joi, 23 februarie 2012

105 la MfC

M-am trezit azi-dimineata fredonând "Dimineti cu ferestre deschise", soarele zâmbea fermecator - de la locul lui (vezi versurile Andreei Margineanu) si imediat m-am gândit sa deschid "fereastra" magica a blogului, sa urez o zi minunata, tuturor participantilor la "Miercurea fara cuvinte" (saptamâna 8/12)! Nu am uitat de PINGURI ;) iata-le: coco, Gabriela, Lavi, PHOTOGRAPHIS, Emme, Ninu Ninulescu, ADRIANA, cammely, Octan, Gabriela Elena, C.L.M., AEFC, Colectionara, Florina, Ana, Abisuri, Dana, 13angi, Muc Roz, Daurel, Cleo, Leovi, addicted, Allexxxya, Liviu R., Xaara Novack, Dana, andreiraduM, Vanessa, rokssana, Alina, DANI, Lunabeteluna, Raki, Arhetipal, Alice in WonderNet, Gingasia, Andra :), Cris-Mary, Blonda Ironică, Pătrăţel, Diana, mădălin, Kid, Jumatati, Kadia, Neuroanchiloza, Traps!, Tiberiu, Iulia Radu, Slowaholic, nima, aA, mihaeladr, Cristi Milla, Tatjana Parkacheva, SARA, OFZ, Ema Hategan, Roz... sau nu, Mariana, Vania, Alice Georgiana 1, RobertN, ELENA, scorpio, Lara Neusiedler, Aurora Georgescu, Vulturesti, OanaClara, Cămăraş de lumini, Gandire Logica, B.D., anastasia, IULISA, A different blog, Lumi RO, Leovi1, anacondele, Costin Comba Photography, SoriN, Virtualkid, Lumea lui Alexandru, delicii, tu1074, pandhoraa, Diverse, Dan, fosile, geanina, abbilbal, copilarim (Rux), Adriana 2, florentina, Zina, zoltybogata, MIRELA, Adriana1, porcii abjecţi, Pishky, Vera, Tudor Enea si comentatorii: Steliana, Marco Polo, Aniela, Le Petit Prince, AngiGhita, Stefania, De vorba cu mine. Tuturor multumiri!
PS: Saptamâna aceasta, a comenta pe anumite bloguri, a fost o "munca grea"! Si ma refer la acele bloguri care au apelat la serviciul antispam... Când doresti sa faci vizita celor peste o suta de bloguri înscrise, nimic nu poate fi mai frustrant pentru un comentator decât a fi obligat a scrie cele doua cuvintele, compuse din cele mai idioate combinatii de litere (exemplu: dowthei cishandys!) si a aproba sugestia "dovediti ca nu sunteti un robot sau un animal"!!!! Se stie ca aceste metode sunt "ca patrunjelul în supa... nici nu strica, nici n-ajuta!"! dar enerveaza! Foarte! Tare ne-am bucura, ca saptamâna viitoare sa ne putem vizitam cu buna-dispozitie si fara bariere.

30 de comentarii:

  1. Carmen, nici acum nu mi-a disparut nisipul din ochi...sau patrunjelul. La unele comentarii am fost nevoita sa introduc de trei patru ori codurile acelea nesuferite.

    Sper sa nu se supere nimeni pe mine pentru postarea de aseara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) te înteleg perfect, Adriana draga! si mie mi s-a întâmplat la fel... o litera tiparita gresit si circul cuvintelor alambicate s-a repetat!
      Ultima ta postare m-a binedispus! mi-a facut bine... la fel de frustrata eram si eu.

      Ștergere
  2. felicitari tuturor participantilor...a fost o zi de miercuri plina :)
    sunt de acord cu ce ai spus tu legat de serviciu anti spam...esti dotata cu o rabdare definitiva,ai dovedit-o :)
    pup Carmen...o zi insorita iti doresc cu tot dragul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat! o zi cu fotografii minunate, o excursie prin toate anotimpurile, o expozitie de fotografii de toate genurile, la cea mai înalta calitate!
      Draga Pandhora, trimit de aici, din Augsburgul dezapezit, îmbratisari calde. Tu mi-ai facut cadou zapada, când mi-am dorit, acum eu trimit primele raze de Soare, cu drag!

