vineri, 16 decembrie 2011

Stralucire si glamour

Sunteti în cautarea unui cadou deosebit? Seria de parfumuri pentru poseta - oferita de MOJO, ar putea fi o idee deosebit de interesanta pentru Craciun!
Cuvântul "Mojo" preluat din limba africana, reprezinta o amuletă magică, de obicei un sac de pânză în care sunt pastrate ingrediente misterioase ce aduc purtatorului sănătate, fericire, succes şi îl protejează împotriva influenţelor negative.
Tot asa, punguta cu parfum Mojo
conţine arome misterioase, sustine, evidentiaza si întareste carisma, pasiunea si sex-appealul. Mojo creşte atitudinea pozitiva, emana fericire şi bucurie în forma unor mirosuri unice.

Mojo inspirat de Shanghai - în punguta argintie

Tradiţia milenara chinezească se îmbina în Shanghai cu arhitectura moderna şi high-techul. Atmosfera unică a oraşului este dominata de arome de flori si fructe. Nota de top a parfumului este picanta si revigoranta si cuprinde miresme de grapefruit, frezii şi măr. Florile de lotus şi prun, însoţite de aroma de bujori, formeaza nota de mijloc si confera parfumului fler asiatic. Aromele de lemn de santal, vanilie şi boabe de tonka formează baza acestui parfumun clasic, elegant si foarte feminin.

Mojo inspirat de Paris - în punguta pink

Metropola europeana a fost dintotdeauna etichetata ca simbol al dragostei si romantismului. Aceasta combinatie de sentimente ce reflectă o atitudine emoțională este concentă în punguta Mojo pink. Printre aromele proaspete şi fructate întâlnite în nota de top se recunosc miresmele plăcute si pătrunzătoare de lamâie, bergamota, portocala amara si mere dulci. Suave si vernale, miresmele de iasomie, cyclame, lemn de santal şi cedru, vin sa completeze nota de mijloc a parfumului. Ca o briza usoara, fierbinte si picanta se astern notele de baza, formate din arome de vanilie dulce, mosc si chihlimbar. Mireasma distinsa a parfumului, reflectă lumea modei pariziene.

Mojo inspirat de Buenos Aires - în punguta aurie

Metropola de la gura de vărsare a Rio de la Plata este simbol al pasiunii şi temperamentului. Aroma picanta a piperului roz şi cea fructata-proaspata a zmeurii si a coacazelor neagre formeaza nota de top a parfumului, în timp ce nota de mijloc este conferita de un buchet cu flori de bujor, iasomie si crin. Claritatea notei de baza cuprinde arome de ambra, lemn de santal si lemn de cedru. Parfumul evoca febra dansului argentinian iar strasurile aurii sugereaza costumele dansatorilor împătimiți.

Mojo inspirat de New York - în punguta neagra

Aroma "oraşului care nu doarme niciodată" este concentrata în acest flacon cu parfum incitant.
Puternicul puls al metropolei este concentrata întro compoziţie chypro clasica, rotunjita prin acorduri moderne, proaspete si fructate. Nota de top este compusa din bergamota, portocala şi para si este completata în nota de mijloc prin miresme de flori de portocal, iasomie şi tuberoza. Aromele de piersica, vanilia şi mosc, formeaza nota de bază, ce confera parfumului caldura si senzualitate. Gentuta neagra cu paiete sugereaza "Little Black" si subliniaza eleganta si atemporaleitatea parfumului.

Pungutele elegante, contin flacoane de 30 ml, plate si usoare. Pretul unei pungute este ~ 25 euro.
PS: eu am primit de la matusa mea, un Mojo New York :)

6 comentarii:

  1. cred ca orice femeie si-ar dori asa ceva...eleganta,bun gust....
    sa porti parfumurile cu placere...sunt sigura ca iti dau o stare minunata :)
    te imbratisez...o zi de duminica minunata iti doresc...pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. E o idee, tot mă gândesc cu ce anume vor veni sărbătorile pentru doamna mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur Carmen draga ca ai capatat un Mojo de la matusa ta, sper ca si ajutata de puterea divina atat tu cat si intreaga familie sa aveti parte numai de energii pozitive, mai ales in aceste zile cu atata incarcatura spirituala.
    Pup fetele

    RăspundețiȘtergere
  4. Pandhora,
    e tare dragut, e ca o bijuterie!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Max,
    eeeei! o idee excelenta! sotia ta va fi încântata cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Steliana,
    oricine are fire optimista si este sanatos, trece peste orice problema... Sa ne dea Dumnezeu noroc, si tie si noua! Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere