joi, 21 iulie 2011

Participantilor la "MIERCUREA FARA CUVINTE"

Multumesc tuturor celor care s-au înscris la etapa de saptamâna aceasta! MFC a saptamânii calendaristice 29/ 2011 a batul recordul de participare! 91 bloggeri au avut placerea de a se exprima fara cuvinte, doar prin intermediul fotografiilor.
Un ping tuturor celor care ieri mi-au facut onoarea, recomandând Miercurea fara cuvinte 29 - Amintiri din Apuseni, sau una din postarile mele mai vechi: Teo Negura, Luna Patrata,Se-cret, Appolo si Laura, Napocel, Sorin, Turdeanu,Ulise, Zina,Filumenist, Zamfir, Mariana, Ba_Laura, Elena, Anda, Androxa,Cleo, G1b2i3, Vaca-verde, Dana Diaconu, Mirela, Ghiocelul Alb, Ana Marin, Daurel,Vitrina Vacii Verzi, Dani, Alex Mazilu, Alice G1, Alice G2, Gabi Rotaru,Cristi Milla, Zam Fir Pop, AEFC, Eddy, Alice in WonderNet. (35/91)
Doresc sa atrag atentia tutror participantilor la Miercurea Fara cuvinte ca multi dintre cei înscrisi, chiar si la introducerea propriului link în tabelul de înscriere, au folosit link-ul general - catre numele blogului, si nu cel catre articolul înscris. Noi bloggerii ne ajutam prin sfaturi si recomandari, si e bine de stiut ca, doar link-ul catre un articol al blogului va fi înregistrat de catre ZeList sau PR.
Nici eu nu am stiut de la bun-început toate aceste amanunte - prima "lectie de bloggerit" am primit-o de la Vania.  Si înca un amanunt: când doriti sa puneti un link catre un articol de blog, acesta trebuie pus corect de la bun început, pentru ca recificarile sau adaosurile ulterioare nu mai sunt punctate (amanunt pe care l-am aflat saptamâna aceasta de la Teo Negura) 
Pentru ca poate multi dintre voi va întrebati cum a început "Miercurea fara cuvinte", atasez aici raspunsul pe care l-am dat doamnei M. Radulescu în interviu:
"5. ‚Miercurea fara cuvinte’ este un concept lansat de blogul tau care a prins foarte bine la public. Povesteste un pic despre el, te rog.
Raspuns: "Miercurea fara cuvinte" este o rubrica pe care am descoperit-o pe blogurile americane "Wordless Wednesday" si pe care am preluat-o, gasind-o deosebit de simpatica. La început, se înscriau pe blogul meu 5-7 persoane, din care doar 2-3 erau români. Într-o vreme am renuntat. Anul trecut în vara am redeschis-o si participarea a fost de la saptamâna la saptamâna tot mai mare. De la 7 participanti în saptamâna 15/2011, am ajuns la 84 în saptamâna 23/2011. Nu-mi vine sa cred si nici nu stiu cum s-a întâmplat ca participarea a luat brusc o asa amploare. Prin aceasta rubrica, nu doar eu ci fiecare participant si-a marit numarul vizitatorilor, si-a largit cercul prietenilor si a descoperit artisti fotografi deosebiti. Competitia ne-a stimulat tuturor imaginatia si ambitia de a impresiona prin fotografii calitative.
Câteva minute dupa ora 12 noaptea - când apare tabelul, se înscriu deja 5-6 persoane. Îmi place teribil, ma amuza si sacrifi cu drag câteva ore de somn pentru conversatiile de miercuri noaptea. Dupa orele de servici, sotul meu stie ca miercurea nu se poate baza pe mine, rubrica ma preocupa pâna seara târziu.
Consider ca în postura mea de gazda a rubricii "Miercurea fara cuvinte" nu-mi este permis sa uit sa vizitez si sa las un comentariu, fiecarui participant. Este din ce în ce mai greu,dar îmi face o placere deosebita, mai ales când descopar fotografii facute personal."

Doresc tuturor o zi frumoasa, atât bloggerilor cât si cititorilor blogurilor noastre!