      Ștergere
  3. O fotografie făcută "contre-jour" în care vedem
    răsărind un soare dătător de speranţă şi un fum
    subţire care se degajă vesel însufleţind şi mai
    mult decorul matinal.
    O poză ca pentru o "joi fără cuvinte"...doar cu
    o melodie fredonată discret şi cu gândurile bune,
    de prietenie, pe care Carmen ni le adresează şi
    căreia îi mulţumim!Numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) dragut esti tu Marco Polo, multumesc pentru frumoasele tale comentarii! adevarat, fotografia am facut-o de pe geamul casei scarilor, la mine la serviciu. Eu sunt la birou de obicei la ora 7, deci iarna, plec de acasa mult înainte ca soarele sa rasara.
      Întalnirea de la Miercurea fara Cuvinte se bazeaza pe prietenie si se alimenteaza cu gânduri bune, veselie si respect.
      Sa ai o seara placuta!

      Ștergere
  4. Mie mi-a facut o deosebita placere sa vizitez si sa-mi las gandul meu de apreciere si de data aceasta. Si trebuie sa recunosc ca si d-voastra si inca foarte multi bloggheri au avut prezentari de exceptie care m-au incantat! Felicitari tuturor! :)
    O seara minunata va doresc, doamna Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar daca tu nu participi, Stefania draga,gasesc atât de frumos ca te bucuri alaturi de cei care se înscriu la MfC cu atâta puritate! O seara faina, deasemenea!

      Ștergere
  5. Si mie imi este greu sa comentez pe blogurile protejate de coduri capcha....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper ca apelul a ajuns la urechile celor avizati... Vad ca pâna acum, nici unul dintre ei nu a facut un comentariu referitor la aceasta.
      Sa ai o seara faina!

      Ștergere
  6. Sentimentul de multumire sufleteasca interactioneaza intre
    insoritele tale postari si inima comentatorilor care simt
    nevoia sa se incalzeasca alaturi de tine si alti semeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steliana draga! multumesc mult pentru faptul ca esti alaturi de mine de un an si jumatate! comentatoare consecventa si prietena fidela! Gânduri bune, înapoi!

      Ștergere
  7. Familia noastră frumoasă de miercuri, care ți se datotrează și ne onorează! O zi în care văd multe imagini frumoase, expresive, interesante. O zi a prieteniei pentru cei care înțeleg acest sentiment, Carmen. Felicitări! Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este Mirela draga, cei mai multi vin aici fara interese ascunse, se înscriu cu bucuria de a împartasi imagini ce au impresionat o secunda din viata lor, se înscriu din pura curiozitate de a afla care este parerea noastra - sincera, despre acel moment imortalizat în fotografie. Cei care stiu sa se bucure, ramân în "Familia noastra frumoasa" asa cum bine ai spus. Te pup. O seara faina!

      Ștergere
  8. Dreptate ai Carmen! Ma "inerveaza" groaznic cuvintele alea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Suntem 4... Adriana, Addicted, tu si eu... Celorlalti, ori le face placere ori le este indiferent. Poate nu au vizitat înca astfel de bloguri... Poate ca nici bloggerii "vinovati", nu stiu la ce ne referim... Vom ramâne "inervati" sau... vom renunta sa mai comentam pe astfel de bloguri...

      Ștergere
  9. În legătură cu cuvintele de verificare sunt de acord, sunt foarte incomode.
    Sper că data viitoare ne înmulţim! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaa! suntem deja cinci voci împotriva! Pro + neutri, sunt... 100! :(

