duminică, 9 septembrie 2012

Operatiunea "Bucataria"

Minnie tocmai demareaza acest plan si pentru ca eu l-am încheiat acum 3 luni, am promis sa-i arat rezultatul final. A fost munca multa, în parte preluata de specialisti (montori, instalatori), dar sunt foarte multumita.

Bucataria noastra masoara 13,5 m² (4,5x3) si am lasat planificarea împartirii corpurilor într-un Studio de specialitate. Totul a fost luat în calcul, pâna la cel mai mic detaliu.

Încaperea bucatariei anterioare a fost aproximativ la fel de mare, însa a avut forma de "U". Aici avem o usa în plus, cea care da spre terasa - în curte, asa ca a trebuit sa renuntam la câteva corpuri vechi (bucataria am cumparat-o acum 7 ani) si sa comandam câteva noi.

16 comentarii:

  1. Nu stiu daca bucataria asta îti face pofta de gatit, dar mie mi-ar face pofta de mâncare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) face pofta de gatit si pofta de mancare! Este practic încaperea în care ne petrecem câteva ore bune în fiecare zi!

      Ștergere
  2. Sa o stapanesti cu placere draga mea! Bucataria mea este mai mica ca a ta! Ah ja, principalul este sa fie foate curat si pentru doua persoane noua ne este suficienta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult Minnie! sper sa reusiti sa cumparati ce v-ati propus si sa va împliniti visul cât mai repede.
      Si noi am ramas acum în doi, fetele sunt studente si locuiesc la caminul studentesc, dar vin în general la sfârsit de saptamâna, si atunci întindem "mese împaratesti" :) Glumesc, suntem toate trei la "cura de slabire" ;)

      Ștergere
  3. Sa va bucurati de ea! Mie in general imi plac bucatariile ca...se mananca acolo :)) e papa bun, suficient cat sa mi se para locul cel mai primitor dintr-o casa. Pe mine nu ma impresioneaza living-urile, eu ador bucatariile. :P Acolo se prepara mancarea si se pune sufletul in ea.
    Si inca un lucru care imi place la bucatariile de acest gen, sunt faptul ca electrocasnicile sunt incorporate foarte estetic.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Xaara draga! aici, toate casele sunt concepute sa aiba si un "Esszimmer" = sufragerie, camera în care se serveste masa. La noi, aceasta este despartita de bucatarie printr-un perete cu geam - ceea ce face deosebit de usor sa servesti sau sa aduni masa. Este foarte practic.

      Ștergere
  4. totul e foarte bine sistematizat la tine in bucatarie :)
    e foarte primitoare si te cred ca nu ai cum sa te simti altfel decat bine la tine in bucatarie :)

    bucataria mea este cu mult mai mica,mobila este portocalie doar blatul si restul accesoriilor sunt gris-argintu mat ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. heei, interesanta combinatie! vesela si totodata calda... Poate ca-ti faci timp si ne-o arati ;) pupici

      Ștergere
  5. Arata grozav!
    Ati folosit spatiul disponibil in cel mai bun mod posibil!Imi place tare mult!
    Dar acum trebuiesc pregatite si niste bucate de te lingi pe degete, asa cum stii tu sa faci, miammmmmmmmmmmmmmmm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Vera, mi-ai dat o idee buna... am avut într-un timp o rubrica numita "Ajutor la bucatarie" - trebuie sa o reiau! iti spun însa un secret: la noi in casa, Helmut gateste, eu sunt doar ajutor de bucatar! :) Sotul meu gateste cu pasiune si are o imaginatie gastronomica fantastica! îi place sa le si combine, asa încât fiecare gust sa fie sustinut sau chiar sporit!

      Ștergere
  6. Extraodinar de frumoasa este bucataria dumneavoastra, doamna Carmen si totul foarte bine calculat sa fie la indemana. O placere sa gatiti intr-o astfel de bucatarie. Am vazut postari cu preparate pe care le-ati facut dumneavoastra si va spun cu toata sinceritatea ca sunteti si o gospodina desavarsita pe langa multe alte lucruri pe care le faceti extrem de bine, iar familia dumneavoastra este o norocoasa sa va aibe alaturi!
    Va doresc o noapte linistita si-o noua saptamana binecuvantata cu reusite in tot ceea ce faceti si multe bucurii, cu mult drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata tare fain! Mare, spatioasa, aranjata dragut...imi place. O placere sa gatesti acolo. Sa va bucurati de ea!!! O noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa o stapaniti cu bucurie !
    PS. Mi-au placut glumele de la postarea anterioara; aici ar merge gluma cu frigiderul: o gospodina intreba peste tot unde se pot comanda frigidere cu incuietoare, cu lacat...

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow! Arata minunat!
    Tot sa bucataresti intr-un spatiu asa bine utilat si de larg!
    Pe mine asta ma omoara la bucataria mea, e ingusta! :(
    Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa o folosesti sanatoasa! Imi place: arata frumos si este functinala. Ai avut specialisti adevarati!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa va bucurati de/in ea! Arata de 10. :)

    RăspundețiȘtergere