miercuri, 4 februarie 2015

Miercurea fara cuvinte (6) - Sunnyboy



Dorești să participi la MIERCUREA FARA CUVINTE? Este simplu si amuzant! Nu trebuie decât să afisezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografiicare "să vorbeasca fără cuvinte" și apoi sa introduci linkul în tabelul de mai jos.
Este WORDLESS WEDNESDAY... mai stai mult pe gânduri? Înscrie-te! :-)

84 de comentarii:

  1. cine e micutul si frumosul?! :)
    vai ce-mi place foto in care da din codita, e dulce foc :)))
    uite cum "fuzionam" noi...si eu am ales pentru azi o tema asemanatoare :)

    pup draga mea draga, happy ww!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El e Sunnyboy :))
      hai ca vin rapid sa vad ce surpriza ai pentru noi azi :) pup draga mea draga
      Happy WW!

      Ștergere
  2. Ce frumos si jucaus este ! Sa nu zici ca ai catelus acum!?
    Happy WW , draga mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cât pe ci sa fi fost al meu :))) E un puiut de Golden Retriever, are 3 luni si firma de la care am cumparat masina, îl avea pe acolo ☺ Pâna când Helmut a semnat toate actele si au parafat asigurarile, eu m-am jucat cu Sunnyboy, l-am scos chiar si o tura în curte, la joaca în zapada :)) Dulce foc!
      Proprietarul firmei de autoturisme are catelusul de dat si greu m-am abtinut sa plec fara patruped :) însa, nu-nu... se face prea mare! Daca vom adopta vreodata un catel, va fi unul de talie mica... Dar, cine stie?! Inca nu sunt pregatita pentru atâta responsabilitate.
      pup. Happy WW, Nicol daga!

      Ștergere
    2. ce pacat ca nu l-ai putut lua...e un catel tare vesel dar e adevarat,ar implica o mare grija si responsabilitate pentru ca el ar depinde intru totul de voi...
      sigur va gasi un stapan iubitor! :)

      Ștergere
    3. chiar astazi am facut rezervarea pentru saptamâna de schi si... daca aveam catel, asa proaspat luat în familie nici macar nu e indicat sa pleci in calatorie, sa schimbe iar domiciliul, dar m-a distrat faptul ca hotelul avea afisat taxa pentru catel (de talie mica! cateii mari nu sunt admisi în hotel) 8 euro pe zi. In masina nu ai voie sa calatoresti cu catelul asa, pur si simplu. Trebuie sa aiba o cabina speciala (cusca), daca se face control pe sosea si nu ai ce trebuie pentru catel, platesti amenzi de nu te vezi! Apoi ma întreb, ce as fi facut cu catelul pe pista de schi?! In camera de hotel nu il poti lasa sa latre si sa deranjeze toti turistii, sau sa roada mobilier sau cine stie ce nazbâtie, când sunt mici fac tot felul de minuni!
      Asta e situatia... înca suntem foarte dornici de calatorii, facem des concedii si... un catel ar fi mereu o obtinue în plus.
      Poate peste înca 10 ani ne mai linistim si noi si ne asezam la casa noastra :)) atunci probabil vom avea nevoie de un prieten patruped...
      pup draga mea draga :-*

      Ștergere
  3. Bună dimineaţa !
    Astăzi prezint la MFC o colecţie de goblenuri lucrate de mama.
    Să ai o noapte liniştită şi odihnitoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât e de frumos drăgălaşul! Exact aşa era şi Ţuchi la vârsta "copilăriei". Şi jucăuş foc! Sufleţele minunate, care ne fac viaţa frumoasă şi veselă.
    Happy WW, dragă Carmen! Şi.... să ne mai arăţi poze cu lătrăciosul cel frumos! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am intâlnit doar o singura data si nu cred ca îl voi mai vedea... Acum daca stau sa ma gândesc, nici nu l-am auzit latrând! :) Nu ne-am jucat decât vreo jumatate de ora... Am avut aparatul foto la mine si... nu prea a stat la pozat, ca ii ardea de zbenguiala, cum vedea camera cum alerga sa mi-o ia, crezând ca-i jucarie :)) Greu l-am prins în fotografii.
      Happy WW! :-)

      Ștergere
  5. e superb!
    nu a fost sa fie al tau....dar daca iti doresti ,se va intampla! stii tu ... ce ti-e scris, ca o fi talie mare sau mica....nu conteaza , va fi!:)
    te puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ar fi fost culmea sa fi plecat de acolo cu masina noua si cu câine :))) Nu, nu a fost sa fie, nu de data aceasta :)
      pup si eu. Noapte buna!