      Ștergere
  10. Sper sa citeasca, sa inteleaga, sa creada si... sa stie sa modifice "patrunjelul"; uite, eu nu stiu sa-mi afisez un premiu primit azi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crezi ca aceasta ar fi cauza ... setarea a aparut automat si proprietarii blogurilor nu stiu sa o dezactiveze? hmmmm... la asta nu m-am gândit, dar... s-ar putea sa ai dreptate!
      Acum faci glume, nu?! ei... hai sa-ti spun cum se procedeaza, pentru ca cine stie- poate citeste cineva care chiar are nevoie de o asemenea descriere.
      Incepem cu copiatul Premiului - care consta într-o fotografie, da? Dai click pe poza, cu tasta dreapta a mousului. Apare o lista si alegi "Salvati sub numele" (~a zecea sugestie din lista care se deschide). Daca ai salvat fotografia si tii minte unde (!), mergi mai departe la Tabloul de Bord si alegi Design. Pe coloana din dreapta, gasesti "Adaugati un obiect gadged". Clic cu tasta stânga mouse. Apare o lista cu "Elemente de baza". Alegi "Fotografie" prin apasarea pe simbolul +
      Ti se deschide o fereastra pe care o poti intitula "Premiu de la..." poti pune link - adresa celui care te-a premiat si apoi alegi imaginea - de pe computer - acolo unde ai înregistrat fotografia cu pricina. Mai trebuie doar sa apesi pe "Salvati" si gata! Premiul apare în bannerul blogului tau! Simplu... dar stiai, asa-i?! ai vrut doar sa testezi daca am rabdare sa explic. Ei uite ca am, întotdauna pentru prieteni!

      Ștergere
  11. am trecut sa-ti urez somn usor...sunt sigura ca razele de soare de la tine vor avea putin de luptat cu ceata dar sigur nu vor iesi invinse :)
    pup Carmen...somn usor >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) imediat este din nou ora de culcare... Astazi n-am avut timp de loc pentru internet. Dar... din când în când este foarte bine sa facem câte o pauza, asa-i?
      Sa ai o seara minunata, Pandhora draga! Pupici

      Ștergere
  12. Eu am vrut sa scriu o postare intreaga pe tema cuvintelor de control din antispam. Eu am renuntat la a mai comenta anumite bloguri din cauza asta. Si e pacat ca sunt foarte multe bloguri care, chiar au ceva de spus si merita comentate. Mi-ar placea sa stiu ca a citit cat mai multa lumea postarea ta de azi sa sa actioneze in consecinta. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa vad si eu situatia! Cu cât scriem mai multi pe tema asta, cu atât sansa ca cei "vinovati" sa citeasca.
      Sa ai un weekend minunat! Mult soare! ;)

      Ștergere
  13. Îmi pare rău penteu neparticiparea de săptămâna aceasta, aveam nevoie de o pauză ca de aer.
    Cred că pauza mea va fi ceva mai lungă, sper să nu te superi pe mine dar s-ar putea să mai lipsesc ceva timp. Dar rămân însă un cititor fidel, chiar dacă şi numărul comentariilor l-am redus drastic în ultimul timp.
    Cât despre verificările acelea, şi eu sunt de aceeaşi părere. Plus problema reclamelor, mă deranjează foarte tare închiderea ferestrelor pop-up şi pop-under care mi se deschid pe unele bloguri. Pe care cred că voi înceta să le vizitez şi le voi scoate şi din blogroll.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te înteleg perfect, Max draga. Si eu ma gasesc într-o asemenea faza.
      Sper ca macar MfC sa reusesc sa o onorez... Luna martie va fi cea mai grea luna din ultimii 10 ani! (ne mutam în casa noua!)
      Cât priveste "curatenia de primavara" si eu voi tria blogrollul... am atâtea nume înscrise, aiurea! nici macar o data-n luna nu trec sa dea macar un "buna-ziua"!
      Sa ai succes în tot ce ti-ai propus. Sa ai o vacanta placuta!

      Ștergere
  14. Multumesc, mi-am amintit ca mi-au fost recomandate aceste proceduri; cateodata imi reusesc...; acum nu mai vreau sa risc, cel putin cateva zile pana postez ceva parfumat in contextul aniversarii de pe un blog al Mirelei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, mânie e Ziua cea mare! Serbarea parfumata a Mirelei. Abia astept sa te citesc, pe tine si pe prietenii Clubului.
      Sa ai o seara faina! Pe mâine!

      Ștergere
  15. Felicitări participanților la Mfc și sunt alături de cei care cer cu insistență și cu respect,renunțarea la acele litere greu de văzut și citit !Miercuri cel puțin,în cel mai rău caz !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9 voturi!
      Si exact administartorii acelor bloguri, tac chitic! Oare ce o fi?! tin neaparat sa ne piarda?!

      Sa ai un weekend minunat!

      Ștergere