duminică, 10 iulie 2011

Sabotaj

Indiferent ce vreau sa scriu, comentarii pe alte bloguri sau raspunsuri la comentarii pe blogul meu, dupa ce editez, apare

Service Unavailable

Error 503

Dupa care nici macar nu-mi mai este recunoscut contul google! Este frustrant!

21 de comentarii:

  1. Carmen, si mie mi s-a intamplat de cateva ori zilele astea. Sunt probleme cu comentariile pe blogspot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, de câteva ori mi s-a întâmplat şi mie, dar pus şi simplu am făcut un back, după mesajul de eroare, şi am reluat comanda anterioară.
    Presupun că lucrează la implementarea noului serviciu Google Blogs (sau cum i s-o mai spune), care probabil că va intra "în pâine" începând cu 31 iulie. Asta-i ziua anunţată de ei pentru lansarea Google+.
    Eu cred că o să-mi fac un back-up la blog, ca să nu mă trezesc cu vreo surpriză... Chestia asta o recomand oricui are blogul pe Blogger de la Google.

    RăspundețiȘtergere
  3. E mai bine pe Wordpress, e clar, nu sunt atatea probleme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sărut mâna Carmen ! se lucrează la platforma blogger , deci nu-ţi face probleme . Eu am noua platformă care va fi la toţi în scurt timp şi am banuit că doar eu am probleme fiind în lucru dar se vede că toţi avem . Se definitivează Google + şi când va fi gata blogger şi picasa se vor separa de google . Unele din conturile private vor fi sterse , oricum se petrec schimbari mari deoarece google vrea sa devină mai mult parte integranta din viata noastră privată şi va începe cu detronarea facebook care se prevede că va la fel ca hi5 care a fost detronat de facebook . Important este să nu se piardă nimic ca data trecută când au fost nişte schimbări la nivel înalt (pe 13 mai parcă )atunci s-au recuperat într-un final chiar si comentariile.

    Cam asta este problema zilele acestea.

    PS dacă vrei să nu ai vreo problemă în sensul pierderii articolelor sau o parte din ele fă-ţi un blog pe wordpress , transferă-l pe acesta fără să îl ştergi , pune aceleaşi articole în ambele de fiecare dată şi dacă se întâmplă ceva le ai acolo pe toate , apoi când totul se va termina pe cel din wordpres îl poţi şterge . Este ca o poliţă de asigurare .De exemplu acest mesaj l-am trimis de 5 ori pana acum si tot nu pleaca . mai incerc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Si la mine s-a intamplat toata ziua. In plus, de cateva zile nu mai vad nici Google toolbar in browser, orice i-as face; foarte greu de suportat.
    Am aflat si eu indirect ca se face o actualizare a platformei. Totusi era mai bine daca-si preveneau clientii, ca sa nu genereze frustrari si reactii adverse.

    RăspundețiȘtergere
  6. la fel mi s-a intamplat si mie...:(

    RăspundețiȘtergere
  7. confirm, dar am dat back si la o noua incercare functiona din nou...

    RăspundețiȘtergere
  8. De mult mi se intampla asta. M-am obisnuit. saptamana placuta Carmen

    RăspundețiȘtergere
  9. o sugestie pot sa va ofer, incepeti sa folositi blogger in schita (ca tablou de bord) in felul asta blogurile va vor fi automat setate in noua generatie de coduri html 5 ! intradevar, se lucreaza la blogger, pentru implementarea unei noi platforme, foarte faina, de alfel, a intregului serviciu de blogging..mai bine zis...un blogger upgradat ! o saptamana faina

    RăspundețiȘtergere
  10. sincer..poate sunt eu mai norocos, dar nu am avut nici un fel de probleme cu comentariile! o alta sugestie importanta, nu uitati de mentenanta browserelor( stergeti istoric, cache, urme pe web, cookies ..etc)

    RăspundețiȘtergere
  11. folositi adresele astea pentru a fi la curent cu ce este nou in blogger!
    http://bloggerindraft.blogspot.com/
    http://buzz.blogger.com/
    http://status.blogger.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. si gata cu sugestiile :))) o saptamana frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  13. E bine sa ai prieteni! Multumesc tuturor, pentru sfaturi si comunicate... se pare ca blogspot se "regenereaza" Va doresc cât mai putine probleme cu platforma blogului! Dupa ce trec si aceste actualizari, initieri, frustrari... sa ne reîntâlnim aici, cu multa placere!
    Sa aveti o saptamâna faina! Va pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am probleme. Cred ca e ceva la Blogspot. S-a mai întâmplat, o sa se rezolve!

    RăspundețiȘtergere
  15. Carmen ieri serviciul blogger a avut mai probleme cu blogspot-ul. Si mie mi-au dat erorile acelea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si mie mi s-a intamplat.O fi adormit unul din muncitori la computer.Cum google e din ce in ce mai mare,oamenii nu mai fac fata la intretinere...

    RăspundețiȘtergere
  17. Se pare ca astazi situatia s-a reglementat :)
    Sa aveti o saptamâna frumoasa si caldura sa nu va topeasca :)

    RăspundețiȘtergere
  18. o saptamana minunata tie si familiei tale :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc tuturor!
    Totul e bine, când se termina cu bine :)
    Blogspot functioneaza din nou!

    Rokssana,
    multumesc mult!
    si tie deasemenea! :)

    RăspundețiȘtergere