      Ștergere
  6. Seamana mult cu singurul catelus pe care l-am avut vreodata, Charlie se numea si era asssssa de jucaus...mi-e dor de el. Sa va traiasca si sa va bucurati mult timp de el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu nu, nu este catelusul meu... M-am jucat cu el o jumatate de ora, atât.

      Ștergere
  7. Dragut si jucaus.Acum vreo trei ani au luat si copii mei un catel.Au dat o multime de bani pe el si dupa nici un an, l-au dat degeaba.E o mare responsabilitate si cand familia e mica,trebuie luat cu tine peste tot,afara de intretinerea zilnica.Eu le spusesem,dar sti cum sunt!S-au lamurit singuri. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ce înseamna sa ai catel, am avut un superb foxterrier Leo îl chema... 3 ani a fost membrul familiei noastre, apoi ne-am mutat în Germania si l-am lasat la niste prieteni iubitori de Leo :)
      De atunci, ma joc cu orice catel întâlnit, dar acasa nu mai am curaj sa iau... Este o responsabilitate la fel de mare ca atunci cand ai un copil mic!
      Te pup. O zi faina! ☺

      Ștergere
  8. Un cățeluș minunat ! Păcat că nu l-ați luat, câinii din rasa asta sunt liniștiți și foarte afectuoși. Voi aveți curte, nu ar fi fost atât de greu. Pentru rase de talie mică, recomand călduros Dachshund/Teckel. Vă va schimba viața ! În bine !
    Happy WW, dragă Carmen !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti cateii când sunt pui, toti sunt dragalasi, asa a vrut Dumnezeu, sa inmoaie inima oricui îi priveste. Un Dackel (Teckel) ar fi poate ultima rasa de câine care m-ar interesa :))) Nu îmi place pentru disproportia corpului :))
      Stiu prea bine ce înseamna sa ai catel si te asigur ca în Germania, regulile sunt total diferite fata de România, în ceea ce priveste faptul de a avea catel. Ca ai sa nu curte, asta nu înseamna mare lucru aici... oricum trebuie sa iesi la plimbare cu el de 2-3 ori pe zi.
      In plus... noi calatorim foarte des, indiferent ca poti sa iei catelul cu tine sau nu, costurile sunt mari! Vecinii nostri au o pensiune pentru catel atunci când ei pleaca în concediu si când îl iau acasa din nou, trei zile catelul sta suparat!
      Nu... nu am înca timp pentru un catelus... Imi plac enorm, dar ma abtin... înca :))
      Happy WW, Zina draga!

      Ștergere
    2. Carmen, chiar mă interesează serios care sunt regulile de acolo pentru proprietarii de căței. Știi cumva vreun site care să le conțină ?

      Ștergere
    3. nu stiu un site care sa cuprinda aceste regulamente, însa cred ca wikipedia ofera destule informatii:
      Hundehaltung
      Gezetze
      Steuer
      BVET
      Oricum, aici nu exista câini vagabonzi si nu exista nici câini legati în lant la cusca sau cu libertate de a alerga legat de-a lungul unui cablu/sârma !!!
      Majoritatea câinilor aici sunt de companie, nu de paza ca în România. De aceea, cine are câine, se ocupa mult de el, îi duce la scoala (dresaj), îi scoate la plimbare zilnic cel putin de doua ori. Niciun proprietar de caine care are curte nu-si lasa câinele sa-si faca treburile între flori sau pe gazon :)) Si nici singur acasa nu îl lasa - cine lucreaza program normal, nu are cum sa aiba câine! Un catel este ca un copil mic... cineva trebuie sa fie mereu lânga el. Pe lânga impozit si alte asigurari juridice, un catel are si asigurare medicala... un tratament pentru o simpla eczema poate costa peste 1000 de euro...
      [Catelusul de aici, cu acte în regula - adica înregistrare si vaccinari la zi, costa 800 -1000 euro. ]

      Ștergere
  9. Foarte frumos este domnișorul! A fost tare bucuros că a ieșit la joacă! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna dimineata si buna sa-ti fie toata ziua!
    Admiir catelusii postati care sunt atat de minunati!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Tare dragalas si jucaus! Si cred ca ai fost o companie foarte placuta pentru el, a fost si fotografiat si este si vedeta blogului astazi. Happy WW, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un scump :))
      te pup si eu, draga Mihaela, o zi buna! Happy WW!

