!
      Floarea red ca este Piciorul cocoșului.
      Noapte buna, Suzana draga!

      Ștergere
  4. O avalansa de postari, care de care mai colorate, nostime, gustoase, pudrate(cu zahar sau omat), vanilate, parfumate de mireasma primelor flori de primavara...
    Ramura arbustului cu floricele rosii pare o pictura...gradina este intru-totul o minunatie...o iarna cu accente primavaratice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o saptamana de "mutenie" si apoi... iata, avalansa. Aveam toate postarile pregatite, asa ca doar le-am aprobat, asa cum au fost programate. Insa toate, ieri seara...
      Este un merisor chinezesc... saracutul! Pare fragil insa se zice ca este robust si ca zapada aceasta nu ii va strica florile.
      Te pup Gina draga <3 Noapte buna!

      Ștergere