74 de comentarii:

  1. Ei, da... ne-a prins "microbul" asta pe multi dintre noi, si e clar ca nu mai vrem sa scapam de el. Pentru mine a devenit o reala placere sa imi pregatesc fotografiile pentru miercuri si apoi sa astept noaptea sa publici tu. :)A devenit aproape un ritual...
    Sa ai o zi buna, Carmen! Si...multumesc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt, dincolo de felul tau simplu, direct de a spune orice lucru, de a-l imbraca in straie de naturalete, si acest concept atat de bine promovat de tine si in care ai crezut cu incapatanare m-a facut sa te apreciez :)
    E bine ca ai mai explicat si tu cum se da un ping, cum se introduce un link, e pacat pentru cei care muncesc degeaba, necunoscand aceste reguli...
    Intr-un cuvant, iti multumesc pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. asta si pe mine tot Vania m-a invatat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lunapatrata,
    :)) daca ai sti ca eu am setat ceasul PC-ului dupa ora României, pentru a nu întinde înca o ora, lunga astepatre a tabelului, în noaptea de miercuri :D
    îti multumesc mult! sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Teo,
    multumesc, esti un dragut!
    Ai dreptate, migala si timpul pe care îl cere introducerea unui link, sunt aceleasi si în cazul unui link corect si în cazul unui link fals, spre nicaieri :(
    Eu îti multumesc! Practic, ce ar fi un blog fara cititori?! existam doar împreuna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cleo,
    :)) care va sa zica, ne-am tocit coatele pe aceeasi banca :D
    Te pup Cleo, sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sărut mâna Carmen !
    De când cu Miercurea fără cuvinte blogul meu a căpătat un alt sens . Abia aştept să vină miercurea de fiecare dată ca o reîntălnire cu prieteni dragi , au fost zile când mult prea ocupat fiind am zis că respectiva miercuri voi lipsi dar nu am răbdat si am făcut tot posibilul .
    Deaceea eu sunt cel ce trebuie să-ţi mulţumesc pentru această plăcere si pentru dăruirea cu care faci totul .

    Sa ai o zi minunată !

    RăspundețiȘtergere
  8. Si daca tot vorbim de chestii tehnice, ar fi bine sa stiti ca Blogger suspenda de la 1 august 2011 suportul pentru browsere vechi si include in aceasta categorie Internet Explorer 7.0 si Firefox 3.5 precum si precedentele lor. Mai multe detalii aici

    Ca sa nu aveti surprize, e mai sanatos sa folositi una dintre cele mai noi variante ale brwserului preferat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc!
    O zi execelenta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim.
    Zic la plural, deoarece unii sunt in concedii.

    PS.Tot de la parintele Vania am invatat; l-am trecut in manifestul blogului: http://daurel.wordpress.com/declaratia-autorului/;
    mai mult nu pot face...

    Daurel

    RăspundețiȘtergere
  11. SoriN,
    ce cuvinte frumoase! tare ma bucur sa citesc asa ceva! pentru mine înseamna ca rubrica si-a atins scopul :)
    Multumesc, si tie o zi cât se poate de placuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. OFZ,
    excelente amanunte! multumim mult!
    Sa ai o zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  13. Theodora,
    ;) ieri am inclus si cel de-al treilea blog (cu multa placere)

    RăspundețiȘtergere
  14. Daurel,
    deci si tu ai fost în aceeasi banca, lânga mine si Cleo :D
    PS: nu înteleg, de ce blogul meu nu-ti recunoaste contul de blogger! se mai întâmpla, accidental, dar asa, de lunga durata, esti singurul caz!

    RăspundețiȘtergere
  15. Daurel , am fost curios dar link-ul tău este greşit , cred , sau poate este altceva ? Vrei te rog sa verifici ?
    Uite ce-mi arată "Eroare 404 - Nu a fost găsit"

    Nu îţi văd deasemenea nici pozele de miercuri .

    RăspundețiȘtergere
  16. SoriN,
    fotografiile lui Aurel au fost corectate, înca de ieri, dupa ce mai multi vizitatori s-au plâns ca nu vad nimic :)
    Link-ul pe care l-a pus aici mai sus, e aproape corect, lipseste o liniuta :)
    Declaratia autorului - Daurel

    RăspundețiȘtergere
  17. Uite ca nu stiam chestiile tehnice, ca trebuie sa fie spre ultimul articol sau unul din ele! Voi tine minte si pe viitor il voi pune corespunzator!

    Am observat deasemenea ca link-urile ce le punem noi miercuri prin acel programel nu sunt inregistrate deloc de zelist. Sa fie fiindca nu le punem spre un articol?

    RăspundețiȘtergere
  18. Asemeni celorlalti si eu abia astept sa vina ziua pentru a participa la ”Miercurea fără cuvinte”
    Am să ţin cont de indrumările pe care azi le-ai prezentat.
    Multumesc si doar gânduri bune pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  19. chiar nu am habar de nimic. multumesc de sfaturi. cum ti-au facut recomandarea? nu e cea care o pun sub fotografiile de miercuri(mai multe fotografii la CARMEN) si cea din dreapta la prieteni? cum sa o fac mai exact daca nu e cum am facut pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  20. Carmen, imi place foarte mult rubrica de miercuri. Ieri am fost la un pas sa nu particip din cauza unor motive obiective. Ma bucur ca am participat pana la urma.

