duminică, 6 ianuarie 2013

La patinoar

Astazi a plouat mai putin ca ieri, dar a plouat ca-ntr-o zi de noiembrie...
Fiind ultima zi de vacanta de IARNA, se pare ca tot orasul a avut acelasi plan pentru dimineata acestei zile si anume sa patineze - pentru ca, logic - în hala acoperita, nu intereseaza pe nimeni cum este vremea! Dupa ce ne-am învârtit un sfert de ora în parcare cautând un loc pentru masina, ne-am îndreptat în sfârsit spre intrarea patinoarului.
Mai aglomerat a fost la garderoba, pe luciul ghetii însa am gasit fiecare un loc, sa ne strecuram. Mai întâi cu picioarele tremurânde - fiind pentru toti patru prima iesire pe gheata, anul acesta - apoi, tot mai siguri pe noi si... în finalul celor doua ore, am plutint ca marii campioni ;)

Eu am preluat-o pe Marlene, Helmut pe Felix... Fetele cu fetele si baietii cu baietii ;)


Cel mai tânar patinator, presupun ca avea un an si jumatate! Este cel cu gecuta oranj si casca de protectie albastra. Mamica lui, dupa ce l-a învatat sa mearga pe propriile lui picioruse, i-a pus patinele în picioare ;) Dulce foc! Tare ne-am amuzat privindu-l!



Când ne-am încaltat din nou cu cizmele, am avut senzatia ca zburam! Miscarea ne-a facut foarte bine si acasa am fost foarte bine dispusi.
Dupa-amiaza, copiii au fost luati acasa cu masina de parintii lor. Ei mâine reîncep scoala iar pentru mine va fi deasemenea prima zi de serviciu din acest an! Vacata s-a sfârsit! :(

9 comentarii:

  1. micul ghemotoc oranj se straduieste sa fie sigur pe picioare :))
    voi sunteti deja profesionisti,bravo! :))

    o saptamana usoara iti doresc draga mea draga,te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos! Chiar adevarati campioni :)!
    Eu cu patinajul nu prea ma impac, am patinat o singura data, demult, am luat cateva trante si n-am mai incercat. Dar cred ca este un sport tare fain!
    O saptamna usoara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Carmen sa ai o saptamana plina, eu iti doresc sa fie fructoasa , linistita!
    si reusita in tot ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite chiar citeam vineri in ziarul judetean ca la mine in judet nu mai exista patinoar de 3 ani si in tara in ultimii doi ani s-au injumatatit patinoarele... E incredibil ce se intimpla :(
    Foarte frumoasa ultima voastra zi de vacanta ! :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ati avut o mini-vacata plina de culoare, bucurii si zambete !
    Lasa, lasa... vine weekend-ul! :)
    O saptamana usoara, Carmen !

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la noi a nins aseara si inca mai ninge usor si acum :) Ca pentru Craciunul pe rit vechi. O ultima bucurie pentru copiii de la noi, ca ei inca mai au o saptamana de vacanta. Sa ai o saptamana usoara! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte frumos...cand vad pe altii patinand :)
    Eu nu pot patina...am incercat, n-a mers :)


    RăspundețiȘtergere
  8. Las ca ai bateriile incarcate la MAXIM!
    Mie-mi place sa inot,cu sporturile de iarna nu ma prea impac.Poate cu saniuta ce ma mai dau.:)

    Voi sigur ati zburat pana acasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. La noi s-a mai deschis un patinoar anul acesta, dar nu am reusit inca sa il vad. Nici patine nu am mai pus in picioare de mult. Sotul meu prefera schiurile, desi acolo si-a paradit genunchii.

    RăspundețiȘtergere