sâmbătă, 28 februarie 2015

Sfârsit de februarie cu zapada

7 comentarii:

  1. Uuuh... Doamna Iarna incearca sa patrunda in teritoriul doamnei Primavara. :) La noi, prin oras, zapada nu mai e; a si plouat, acum cateva zile iar azi e o frumoasa zi ca de primavara dar... destul de inselatoare. Cred ca iarna umbla cu... mâţa-n sac! :)
    Pupici cu drag! Ziua faina sa va fie!

    RăspundețiȘtergere
  2. la noi nu e zapada si nici vremea nu pare...e frumos acum afara,acum vreo cateva zile a plouat..ghiocei au reusit sa imi infloreasca deci acum ma pot bucura de un 1martie infloritor si frumos...si va trimit si dvs un buchetel virtual,sa aveti o primavara insorita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca temperatura era normala,am fi avut si noi zapada din belsug,dar a fost foarte cald si ploaia a trecut.Azi a fost o zi de primavara veritabila.E frumoasa zapada,dar in mijlocul iernii.Sper ca de martisor sa te bucuri indiferent de vreme. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. spre bucuria ta :)
    eu nu mai vreau zăpadă, îmi doresc o primăvară lungăăăă..... şi plină de flori :)
    Weekend minunat să aveţi! vă pupăm cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. privind fotografiile as putea jura ca se apropie Craciunul :))
    sper ca zabada sa dureze atat cat iti doresti! te pupacesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Pregateste-te! De maine vin ghioceii...:)
    Va fi o luna plina de flori...:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi zapada a disparut de mult, ieri au fost 14 grade si ne-am putut plimba mult pe afara, fara sa ne mai luptam cu frigul.
    Iti doresc o primavara plina de bucurii, draga Carmen! Sa ai parte de zile calde si de multe momente frumoase alaturi de cei dragi! :)

    RăspundețiȘtergere