joi, 13 septembrie 2012

Dalii (Gherghine) pentru MfC

Septembrie îsi etaleaza mândra florile în culori, forme si parfumuri unice...Eu ofer în dar un buchet de Dalii (sau Gherghine) tuturor participantilor la Miercurea fara cuvinte, saptamâna 37/2012:Florina, Dan, acuarele, cammely , Lukluk, ratzone, Ana, pensionarul, ina, Iulia Radu, bluewords, shakuka , 13angi, lindemona, Blind Love, Iulia, Leovi, DANI, Spunsieu, Anca, MaMiTa, Cristi, zoltybogata, Xaara Novack, Ninu Ninulescu, Just Words, Ana, Digodana, Foto de inginer, addicted (LA MULTI ANI!), AndreeaG, atelierul elenei, Kadia, Daurel, plutacupaparude, ChGabriela, Andreea B, Luiza, mircea florescu, Larisa, Madalin, Florin Morosan,Ioana, Alina, vasile dumitru, OFZ, Melly, Adriana, mihaeladr, Madalin, CipBtRO, RobertN, ELENA, Vania, florin, anastasia, Angela, dordefemeie, Zina , Aurora Georgescu, anacondele, KARMAPOLICE, Vero , Floarea de loldilal, Minnie, Tudor Enea, NG, Rux, Raki, cafeauata, fosile, Alexandru, Diana, IULISA, PhotoLeoGrapher, Slowaholic, SoriN, Liviu, Leovi, geanina, pandhoraa, Cartim,Pishky, Mirela, Steliana, Stefania, Adriana.




PS: ne-a lipsit Sara... sper din suflet ca este sanatoasa!

20 de comentarii:

  1. Sincer si eu exact la ea(Sara) ma gandeam.Sper sa-i fie bine!
    Multam pentru florile frumoase,fiindca sunt prima de data asta(sau asa cred eu:)))le iau pe toate...Glumeam,doar le privesc in tacere.
    Noapte buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. buchetul e adorabil de proaspat,multumim Carmen :)
    da...a lipsit Sara,sper ca este bine...
    somn usor,pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumin de flori Carmen! Sunt foarte frumoase! Te rog daca vrei sa scrii la tine pe blog miercurea viitoare ca cei care au codul acela activat prin care sa dovedesti ca nu esti robot sa îl scoata.Garantez eu ca nimeni nu e robot si nici nu protejaza împotriva spamului sau a înjuraturilor! Cei din afara, cel putin eu si mai stiu pe cineva din Elvetia nu putem scrie la comentarii ptr ca spune ca nu recunoaste caracterele. E absurd dar asta e!Multumesc!
    Iti doresc o noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună dimineaţa tuturor.
    Sunt foarte frumoase florile tale. Mulţumesc pentru că ne-ai oferit posibilitatea să le vedem şi noi.
    Şi eu am remarcat lipsa Sarei. O fi pe undeva într-o excursie la sfârşit de vacanţă şi nu a avut posibilitatea să participe la MFC.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa traiesti, fata mosului! saru-mana!
    am remarcat raspunsul la precizarea mea de ieri, cea cu... blondele! :)
    ieri am fost ocupat, nu am avut timp sa vizitez linkurile! azi - promit!
    zi... blonda sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună dimineaţa tuturor! Aşa este, am remarcat şi eu că Sara lipseşte.
    Mulţumesc, Carmen! Sunt superbe! Iar buchetul...
    O zi minunată! Te îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă mulțumesc și eu din suflet pentru superbele flori! Nu am putut participa la Mfc, încă sunt internată în spital. :( Am fost învoite doar pentru înmormântarea prietenei mele, Alexandra. Astăzi îmi scoate firele de la operație și mă externează.
    Vă mulțumesc pentru grijă!
    Vă doresc tuturor o zi plină de frumos și senin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condoleante pentru pierderea prieteni tale, Sara draga! Am incercat sa intru pe blogul tau saptamana trecuta, dar n-am reusit! SUnt cu gandul si sufletul alaturi de tine in aceste clipe dificile! Sanatate!

      Ștergere
    2. Imi pare rau Sara ca prietena ta a plecat de la tine, dar sa speram ca acum este într-o lume fara lacrimi si suferinta! Condoleante!
      Tie îti doresc multa sanatate!

      Ștergere
    3. imi pare rau sa aflu draga Sara ca prietena ta nu mai e...
      sufletul ei si-a gasit linistea...stiu ca o plangi dar gandeste-te ca macar a scapat de suferinta :(
      Dumnezeu sa o odihneasca!
      si tu sa te faci bine repede...dupa cum vezi,ne-ai lipsit :)
      te imbratisez >:D<

      Ștergere
    4. Tocmai de aceea mi-am facut griji, pentru ca te stiam în spital si toata saptamâna nu ai scris niciun cuvânt pe blog...
      Sanatatea este cea mai de pret! sa te faci bine, Sara draga! îmbratisari

      Ștergere
  8. Multumesc pentru minunatele flori! AM fost cu gandul la Sara toata saptamana, stiind ca si-a pierdut prietena draga, Alexandra. Cateva zile am incercat sa intru pe blogul ei, dar n-am reusit :( Sper din tot sufletul sa se recupereze cant mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, sunt superbe! Intai am zis ca ti-o fur pe cea grena, apoi pe cea alba dar cand am vazut intreg buchetul multicolor, m-am hotarat...le iau pe toate. Daca se inchide job-ul tau, poti sa iti deschizi o florarie! Sigur vei avea succes!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac toate, dar buchetul acela mi-a furat ochii! Floarea aceea visinie ca vinul...sau mustul. Sunt o incantare! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur mult daca v-am putut face sa zâmbiti, macar pentru o clipa! sa aveti o zi minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nici eu n-am prea avut timp de blog zilele acestea din motive de prea multa treaba :)
    Multumesc mult pentru buchetul superb de dalii, draga Carmen! Imi plac foarte mult, mai ales ca anul acesta, nu stiu ce li s-a intamplat alor mele ca n-au inflorit deloc...
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cât sunt de frumoase! Îmi amintesc de grădina minunată a bunicii mele, care era plină de dalii...

    RăspundețiȘtergere