sâmbătă, 22 februarie 2014

Penultima zi la Sochi

Cea mai importanta competitie a sporturilor de iarna este în plina desfasurare si clasamentul nu este definitiv. Rasturnari de situatii se pot întâmpla la fiecare ora, atletii au înca multe de demonstrat - astazi si mâine dimineata. Duminica seara vor avea loc Gala si Spectacolul oficial de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarna, Sochi 2014 (englezii scriu Sochi, românii Soci, germanii Sotchi, original orasul se numeste Со́чи! ). În anul 2018, orasul Pyeongchang din Coreea de Sud va gazdui ediatia a XXIII-a a Jocurilor Olimpice de Iarna. 

Dupa ce Germania a condus câteva zile la rând în clasamentul pe natiuni, acum spre final, a pierdut locul pe podium. De aceea, Helmut m-a convins sa ne urcam în Jet-ul personal, sa aterizam la Sochi si sa ne punem talentul sportiv în serviciul lotului national ☺ ☺ ☺ ☺ Din nou, cu ajutorul programului Bitstrips am compus o banda desenata, pe tema Jocurilor Olimpice. Cu ironii, glume si critici, programatorii de la Bitstrips sunt întotdeauna pe faza! :))

TUTUROR, UN WEEKEND MINUNAT! (postarea face parte din seria începuta AICI)
PS: Programul Bitstrips este la dispozitia oricui - "Join millions of people using Bitstrips as a more fun and visual way to communicate with friends".

6 comentarii:

  1. Benzile desenate sunt exact pe gustul meu. Nu am urmarit nicio chestie legata de Sochi, nici nu am avut timp, nici nu am fost interesata. Va doresc un week-end minunat in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca spui ca nu te-a interesant nimic în legatura cu JO Sochi, înseamna ca nu esti la curent nici cu criticile musafitilor Complexului sportiv international, care sunt nemultumiti ca în unele camere pe teava de apa potabila vine apa murdara, de culoare ruginie - aici gluma este "Sochi water" nu "Scotch (whisky) & water" :)) Tot ca o ciudatenie pentru tarile lumii sunt toaletele care nu au wc-uri despartite, în cabine :)))
      weekend fain si tie!

      Ștergere
  2. Mie mi se pare o gluma aceasta editie a olimpiadei de iarna, cel mai prost organizata. Aveam mari asteptari, dar... De aceea si glumele nu au intarziat sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, ha, ha, noroc ca v-ati mobilizat sa imbunatatiti rezultatele lotului german. Pacat ca nu mai sunt medalii, dar eu va acord medalia virtuala de aur pentru sky artistic perechi, banda desenata!

    RăspundețiȘtergere
  4. :))
    cine s-ar fi gandit ca iti incepi vacanta cu Sochi!! ?
    si mai sunteti si premiati cu aur...!
    te pop si zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi propusesem sa urmaresc macar patinajul, dar... m-am luat cu altele... :) Sau, poate, nu mai am rabdare sa stau linistita si sa privesc ceva - altceva decat filme, filme pe care le uit imediat ce s-au terminat... La desene animate inca am rabdare sa ma urmaresc si - culmea! - nu le uit imediat ce s-au terminat, le pastrez in minte ca povesti!
    Imi plac desenele! Tare mult! Numai 9.8 e pentru cazatura?! :)) Trebuie sa fi fost una spectaculoasa! :)
    Am salvat link-ul programului pentru benzi desenate si voi incerca sa ma joc... Daca imi va permite PC-ul sper sa ma aleg cu o jucarie frumoasa! :)
    Multumesc pentru amuzament, dar si pentru info!
    Ziua minunat sa o petreci! Pupici!

    RăspundețiȘtergere