sâmbătă, 2 februarie 2013

Dedicatie video

Pentru astazi la rubrica Happy Weekend - gazduita de Elly (BlindLove), voi încerca sa va introduc în atmosfera DSDS 2013, pentru ca am un motiv special! Unul din candidatii la "Deutschland sucht den Superstar" ("Germania cauta starul", varianta la "Vocea României") este prietenul unei colege de universitate a fiicei mele - o voce deja consacrata în Bavaria. Numele lui este Piero Lama si experienta aparitiilor pe scena o are înca de la vârsta de opt ani, când a început sa cânte împreuna cu fratele sau, în grupul numit Die Lamas. Piero este a treia generatie nascuta în Bavaria (Germania / Sonthofen - Oberallgäu), însa în sângele lui clocoteste înca temperamentul italian. Vocea lui calda si senzuala, interpretarea plina de emotii, profesionalismul si originalitatea i-au adus succes si în Elveția, unde a fost lansat ultimul lui single "Impossibile" (compozitie proprie) iar acum - prin participarea la DSDS, urmareste consacrarea pe plan national. În urma primelor seriale ale acestei emisiuni muzicale, Piero a câstigan un numar mare de fani, printre care ma numar si eu.
Ca sa îmi faca o surpriza, fiica mea "a navalit" acasa la Piero si Franziska si l-a obligat pe bietul baiat sa-mi spuna doua vorbe într-un video filmat cu telefonul mobil. La prima încercare nu a functionat telefonul, la a doua lumina nu pica bine, la a treia... la a treizecea au fost definitivate aceste 5 secunde video :))

Piero este un virtuos al instrumentelor cu clape: acordeon, pian, Keyboard - talent ce i-a fost recunoscut în fata camerelor televiziunii RTL de însusi titanul muzicii Dieter Bohlen (producător, compozitor și cântăreț, fost component al formatiilor de succes în anii '80-'90: Modern Talking si Blue System), aflat în juriul concursului DSDS. Alaturi de Bohlen, care participa în juriu acestui castingshow pentru a 10 oara consecutiv, sunt pentru prima data fratii Kauliz - gemenii Bill si Tom, componenti ai formatiei Tokio Hotel si Mateo (compozitor, producator, muzician).
La data de 5 ianuarie 2013 când s-a dat start acestui concurs, erau înscris peste 32000 de candidati. Eu urmaresc cu placere faza de prima-selectie pentru ca este tare amuzant! Întotdeauna între adevaratele talente, apar personaje ciudate, sigure pe calitatea de viitor star, care însa nu pot lega doua note fara sa falseze sau au joc de scena atât de hazlui, încât nu poti sa nu te întrebi daca nu cumva persoana a fost sfatuita sa se prezinte în fata juriului cu bestiala intentie de a se blama pe un post national de televiziune! Dupa o serie de selectii, primul recall a avut loc în Glass Cube - Bad Driburg, unde din 72 candidati ramasi, doar 34 au primit mai departe un loc în grupul care a plecat în Caraibe pentru urmatoarea etapa a concursului. Piero s-a calificat, dupa ce a trecut testul de interpretare gen șlaglăr (al doilea videoclip) si emisiunea continua saptamânile urmtoare. Îi ţin pumnii si îi doresc succes mai departe!

31 de comentarii:

  1. Plăcută surpriză, frumos gest, 5 secunde de neuitat! Piero este cu adevărat talentat, simpatic, iar tinerețea e de partea lui. Merită să aibă mult succes și o carieră strălucită. Baftă în continuare! Un weekend plin de bucurii îți doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-am înscris eu, sper că este ok! ;)

      Ștergere
    2. Multumesc mult! "datoria" s-a dublat :)
      Adela mea mi-a facut intr-adevar o surpriza draguta! si mi-a daruit si un CD cu Piero si bineînteles autograf :)
      Happy Weekend!

      Ștergere
    3. Adela ta e minunată! Ambele tale fiice sunt deosebite! Fetele noastre sunt niște scumpe! Gata, mă opresc, dar așa este, nu-i așa?!
      Duminică de vis, sau între...vis și realitate, ca să fie pe deplin reușită! :)

      Ștergere
  2. OOO ce dedicatie
    Carmen for you!!!
    Foarte frumos, succes tinerelor sperante.
    Daca Dieter Bohlen i-a dat gaj e un mare indemn
    Eu am crescut cu muzica celor de la Moderna Talking si am incredere in profesionalismul lor.
    Apreciez tinerii talentati, munca lor, tineretea lor frumoasa si merita incurajati si rasplatiti de succesul pe care il merita cu prisosinta.
    Ne-am saturat de pseudo-vedete, cel putin in Romania.
    Oameni fara pic de talent, care nici macar mandria de a renunta, cand pica in penibil, nu o au

