marți, 26 august 2014

Simţăminte... Până la sfârșitul timpului

pentru rubrica "Meloman pentru o zi"


Odata cu lansarea albumului "Emotions" (1991), Mariah Carey a devenit interpreta mea preferata. Melodiile: So Blessed, Till the End of Time, And You Don't Remember, Can't Let Go si If It's Over, apartin definitiv sufletului meu.
Cu vocea încarcata de emotii si frumusete, Mariah poate acoperi notele de la alto, până la coloratura soprano și raza ei vocală cuprinde 5 octave.
Mariah a primit pentru acest album un American Music Award ("Favorite Soul/R&B Female Artist") si două Billboard Music Awards - "Best Female Artist Album" și "Best Female Single".
Trei single-uri de pe acest al doile album - "Emotions" , "Can't Let Go", "Make It Happen", au obtinut în 1993 BMI Awards.
Artista detine titlul de "World Best Selling Female Artist of the Millennium", are în palmares 23 premii Billboard Music, a câștigat cinci Premii Grammy si a vandut peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume, fiind cotata ca unul din artistii cu cele mai mari de vânzari din istoria muzicii. Mariah Carey a avut 18 piese pe primul loc în top Billboard, mai multe decât oricare alt artist alb.
Fotografiile le-am facut pe plaja Marii Baltice si le ofer aici sa însoteasca melodia "Till the End of Time" /"Pâna la sfârsitul timpului" - pentru ca momentele surprinse în imagini mi se par la fel de înduiosatoare ca si textul cântecului...

11 comentarii:

  1. Cred ca toti ne dorim sa imbatranim frumos alaturi de barbatul pe care il iubim, respectiv femeia.Si mie imi place Mariah Carey are o voce de aur.O zi buna, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cât de frumos este atunci când, împovarati de vârsta si de amintiri, perechea tot impreuna este, umar lânga umar, mâna în mâna!
      Scena mi s-a parut ca rupta dintr-un film frumos! Cei doi bunici, în mijlocul marii, scrutând orizontul... Bunicul avea un binoclu în mâna. Am privit directia în care cercetau ei si imaginea mi s-a parut o metafora! Din umbra, priveau spre pata de soare... din trecut, sau viitor?! :) Tare m-au emotionat...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. :)) baza solida, asa zic si eu!
      cât despre termenul de ponton... as zice ca nu e tocmai potrivit, pentru ca acela este un pod fix (nu plutind) si se întinde peste marea Baltica, aproximativ 350 metri! Superb loc de plimbare! :)

      Ștergere
  3. ce e mai frumos decat sa fii fericit! si daca esti fericit cu omul iubit e minunat si daca iti mai canta si Maria e de vis! :)
    faine imagini!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelente fotografii!
    Acest cuplu ma duce cu gandul la un cuplu pe care l-am cunoscut (fosti vecini)... Desi erau la o varsta inaintata ieseau mereu impreuna si se tineau de mana. Cand ea s-a imolnavit de cancer el a ingrijit-o cu drag si fara a se plange de cat e de greu sa o spele, sa o hraneasca si toate celelalte... N-a mai trait mult dupa ce ea n-a mai fost...
    Admir cuplurile care stiu sa imbatraneasca frumos, oameni care se iubesc pana in ultima clipa. :)
    Zile fericite iti doresc, cu drag! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragostea e peste tot!

    O melodie minunata,o voce pe masura,o fata frumoasa si sensibila,iar imaginile sunt albastre ,de dor si drag.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. E mai greu cand ai imbatranit si nu mai doresti asta,dar muzica ramane o alinare a sufletului,indiferent de varsta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place Mariah Carey de multa, multa vreme! Cat despre poza cu cei doi batranei, ce sa zic, e super emotionanta! Eu am surprins ceva asemanator sus in CN Tower, priveau oasul, de sus, prin binoclu! Am postat poza la materialul despre CN Tower si am facut mentiunea ca este una dintre preferatele mele :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunată şi atât de sensibilă postare. Fotografiile şi muzica merg la suflet. Este extraordinar când iubirea din tinereţe rămâne în inimă până la adânci bătrâneţe şi reuşeşti să treci prin toate etapele vieţii alături de omul pe care l-ai ales pentru a-ţi fi mereu alături.
    Tare frumos mai cântă Mariah! Nici nu se putea o alegere mai frumoasă.
    Ani mulţi, buni şi fericiţi vă doresc şi eu vouă, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mariah Carey este și favorita mea nr. 1, așa că îți mulțumesc pentru această postare. Fotografia cu acel cuplu de oameni în vârstă este dătătoare de speranță. Ne spune că mai există dragoste adevărată, fidelitate, credință.

    Să aveți zile senine, Carmen !

    RăspundețiȘtergere