      Ștergere
  12. Răspunsuri
    1. :) în curând le va cunoaste si pe domnisoarele Primavara si Vara.... ☺

      Ștergere
    2. Cineva va alerga mai mult decât de obicei. ;)

      Ștergere
    3. de dragul unuia ca Sunnyboy, sedentarismul va fi combatut :)) Stii care este reprezentarea alegorica a lenei, pe germana? "der innere Schweinehund" adica... porcul de câine :)))

      Ștergere
  13. Bulgarel de zapada!!! Ce l-as smotoci un pic asa. :D Sa va traiasca! Happy WW.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) nu e al meu, dar l-am smotocit si eu un picut :)) Happy WW!

      Ștergere
  14. Bună CARMEN!
    Ce poze drăguțe,este tare scump cățelul tău!
    O zi minunată îți doresc,draga mea!
    Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu este catelul meu... Poate peste 10 ani voi avea unul, cine stie?! ☺
      Happy WW, Elena draga!

      Ștergere
  15. S-o stapaniti sanatosi...masina! Cutulica e adorabil, dar intradevar implica o enorma responsabilitate. Felicitari ca ai rezistat tentatiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim mult! :)) Este un Opel Insignia, are toate chichitele la bord, asta ne-a interesat cel mai mult. Sper sa fi avut "mâna buna" si sa nu fi nimerit o "masina fabricata luni" ☺☺☺
      Tocmai pentru ca stiu ce înseamna sa ai un catel, m-a facut sa rezist tentatiei. De câte ori uit, ii privesc pe vecinii mei "parintii" lui Rico si pe "parintii" lui Felix (cei doi catei pe strada noastra).
      te pup, Silvia draga, happy WW! :-*

      Ștergere
  16. Ce drăguţ este! :)
    Chiar că sunny.. te luminezi doar privindu-l :)
    Te pup, draga mea, o zi minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adorabil, nu-i asa?! da, numele i se potriveste bine :)
      pup si eu, draga Anastasia. Happy WW! ☺

      Ștergere
  17. Foarte domestic-plăcute imaginile, aduc un sentiment de linişte frumoasă.
    P.S. M-am simţit provocat să arăt şi eu un căţeluş, deh :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce pufosenie frumoasa! Si ca oricarui catel îi place zapada! O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce bucurie de catel.. sigur ai fi facut fata responsabilitatii :) zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) eu înca nu pot avea aceasta responsabilitate... O zi faina si tie!

      Ștergere
  20. O placere sa te joci cu un catel pe zapada ,e tare jucaus!
    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce jucaus este Sunnyboy! Parca ne imbie si pe noi la joaca. Imi place ca aveti zapada multa, la noi este o atmosfera ca de toamna, nici nu ai spune ca este inceput de februarie.
    Si eu am pus poze tot cu animalute saptamana asta si tot jucause, asa ca a fost o surpriza placuta sa descopar imaginile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. înseamna ca a fost telepatie :)) Si Pandhora are azi fotografie cu catei :)
      te pup, Raluca draga. O zi faina, happy WW! ☺

      Ștergere
  22. Iti vine sa-l smotocesti si sa il strangi tare, tare in brate. Chiar e o pata de culoare in viata oricarei familii. O zi de miercuri minunata!

