joi, 28 martie 2013

Comeback-ul iernii

În urma cu trei saptamâni, toata lumea ovationa "Uraaaa, a iesit soarele!" Dupa lunga si geroasa iarna, toata lumea se bucura de primele flori din gradina, sperând ca primavara s-a instaurat. Însa bucuria primelor raze ale soarelui a durat doar pentru scurt timp. Iarna ne are din nou sub control, aducând zăpadă noua, gheață și temperaturi scăzute. Comeback-ul iernii acum la sfârsit de martie nu este deloc aplaudat, ci dimpotriva, majoritatea îl gasesc de prost-gust! Nu este însa nimic de facut...
Meteorologii preconizeaza ca în următoarele zile, în Germania va fi înca iarnă. Deosebit de afectat va fi nordul tarii, unde este posibil sa cada înca precipitatii sub forma de zapada si temperaturile sa se mentina în jurul valorii de înghet. În Bavaria însa vremea se va îmblânzi si temperaturile vor urca peste 10 grade. Însa, conform studiilor meteorologice, o adevarata primavara - cu temperaturi constante peste 15 grade, înca nu se întrevede, în întreaga Europa!
Primavara 2013 - noi te așteptăm cu drag si nerăbdare!

Ping-back participantilor la Miercurea fara cuvinte (13/2013): Daliana, Andreea G, Jurnal de sotie, Diana, Karma Police, Irina,Lolita, Carmen Elena, Leovi, miniCalatorii, Steliana, Vera, Claudia, 13angi, Blind Love, Simona, Axlandra, Gabriela Savitsky, Piticii Voinicii, Cristi , Ina, Kadia, Ninu Ninulescu, Cupcake, OFZ, Andrei Radutu, Foto de inginer, Spunsieu, Prepelita, Mala, Anca, Iulia Radu, addicted, RobertN, irenadaiana, Andera Y, Larisa , anastasia, undoiblogger, Rolling Ideas, albertflorentin, Melly, Fata Nesabuita, în remorcă, Mirela, Just Words, Gară pentru doi, Vulturesti, Rux, Leovi, Slowaholic, Floarea, Iulisa, Andreea B, Patrick, Liviu Bimbea, Tiberiu, SoriN, Alexandru, kristi, geanina, tu1074, dordefemeie si Pandhora.

16 comentarii:

  1. la mine tot nu a nins destul cat sa se puna pe jos...:)) dar pot sa numar ninsorile din iarna asta prelungita pe degetele de la o mana - adica 5 :P

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a obosit si m-a enervat zapada asta.Am suferit azi,alaturi de plantele din gradina.Le simteam durerea.Am facut cateva fotografii ,dar rea asa de frig,ca-mi tremura mana.Sper sa fie adevarat ca de vineri se incalzeste.Sa vina primavara !

    RăspundețiȘtergere
  3. Prea si-a luat iarna nasul la purtare!;)
    Atat de capoasa iarna eu n-am mai vazut.....

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a asternut si aici zapada si imi dau seama cat e de frig afara pentru ca o aud cum e zdrobita de rotile unei masini intarziate. Si stand la caldurica ma gandesc cat de greu trebuie sa le fie celor care nu au cu ce se incalzi. Si imi spun atunci - din nou - ca sunt un om norocos. Si imi doresc, si eu, sa vina Primavara mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mai ţin minte o primăvară de acum vreo 3 ani când am făcut foc în casă seara până la sfârşitul lui mai, dar tot era mai cald decât acum şi nu a nins aşa târziu.
    Se dau anotimpurile peste cap :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare că de acum, trebuie să ne aşteptăm la orice modificare dpdv climatic.
    Meteorologii spun că nu vom mai avea anotimpurile clasice :(
    O zi frumoasă, draga mea! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bicicleta are un aspect rebegit, şi mă tem să nu răcească : şi aşa este ea destul de scheletică de la natură! :))) Parcă nu e chiar OK din partea proprietarului să o lase aşa, de izbelişte chiar în zăpadă... :(((

    RăspundețiȘtergere
  8. Schnee und diese Kälte dazu, ist doch furchtbar Carmen!
    Viele Grüße schickt dir
    Crissi

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe la mine nu ninge nici iarna, deci acum nici nu se pune problema :)).
    Totusi e si aici un frig rupt din mezul iernii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu totii ne dorim sa se trezeasca natura din amorteala asta si noi o data cu ea. Insa imi este teama ca o sa ne trezim lesinati de caldura dintr-o data.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si la noi s-au anuntat temperaturi cu plus, insa tot se lasa asteptata primavara
    brrrr

    RăspundețiȘtergere
  12. la voi, acolo, e posibil sa fie zapada artificiala! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Asteptam primavara cu incredere :)
    Cel putin, la noi nu a fost si ger...Doar a nins, destul de cuminte...
    O seara placuta, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  14. multumesc draga mea draga,ma bucur sa ma regasesc printre voi chiar daca nu am fost cu voi...pup! :)

    RăspundețiȘtergere