sâmbătă, 3 mai 2014

April's highlights

Ne-am plimbat prin oras, am adunat în inima toate florile, toate culorile si parfumurile lor, ne-am limpezit gândurile si sufletul...

... ne-am relaxat trupul si ne-am curatat mintea la sauna - acasa si la "Termele regelui", am înotat în  bazine în care parca cerul si-a picurat culoarea, am atipit la soare, sub liliacul înflorit...



... ne-am rasfatat papilele gustative cu specialitati pregatite ca la hotel de cinci stele, de însusi "maestrul bucatar"...

... am reunit familia si ne-am bucurat ca am strâns la un loc neamul raspândit pe patru generatii si...



... am râs de nazbâtiile piticului familiei - "iepurasul" Tiana, care a calarit o oaie galbena si un purcelus rosu chiar la prima ei sarbatoare de Pasti!

PS: Despre Paste, Plärrer, excursii, balet si cinema, am pomenit în articole anterioare :)

17 comentarii:

  1. Ai o familie minunata, va doresc multa sanatate ca sa va bucurati de toate bucuriile vietii impreuna. Ce dragalasa e cea mica!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce zile frumoase, petrecute in familie, in relache. totul cu voie buna... tablouri de familie frumoase
    cred cu tarie ca orele petrecute la spa si mese luate cu familia, intaresc relatiile si incheaga mai mult relatiile de rudenie.
    o familie superba

    RăspundețiȘtergere
  3. Niste clipe minunate petrecute cu cei dragi.Esti o fiinta deosebita si meriti totul din plin.Ti-o spun din suflet! Iti dai seama ca imaginile le-am analizat cu incetinitorul.Am si eu un halat exact ca al mamei tale,in rest....totul e un vis pentru noi.Iti urez sa ai numai zile placute ! Te imbratisez (si pe mama) cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb! Fotografiile vorbesc de la sine. Ai avut o luna aprilie minunata din cate vad si ai petrecut-o cat se poate de bine alaturi de cei dragi tie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos....o duminică reușită cu familia!

    RăspundețiȘtergere
  6. O familie extraordinara! Momente frumoase ce raman in amintiri....:)
    Pop!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoși sunteți !
    Sănătate și fericire !
    Astăzi e ziua de naștere a mezinei tale,nu ?!
    Dacă n-am grașit atunci La mulți ani și dacă-i în altă zi tot La mulți ani

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow căt de frumoși sunteți cu totți,mici și mari!
    Pozele sunt splendide, îmi place mult aranjametul lor!
    O familie deosebit de frumosă,să aveți parte de sănătate,fericire și tot ce vă doriți!
    Duminică frumoasă vă doresc!
    Pup și îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. nimic nu se compara cu familia si familia ta e frumoasa, voi reusiti sa creati mereu momente frumoase, orice pretext este bun pentru asta :)
    ma bucur atat de mult ca ai rasfatat-o pe mama ta, sunt sigura ca asa tu te-ai simtit de doua ori mai rasfatata :)
    Helmut e un maestru a prepararii bucatelor gustose, spune-i te rog ca il admir in mod constant! :)
    te pupacesc draga mea, draga, o saptamana usoara iti doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce poveste minunata de viata, ilustrata. :) De fapt, ai scris, parca, versuri, si le-ai ilustrat. :)
    Sa fiti sanatosi si cat mai des sa va puteti reuni in jurul unei mese imbelsugate. Sa fiti sanatosi si fericiti si cei mici (prezenti si viitori) sa devina din "mici si voinici" "mari si voinici". :)
    Imbratisari cu drag-drag! Pupici!
    Minunat saptamana sa o petreceti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ati fost la Ulm si nu ne-ati vizitat?Nu am stiut si forfota pregatirilor ne-a luat cu valul...si nu ati venit sa ciocnim un ou...Foarte frumos si asa de BUUUN!Pusi si toate bune din partea mea! LU

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumos, foarte frumos ! Felul în care vă petreceți sărbătorile în familie este un exemplu pentru toată lumea. Vă admir și vă respect și vă iubesc pentru asta. Îmi place mult că împărtășești aceste bucuri cu noi, în blogosferă. Chiar acum o să dau pe rețele acest minunat crâmpei de viață !

    RăspundețiȘtergere
  13. ”bucurii”, desigur ! Carmen, te rog frumos să corectezi tu omisiunea mea. Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
  14. la multi ani cu sanatate si cu multe bucurii pentru Helmut!
    la multi ani cel putin la fel de frumosi va doresc impreuna cu tot dragul!
    va imbratisez pe amandoi >:D<

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumos e cand ai multe motive sa zambesti: familia fiind cea mai importanta si cel mai bun motiv! Faine amintiri ai pentru un aprilie frumos. :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Uneori nu reusesc sa citesc "toate" posturile din blogosfera... uneori reusesc sa accesez "multe"... am pus ghilimele... "totul" e relativ, notiuni ca "putine - multe", evident, categorii, ... pana la urma notiuni! Ma intind cu vorba pentru ca tocmai am citit anuntul de "bun ramas"... poate ca nu inteleg... si ceva imi scapa!!
    Cum spuneam: nu reusesc sa le citesc pe "toate", nu stiu nici daca sunt "multe ori putine", dar cand accesez un blog o fac pentru ca am considerat ca am cu ce ramane... informatia primita este relevanta!! Sper ca "ramas bunul" este o faza... Nu ne cunoastem si imi pare rau ca te-am descoperit, Carmen, doar de ceva vreme... Sper sa reconsideri... Apreciez enorm ca ori de cate ori am accesat o postare de a ta... am ramas cu pozitivitate, optimism si joie de vivre aparte... si asta pentru ca frumosul si alegerea (ma tot invart in jurul unor categorii...) ne apartin... ce as putea sa mai spun ori sa scriu... cam atat! Toate cele bune, acum si intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere