sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Of, timpul!

pentru rubrica Happy weekend - initiata de Elly Weiss
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Venite pentru o saptamâna în München - motivul principal fiind concertul lui David Garret, am reusit sa le conving pe Anca si pe Nicoleta ca merita sa "sacrifice" o zi din sejurul lor bavarez si pentru a vizita orasul meu. Ne-am dat întâlnire pe peronul garii si cu toate ca nu ne mai vazusem niciodata, ne-am recunoscut din prima :)
Stiindu-le timpul pretios, m-am straduit sa concentrez în câteva fraze istoria de 20 de secole a orasului si luându-mi foarte în serios rolul de ghid, am cautat sa le arat tot ce are Augsburgul mai frumos. Se pare ca le-a placut, pentru ca nu ne-am îndurat sa mergem spre casa decât atunci când razele lunii se încâlcisera tare între crengile copacilor golasi si ceata punea perdele tot mai dese peste obiectivele aparatelor noastre foto.
Am petrecut o minunata zi împreuna - ca trei prietene vechi si foarte bune. Am reusit sa combinam armonios plimbarile printre monumentele orasului cu vizitari de muzee, cu mini-sedinte foto, cu glume, cu scurte lectii de istorie si arta si cu multe-multe povesti despre familiile noastre.
Sa mai zica cineva ca nu este comunitatea bloggerilor o Lume minunata!

"Timpul este o valoare de sentiment: pentru unii trece prea repede, pentru alţii prea încet." (G. Calinescu)
"Timpul are prostul obicei de a fi ireversibil." (O. Paler)
"Timpul este prea lent pentru cei care asteapta, prea rapid pentru cei care se tem, prea lung pentru cei împovarati de griji, prea scurt pentru cei care se bucura de viata, dar pentru cei care iubesc, timpul înseamna o eternitate." (H.v. Dyke)
"Timpul e o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiţi totul."(O. Paler)

11 comentarii:

  1. Ooo, cate frumuseti are orasul tau, Carmen! Colajul de imagini din Augsburg e superb.
    Sunt convinsa ca ati petrecut impreuna o zi deosebit de frumoasa si rodnica.
    Eu sunt putin suparata pe timp. Cred ca trece mult prea repede... :)
    Happy Weekend iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. da cine a zis ca nu e o lume minunata??:)
    eu ma bucur ca v-ati gasit cu bine, nici nu se puta altfel...
    pe mine cand ma programezi?:P
    pop!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos e Augsburg-ul, foarte frumos, mai ales cu un ghid ca tine. Minunat să mergi undeva doar pentru un concert... E nevoie și de curaj!
    Timpul...of, îți dai seama că deja e iarnă, că vine Crăciunul?! Ăsta-i timpul, Carmen dragă! Te pup, duminică frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos! Orice oras este frumos dar este si mai frumos si adesea pica placut, cu ajutorul unui ghid bun! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos orasul Augsburg...ador orasele germane :). Poate intr-o zi ajung pe acolo, mi-ar place tare mult :)
    Duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am ce zice de oraș, dar ce e scris sub poze este super adevărat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat!... şi oraşul şi întâlnirea voastră!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitări pentru această întâlnire, dincolo de graniţele blogosferice. Da, este o lume minunată, cu mulţi oameni frumoşi!

    O seară bună! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Orasul in care locuiesti este foarte frumos, dar parca imi place si mai mult ideea ca te-ai intalnit cu fetele si ca v-ati simtit bine impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru primirea calduroasa! A fost o zi de neuitat ! Eu sunt sceptica, in general, privind "amestecul" blogosferei cu viata reala ! Dar de data aceasta m-am inselat: am gasit atat de multa caldura si prietenie, de parca ne cunosteam din copilarie ! M-am simtit minunat ! MULTUMESC Carmen pentru tot ! Blogosfera este o lume speciala cu oameni deosebiti! Nu cred ca puteam avea un ghid mai bun si cald !

    RăspundețiȘtergere
  11. ca si Nicoleta impartaseam indoiala privind amestecul dintre virtual si real (inca mai am retineri) dar in mare parte tot Carmen a fost cea care mi le-a spulberat :)
    ma bucur mult Nicoleta ca ai avut ocazia sa o cunosti pe Carmen chiar la ea acasa...stiu sigur ca nu va puteati simti altfel decat minunat impreuna :)

    RăspundețiȘtergere