joi, 28 decembrie 2017

Bucurie mare

Aseara batea vântul si era lapovita. Astazi fulguieste... Ne bucuram de pudra de zapada acum, ca de revelion, cica vor fi +10°C/+15°C !


Tja... ieri în Pennsylvania s-au depus 1,5 metri zapada noua! Si azi-noapte în nordul SUA - Minnesota, s-a înregistrat temperatura record, de -36°C! Brrrrrr, nu e bine nici asa!

8 comentarii:

  1. Jucati-va repede pana nu se topeste! :)
    Echilibrul este cel mai bun. Cu de toate, fara exagerari! Mai ales termice in minus...
    Zi frumoasa sa ai! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tin minte cand eram copii, deseori erau -15 grade, iarna. Si zapada era mereu de Craciun. Ce ne mai bucuram in vacanta de iarna, eram toata ziua la derdelus sau la facut cazemate si lupta cu bulgarii!
      Acum... deseori sunt +15 grade! de Craciun si de Revelion. S-a schimbat total vremea!
      De aceea, cand vine zapada, facem excursii si plimbari cat mai multe, sa profitam din plin de minunatul anotimp alb <3
      Pupici, Suzana draga :-*

      Ștergere
  2. Zapada! Mai ca-mi vine sa bat din palme, sa cuprind fulgii albi si reci! :) Bucurati-va si pentru mine! :) Eu m-am bucurat urmarindu-l pe Leo pe covorul alb proaspat asternut, printre fulgisorii de nea. <3
    La noi, ploaia dinainte de Craciun a "spalat" orice urma de zapada! :(
    Nu vreau chiar aproape doi metri de zapada dar nici vreme de primavara in decembrie, in Brasov! :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana draga, ninsoarea nu s-a mai oprit si pe la ora 13 am plecat toti trei la lacul Lech sa ne plimbam in parcul natural din jurul lacului.
      Ce minunatie de zi! Zapada pana sub genunchi, dar o zapada pufoasa. Copacii erau albi iar tufisurile aratau ca bumbacul inflorit! Ce ne-am mai jucat! am facut chiar si un mini-om de zapada ☺ Am intâlnit o familie cu catel si doi copii si am acceptat provocarea lor la o bulgareala. Ce mai chiote si rasete, toata padurea a rasunat! Si Leo s-a jucat cu Holly, o domnisoara labrador de 3 ani ☺
      M-am gandit la tine draga mea si mi-am inchipuit ca alergam toti in zapada.
      Cand am urcat in masina, noi aveam obrajii rosii foc iar Leo avea turturi la mustati si la labute. L-am invelit-sarmaluta in paturica lui si a adormit instantaneu - pana acasa (20 minute). Apoi ne-amasezat amandoi in pat, eu m-am uitat la un film (urmaresc serialul Travelers, sunt la sezonul 2) si asta micu' a mai tras un pui de somn tolanit peste mine, cu capusorul pe pieptul meu. Nu m-am mai miscat de acolo pana cand nu si-a facut somnul ☺☺☺ Asa-i cu bebelusi!
      Te pup. O seara minunata sa aveti! <3 pupici de la trio pentru trio

      Ștergere
    2. Ce scene minunate! :) Leo cu turturasi la mustati! Zbenguiala in zapada! :)
      La noi ar fi fulguit ieri (cu fulgi mari!) - eu n-am vazut! In zona unde locuim, si in "centru", n-a fulguit! Mi-a zis o prietena, care si ea asteapta sa ninga si tare s-a bucurat vazand fulgii cei mari! Poate, totusi, vom avea parte de o noua repriza de zapada pufoasa, sa arate tufisurile ca "bumbacul inflorit" - ce frumos ai zis-o! :)
      Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio!

      Ștergere
    3. cu siguranta iarna adevarata va veni in curând. Deocamdata, la noi e o vijelie cumplita! Relativ cald (in jur de 10 grade) dar vânt în jur de 100 km/h! De trei zile! Zapada la munte s-a topit complet si apele s-au umflat. In plus, de doua zile ploua fara pauza in Bavaria. Ceea ce face ca Dunarea sa adune tot mai multa apa si sa porneasca furtunoasa spre România! Tare teama imi este ca va produce inundatii mari...
      Mai am saptamana asta concediu, asa ca stam la caldurica si privim vijelia de afara, fara sa fim afectati. Leo e viteaz, mereu iese in curte sa latre la forta asta nevazuta care provoaca vuiete si arunca de colo colo obiecte de prin gradina. Helmut iese cu el la plimbare de doua ori pe zi ( a preluat si "schimbul" meu ☺ ca daca tot am concediu de la serviciu, sa am relax total ☺☺☺) si se intorc uzi pâna la piele. Il preiau pe Leo in prosop direct de la usa ☺ Sper sa inceteze uraganul pâna luni dimineata, pentru ca eu cu masinuta mea, pe autostrada in câmp deschis am putea sa prindem aripi ☺☺☺
      Pupici si îmbratisari, de la trio pentru trio <3

      Ștergere