joi, 30 noiembrie 2017

Recomandare

Spre sfârsitul anului, timpul mi se pare ca zboara! Nu-mi mai ajung orele pentru tot ce mi-am propus!
Profesional, proiectele în care sunt implicata se înmultesc si au termene de predare tot mai strânse, iar privat, ma aflu intr-o aglomerare de evenimente deosebit de placute si în iuresul trairilor, bucuriile se amesteca… parca mi-e dor de vremea când savuram pe îndelete asemenea evenimente. Singura parte buna este ca în haosul din programul meu exista totusi echilibru ☺
Duminica trecuta am vazut un spectacol deosebit si iata, a trecut aproape o saptamana si mare pacat ar fi sa nu fac aceasta recomandare.
Este vorba despre APASSIONATA si noua poveste EQUILA.
Spectacolul se desfasoara în Showpalast München si artistii sunt caii, calaretii si dansatorii. Scena este o arena acoperita cu 500 tone de nisip, înconjurata de loje ce asigura spectatorilor 1700 locuri. Fundalul este asigurat de un ecran enorm pe care sunt proiectate imagini impresionante, ce completeaza si sustin evolutia protagonistilor. Este o lume de basm, un spectacol magic cu scene încarcate de poezie. Caii se misca plini de gratie si eleganta, calaretii executa acrobatii uluitoare, muzica este patrunzatoare iar dansatorii sunt încântatori. Coreografia, costumele si întreaga atmosfera fascineaza. Esti cucerit din primele minute ale spectacolului si esti transpus cu facilitate în aceasta lume misterioasa, în tara magica Equila - locul unde oamenii si caii traiesc în perfecta armonie.
În acest caz... nicio fotografie nu este prea mult ;-)


6 comentarii:

  1. Arata cu adevarat minunat!
    Multumesc pentru imagini, draga Carmen!
    Seara frumoasa! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este greu de descris in cuvinte... Spectacolul este superb!
      te pup. Seara placuta Suzana draga!

      Ștergere
  2. Foarte frumos spectacolul, iar caii ... Doamne, ce frumosi sunt!
    Chiar o minune!
    Iti doresc o seara frumoasa! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. calul si câinele au fost din cele mai vechi timpuri prieteni crediniosi ai omului. Acest spectacol este un elogiu adus prieteniei dintre OM si CAL :-)
      Te pup si eu. Start bun în luna decembrie, draga mea :-*

      Ștergere
  3. Mamaaa-soaaaare! Daca in fotografii e atat de fain cred ca in realitate e chiar magic! Un regal, cum s-ar zice! Un spectacol la care sunt sigura ca... as avea rabdare! Daaa, imi cam lipseste rabdarea, in general. :(
    Iti doresc sa ai o zi minunata, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu pot sa inteleg ce înseamna "nu am rabdare"... eu ma topesc la orice spectacol, ma transpun, traiesc fiecare scena :-)
      Pupici Diana draga. Imbratisari de la trio pentru trio <3

      Ștergere