    RăspundețiȘtergere
  23. Un puiut frumos si zglobiu, va felicit si eu pentru noua achizitie!
    Happy WW! xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of, ai înteles gresit... nu este catelusul nostru.
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  24. Fain cățelul și observ că are condiți foarte bune de trai :D .Multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. într-adevar are conditii super de trai! Locuieste într-o Galerie Auto, are acces peste tot, doua etaje, în jur de 400 m²... Este rasfatatul tuturor angajatilor.
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  25. Ce bulgăre pufos și jucăuș! :)
    Al meu cățel a dispărut fără urmă acum vreo lună :(
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte simpatic si jucaus! Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Cineva, cu putin efort, ar fi putut sa se ascunda in zapada pana la primavara. Dar nu cred ca asta dorea dupa cheful de joaca afisat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) asa este! asta micul si-a afundat mereu boticul în zapada :))
      happy WW! ☺

      Ștergere
  28. Ooooo ce frumusel!!!
    Si ce de zapada curata are el acolo.:D Dodo e putin invidios! ;P
    Imbratisari de la noi cu drag :D
    Happy WW
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) de mai bine de o saptamâna, avem zapada! si e friiiig!
      Pupici tie si lui Dodo :*
      happy WW! ☺

      Ștergere
  29. So süße Bilder!
    Schöne Restwoche noch wünscht dir Crissi

    RăspundețiȘtergere
  30. super simpatic! :-) Se confundă cu zăpada! :-)))

    RăspundețiȘtergere
  31. Si eu care credeam ca v-ati luat catel, dar de fapt voi v-ati luat o masina! :) S-o stapaniti sanatosi si sa va duca peste tot in siguranta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim mult, Alina draga! Pentru catel înca nu a venit vremea :))
      pupam si noi. Salutari tuturor, acasa ♥

      Ștergere
  32. Carmen, scuze, m-am inscris de doua ori, primul link ducea la o Miercure mai veche. Daca poti tu sa stergi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ina draga, nu este nicio problema, nu ai de ce sa te scuzi.
      Incerc sa vad daca pot...
      te pup

      Ștergere
  33. Un boy tare sugubat si mai e si funny !
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) da, ar fi putut sa-l cheme Funnyboy :))
      pup si eu. Happy WW! ☺

      Ștergere
  34. Răspunsuri
    1. nu stiu exact la care initiativa te referi :) Dar daca la MfC, ma bucur mult sa aflu! multumesc!

      Ștergere
  35. Imi place, e tare jucaus :) Happy WW:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) când sunt mici, toti puiutii vor numai sa se joace.
      happy WW!

      Ștergere
  36. dragii mei s-o stapaniti sanatosi, e absolut o bijuterie acest model lansat in 2008, cand a fost proclamat "The car of the year"!
    e un cadou minunat pe care vi l-ati facut...Helmuth are o noua "jucarie" super tehnologizata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) mâine vom face prima calatorie de proba, apoi saptamâna viitoare vom pleca vreo câteva zie la drum lung.
      Multumim Gina draga! pup :-*

      Ștergere
  37. Ce frumos e catelul!
    Eu a trebuit sa ma desparte de draga mea Chelsie anul trecut, in august. Mi-e asa de dor de ea!
    Pozele astea mi-au umplut sufletul de bucurie. Multumesc! ♥

    RăspundețiȘtergere
  38. Bun gasit in Noul An!In ianuarie n-am apucat sa postez in nici o miercuri...si acum is la limita.
    Dragut foc catelul,parca-i de plush!Sa va traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce frumusete! :)
    Oh, ai mare dreptate: cat timp aveti in plan sa calatoriti - si multe multe multe calatorii minunate va dorim! :) - e bine sa nu iti asumi responsabilitatea vreunui patruped. :) Sunt draguti, ne mentin mai mereu un zambet pe buze, ne bucura cu giumbuslucurile lor dar fara a avea un foster asigurat in perioada vacantelor e greu. Ma uit la prietena mea, de a carei catelusa avem grija din timp in timp... De nu ne-ar fi avut pe noi nu ar fi plecat... :)
    Duminica minunata sa aveti!
    Imbratisari si pupici cu drag, de la noi! <3

    P.S. Acum, vazand fericirea de pe chipul acestui catelus imi vin in minte toti catelusii pierduti prin BV si cei care sunt abandonati inca de mici (unii) si toti oamenii care se straduiesc sa ii adune, sa le dea o sansa de a se bucura in compania unor oameni cu suflet bun... Doar pentru ei mai apar din cand in cand pe FB, sa distribui (daca altceva nu prea mai pot face) fotografiile acestor vietati... Ma doare sufletul cand le vad ochisorii...

    RăspundețiȘtergere