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, si pe mine m-a impresionat! tare dragut! :))
      Si eu mi-am tocit pantofii în discoteci în care fiecare a 3-a melodie era ModernTalking :)) Dieter Bohlen este un tip care reuseste orice-si propune! dar nu reuseste doar asa, la limita ci la maxima posibila! Atinge varfuri, indiferent ca este comozitor sau producator! Are un stil de a vorbi caustic, ironic, multe din glumele lui sunt greu de rumegat de catre cel pe seama cui s-au facut, insa fiecare vorba a lui are substrat real. De aceea il iubim, chiar cand este "deplasat" :))

      Ștergere
  3. Piero are un zambet colosal de cald si a fost dulce adresandu-ti acele cuvinte :)
    o sa-i tin pumnii alaturi de tine! :)
    un w-end vesel iti doresc draga mea draga! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Piero are ceva din farmecul lui George Clooney, nu-i asa? Prietena lui - Franzi, are de ce sa fie "un pic" geloasa :)) Toate fetele ii fac ochi dulci lui Piero si el... savureaza - ca orice barbat, constient de sarmul pe care il are :))
      Happy Weekend si tie, draga mea draga :-*

      Ștergere
  4. Sunt tineri talentati si un juriu de buna credinta...
    PS."Idiot" ? O fi insemnand ca pe romaneste ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) asa este, Idiot înseamna si pe germana si pe româneste acelasi lucru :)) Doar ca aici in melodie, este pronuntat cu drag, in semn de alint :) Este o poveste de dragoste - moderna si cu nabadai :))

      Ștergere
  5. Succes Piero! Talentati si frumosi! Si mie imi place sa privesc preselectiile...sunt faze tare faine...
    Hello Carmen, te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) preselectia este haioasa rau de tot! Mie imi place cum se bucura cei ce primesc biletul pentru recall si ma uimeste prezentarea celor ce nu au nimic in legatura cu muzica sau dansul :)))

      Ștergere
    2. si mie mi-e dor de tine! te pup

      Ștergere
  6. Succes lui Piero! Anul acesta nu mai o aveti pe Sylvie van der Vaart in juriu, asa e?
    Eu una m-am cam plictsit de "fabrica" noastra de talente! Daca nu nu este "The voice of Holland" este "The x factor" sau mai stiu eu ce....... E prea mult la un moment dat, ceva nou, va rugam! :))
    Iti doresc un weekend frumos! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sylvie nu a fost niciodata in juriul DSDS, ci la "Da Supertalent" emisiune unde se cauta talente pentru divertisment: jonglerii, dans erotic, dresura de catel... si mai stiu eu ce. Dar nu muzica :)
      un weekend minunat iti doresc si eu tie. Te pup

      Ștergere
  7. :D Mult succes tanarului si frumos din partea fiicei tale ca ti-a facut asa surpriza :D Hehe :D Weekend minunat Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, m-am bucurat tare e aceasta surpriza :)
      Multumesc :) Un weekend minunat si tie!

      Ștergere
  8. Ma bucur,pentru bucuria ta.Ce te-a ipresionat acest mesaj!Felul in care ne descrii si ne povestesti sa intelegem si noi afonii,se vede ca te-a atins la inimioara.Sa ai niste zile pline de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate, asa de tare m-a impresionat ca de atunci ascult in fiecre zi acesasta melodie :) si imi place tot mai mult!
      Un weekend minunat si tie! :-*

      Ștergere
  9. Bună Carmen!
    Mult succes și din partea mea!
    Un weekend excelent îți doresc!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mult succes ii doresc si eu lui Piero Lama. Are șarm! Am ascultat si melodia pe care o canta impreuna cu Beatrice. Piero are o voce foarte placuta care pe mine pur si simplu m-a cucerit la prima auditie si are un zambet fermecator! Ambii interpreti au voci foarte calde si placute! Va multumesc mult ca ni l-ati facut cunoscut!
    Chiar mi-ar placea sa ascult mai multe melodii din repertoriul lui!
    O seara minunata si-un week-end vesel si relaxant va doresc, doamna Carmen cu mult drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoasa surpriza ti-a facut fiica ta! :) Si eu m-as fi bucurat la fel de mult.
    Da, Piero pare foarte talentat, simpatic, are o voce placuta. Nu stiu de ce nu-mi prea place coafura lui...Poate i-o mai schimba cei de acolo intre timp. :)
    Ii tin pumnii :)
    Happy Weekend, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  12. Piero, o viitoare stea!
    Happy Weekend!

    RăspundețiȘtergere
  13. E carismatic si are niste carlionti.. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mult succes si din partea mea!
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne ce titan au avut in fata!:))si pantofii mei erau tociti din cauza lor.
    Imi pare rau ca n-am inteles ce si-au vorbit,dar am fost atenta la reactia fetelor,asa ca mi-am dat seama,inainte de a primi biletele ca-i de bine.Sincer,nici nu se putea altfel.
    Are Piero talent cu carul!
    Bafta pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  16. "Multe salutari!" :)
    Succes ii doresc si eu!
    Saptamana minunata sa aveti si voi!

    RăspundețiȘtergere