vineri, 25 iulie 2014

Ei si? Ce daca ploua?!

pentru rubrica "Reflexii în oglinda"

Sa aveti un minunat start în weekend! ☺

20 de comentarii:

  1. :) Ce fain! Ploaia e un... duș natural! E bine la balaceala, nu?! :)
    Un albastru intens! Un albastru finit in care se reflecta albastrul infinit (chiar daca la acel moment e... putin acoperit de norisori)! :)
    Multumesc de urare, la fel!
    Imbratisari, de la grup, cu drag! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi este don nou soare , abia astept sa ma intind in apa de ploaie. A plouat puternic doua zile, asa incat a trebuit sa scoatem cu galeata jumatate din apa din bazin ca petetii de plastic pareau ca pleznesc. Trandafirilor nu le-a placut ploaia, s-au scuturat toti, dar gazonul e fericit :)) Am avut doua luni fara strop de ploaie... Acum ploaia s-a oprit, ne bucuram ca nu a fost nici furtuna si nici grindina si ne bucuram deasemenea ca temperaturile s-au domolit. Meteorologii ne-au promis pentru weekend doar maxime de 28°C
      un sfarsit de saptamana minunat sa aveti! Pupici si imbratisari

      Ștergere
  2. Dupa ce nu merge netul , am citit cateva stiri triste si ma chinui cu telefonul,tu vi cu aceasta postare ca o gura de oxigen.Esti minunata in piscina!La fel ploua la noi de cateva zile .O zi a fost de baie si Thea vroia sa ne balacim amandoua.Poate vom merge la cele mari.Sa ai un weekend um ti-l doresti,draga mea! Floarea bunica
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minnie a noastra, sper ca nu ne va abandona. Sunt sperante ;)
      Vacanta ta cat mai dureaza, Floarea draga? :) sa savurezi fiecare clipa alaturi de Thea si fiica ta. Ce frumos, ma bucur pentru voi.
      te pup. Weekend placut!

      Ștergere
  3. Au fost 34 de grade .... si acum ploua si sunt doar 22...ce fericire si aici! ツ
    Sa ai un sfarsit de saptamana cat mai usor!
    pupici Carmen! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti de Minnie si Minnie la usa! ;))
      Draga mea, si tie un start in weekend cat mai placut! Te pup ♡

      Ștergere
  4. Ce plăcere să te plouă după două luni de uscăciune ! Pe aici e invers, după două luni de ploaie, așteptăm și noi câteva zile însorite la rând.

    Weekend vesel, dragă Carmen !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anul trecut a fost la noi asa o vreme ploioasa... Acum avem calduri greu de suportat, dar... gasim mijloace sa echilibram :)) Nu mai dezumflu bazinelul pâna la sfârsitul lui august! e atât de bine, când vin de la serviciu fac un dus si apoi ma lungesc pe sezlong în curte, la umbra; când caldura împovareaza, ma lungesc pentru cateva minute în bazin :) La weekend stau mai mult în apa :)) Am montat si un dus în curte si furtunul care aduce apa la furtun sta încolacit la umbra, pentru ca altfel apa e prea fierbinte :D
      un weekend cât mai placut si tie, Zina draga!

      Ștergere
  5. Si de ploua si de ninge, Carmen e mereu cu zambetul pe buze. Esti superba. Si la noi a tot plouat, am avut o vreme tare ploioasa. Foarte frumoasa postarea ta. O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) aici ai dreptate, Ella draga, eu nu ma supar nici daca ploua si nici daca ninge :)) gasesc intotdeauna indeletnicirea potrivita. Te pup. O viberi cât mai placuta!

      Ștergere
  6. Bună CARMEN!
    Ești tare drăguță în piscină!
    Îți doresc un weekend însorit și plin de bucurii!
    Pup cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;) dupa ploaie apa nu mai e calda, dar e tare placuta la picioare, dupa ce ai stat o zi intreaga încaltata. Nici ca-ti mai vine sa iesi din piscina!
      te pup si eu, Elena draga :-*

      Ștergere
  7. imi place ca ai parul mai lung :)
    incantator, profund albastru-cobalt are apa...fermecatoare imagini! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat, mi-a crescut parul, nu am mai fost la coafor din luna martie :) Si nici nu ma duc prea curând ca daca îmi taie "numai vârfurile" biar am parul scurt! :))
      Bazinul l-am cumparat pentru Felix, care venise pentru o saptamâna la noi acum ... oare câti ani sa fie? Nepotelul avea 3 ani jumatate si acum are 11! Iti dai seama... am tinut bazinul boțit într-o cutie de carton în pivnita, atâtia ani! Insa stiu de ce :)) Am pus bazinul atunci în mijlocul gazonului însa, materialul plastic nu lasa deloc sa respire iarba si când am dezumflat piscina, gazonul a ramas chel :))) Nici nu a mai crescut curând iarba pe locul acela, oricât ne-a straduit sa resemanam! Dar acum, am pus piscina pe gresie, deci nu e pericol :))
      te pup draga mea draga. O zi faina!

      Ștergere
  8. :)
    aaaa, pai nu ploua in piscinuta! ploua pe langa... :)
    colac de salvare ai? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) când ploua prea tare, ma scufund, ca în bancul cu broastele: doua broaste stau pe marginea lacului; începe sa ploua. Zice una catre cealalta: hai sa ne dam la fund, sa nu ne ude!
      te pup :P

      Ștergere
  9. Ha, ha! Chiar la bancul cu broscuţele mă gândisem şi eu. Este minunat că aveţi în curte această piscină, o plăcere să te răcoreşti în ea, sorbind o băutură răcoritoare. Cred că micuţa noastră Sara ar sta numai acolo, toată ziua, ca o răţuşcă!
    Să aveţi cu toţi un weekend minunat, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. Weekend plin de bucurii si vreme buna!

    RăspundețiȘtergere
  11. E buna o ploaie de vara ,aduce racoare si voie buna!
    Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, e bună ploaia de vară, când nu o ţine toată vara.
    Tu te bucuri mereu, ştiu eu. Cred că această superbă rochiţă este Desigual. Cam stilul lor, zic. Aha, şi am mai admirat în primăvară un pardesiu negru cu flori colorate, brodate păreau, ce m-a dus la aceeaşi apartenenţă.
    Frumoase tare, hăinuţele şi stăpâna lor. Iar de grădină, piscină, iaz, etc, nici nu mai zic. Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere