miercuri, 7 decembrie 2011

O seara MFC deosebita!

Am încheiat o seara "Miercurea fara cuvinte" deosebita, cu fotografii exceptionale înscrise de cei mai inspirati bloggeri ai blogosferei românesti: Paul, Adriana, lukluk, APIS,AEFC, Alice in WonderNet, Alice Georgiana 1, Ana, OanaClara, NG`s , nikuelektriku, Gabriela Elena, Kadia , Leovi - Death of a Torero, Dan, Digodana, P.M.- Fara cuvinte!, Ada Pavel, oasis, Lunabeteluna, zoltybogata, Roz... sau nu,...ღ...Dream...ღ..., LeP, Jurnalul albastru, OFZ, Iulia Radu, Mona, rokssana,VirtualKid-fotografie, Alina, Neuroanchiloza, CălinH, fashows - your own fashion show, Orry, Luiza, mariana, aA, Gingasia, tetris, Alm, mădălin, Sophie, scorpio,ELENA, dictaturajustitiei, Gabriela, Handmade- PHOTOGRAPHIS, CRISTI MILLA, RobertN, Melly, Ana Lutas, Vulturesti, Jumatati, Minoki, Aniela, Cămăraş de lumini, Costin Comba Photography, abbilbal, A different, Lumi RO, IULISA, Daurel, geanina, Vero, Roxana Muntean, Aurora Georgescu, KARMAPOLICE, Dana Diaconu, Leovi - Child in Time, Lumea lui Alexandru, tu1074, cammely, coolnewz,diverse, tibi, SoriN, Zina, DANI, pandhoraa, Tiberiu, Max Peter, Clipe de Cluj, anastasia, Tudor Enea, colţu' cu muzică, Mirela Pete, Aliceee Traveler, Tudor Enea.
Ofer spre desfătarea privirilor, o imagine de pe lacul Wörthersee/Austria, cu castelul Velden împodobit pentru sărbatoarile de iarnă si originala coronită de Advent - plutitoare.
Să aveti în continuare o săptămâna minunata!

12 comentarii:

  1. superba imaginea...multumesc la fel si tie:)

    RăspundețiȘtergere
  2. o imagine de vis :)
    plina de vise frumoase sa fie si noaptea ta...te pupic...somn usor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumim frumos, Carmen!
    Săptămînă frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos arată Un loc demn de sărbători !
    O săptămână plăcută în continuare !

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos, o saptamana cat mai placuta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare frumoasa fotografia.. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. "cei mai inspirati bloggeri..."
    Multumim !
    PS. Eu as plusa: cei mai inspirati dintre romanii care (mai)scriu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Cât de frumos arată!!O splendoare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Superba vedere nocturna! Multumesc mult pentru apreciere. E mare lucru cand vine de la campioana blogosferei romanesti. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai am pauza de 12 si am intrat un pic pe blog.
    Geanina, multumesc si eu!
    Pandhora, n-am stiut eu de ce am dormit atâta de bine azinoapte ;) multumesc mult pentru pupicul dulce! Sper din suflet sa ai o zi minunata!
    Tiberiu, când ajungem la ziua de joi... parca suntem mai sptinteni :) Vineri la mine este zi scurta de lucru si imediat vom pleca spre Ulm, unde vom petrece weekendul în compania unor prieteni dragi. Multumim mult. Si tie un weekend minunat!
    Tu1074, adevarat! este recunoscut ca unul din cele mai frumoase orase cu aranjamente hibernale. Dar în general, peste tot este frumos în perioada de Advent. Toate orasele au luminite tipice pentru Craciun si fiecare a treia locuinta are deasemenea iluminat extrerior. Luna decembrie e cea mai faina luna a anului! :)
    Robert Nicolaescu, de câte ori scrii, stiu ca îti merge bine si atunci ma bucur! multumesc!
    OFZ, ;) pupici
    Daurel, mai sunt bloggeri care scriu, dar acestia pomeniti de mine sunt cei care publica fotografii deosebit de artistice! :))
    Mircea Florescu, ah... ai tras chiulul saptamâna aceasta la MfC ;)
    Vera draga, sper sa dai cât de curand vesti pe blogul tau. Pupici
    Alina, aaa! ;) maestra în a întorce complimente... Te pup si-ti doresc o zi minunata.
    Alinus, as mai adauga "bla-bla!", dar te rog sa întelegi interjectia ca referindu-se la locul în ZeList, care pur si simplu nu are nicio importanta în cazul meu. Nu câstig bani cu blogul, nu am sponsori de platforma, blogul îmi este important doar pentru a ma destinde si de a tine legatura cu familia si prietenii din copilarie - si tu esti în capul listei :) Prin blog am descoperit o multime de persoane inteligente si sensibile, la care am început sa tin si cu care ma bucur sa comunic. Am spus toate acestea nu pentru tine neaparat, pentru ca stiu ce ai vrut tu sa spui (pentru ca ne cunoastem de când ne-am nascut) si-ti multumesc, dar... m-am folosit de ocazie sa scriu pentru alti ochi, care nu înteleg bloggeritul decât ca mod de îmbogatire financiara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sărut mâna, Carmen. Cer scuze pentru marea întârziere, dar am reuşit să termin treaba (TOATĂ!!! PE TOT ANUL!!!) şi de acum mă întorc în blogosferă.

    RăspundețiȘtergere