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  21. Alicee,
    da, asta este una din conditiile primordiale, ca linkul sa fie spre un articol din blogul respectiv. Dar, chiar si asa, se mai pierd... Am impresia însa ca se numara, chiar daca nu sunt evidentiate.
    Mie de exemplu, ZeLista - la postarea de ieri, din cele 34 de linkuri corecte, mi-a evidentiat/ calculat doar 9!!! (vezi aici)

    RăspundețiȘtergere
  22. Sophie,
    în fiecare zi învatam câte ceva, si eu, si tu... Noroc ca bloggeri nu sunt egoisti! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Iulisa,
    ma bucur mult ca am o tiza în grupul de prieteni, chiar daca-si spune Iulisa ;) Apropo, Iulisa sau Carmen este pseudonimul? :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Robert,
    spre exemplu daca eu pun acum un link spre tine, deschid una din postarile tale, de preferat ultima, si copiez linkul - exemplu concret: http://acrilice-pointpen.blogspot.com/2011/07/timbre-libia.html
    si nu doar linkul catre adresa generala a blogul tau: http://acrilice-pointpen.blogspot.com/
    Daca nu am fost explicita, te rog mai întreaba. Ce nu stiu eu, stie cu siguranta un alt prieten de aici din blogosfera :))

    RăspundețiȘtergere
  25. Cristi,
    apreciez mult! tu esti unul dintre cei mai vechi participanti la MFC si ma bucur mult ca ai reusit si ieri :) Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  26. Frumoasă idee ai avut cu
    această ”Miercure fără cuvinte”
    Felicitări și mulțumesc..
    O zi excelentă scumpo!
    Te îmbrățișez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  27. Carmen,
    Multumim pentru sfaturi! Cu blandetea ta ne puteai "urechea" mai din timp!
    Multumesc pentru miercurile fara cuvinte!
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dragă CARMEN numele meu real este Carmen

    RăspundețiȘtergere
  29. Carmen, eu am observat demult ca tot ceea ce intreprinzi reuseste si asta pentru ca esti documentata, ambitioasa, harnica si inteligenta. Stilul disciplinat nemtesc este superlativul reusitei, trebuie sa recunosc! Eu ma bucur pentru miercurile acestea si am avut astfel ocazia sa ma apropii si mai mult de tine si de frumosul tau blog! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Elena,
    ma bucur ca iti place si participi fara sa "tragi chiulul" în fiecare miercuri :))
    O seara faina Elena draga!

    RăspundețiȘtergere
  31. Aniela,
    :)) nu e vorba de "tras de urechi" dar, nici eu nu am stiut la început. Si înca mai am multe de învatat si... îmi place! :)
    Te pup,sibianca mea draga.

    RăspundețiȘtergere
  32. Iulisa,
    deci am stiut bine ca suntem tize :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Mirela,
    oooo, ce ma lauzi! multumesc mult... nu e chiar asa :) Dar ai drepatte, viata în Germania m-a schimbat mult în bine.
    Mie imi e dor de rubrica ta! Mai asteptam putin pâna trece valul concediilor si apoi dai startul, nu? :)
    Te pup, sa ai o seara faina!
    PS: acum cred ca ai un munte de haine la spalat si la calcat :)) asa este totdeauna dupa concediu!

    RăspundețiȘtergere
  34. O sa ma inscriu si eu!!!!:D Multumesc de vizita. O seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  35. Desi sunt mai nou tin sa mentionez ca ma voi stradui sa nu pierd nici-o miercuri chiar daca voi fi ultimul pe "lista".
    O seara cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  36. CLM,
    Ma bucur, te asteptam cu drag.
    Noapte buna si... VISE FRUMOASE! :))
    (lasa interpretarile... viseaza linistita!)

    RăspundețiȘtergere
  37. Eddy,
    "pofta vine mâncând" ;)
    Ma bucur mult!
    Multumesc! Noapte buna Eddy! :)

    RăspundețiȘtergere
  38. Carmen Zelist si la mine face figuri! De exemplu am vreo 3 site-uri care uneori apar in lista, saptamana viitoare nu apar si tot asa, dar nu imi apar ca disparute, si stiu ca sunt luate in calcul oricum! mai fac si la ei figuri!

    RăspundețiȘtergere
  39. Carmen, daca la inceput am fost atat de fascinata de acest concept, se pare ca in ultimele saptamani am cam tras chiulul. Imi cer scuze pe aceasta cale. Voi reveni cu forte peoaspete.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  40. o indoctrinare a turmei din blogosfera ca atatea altele

    RăspundețiȘtergere
  41. am luat totul la rand la lista de prieteni, si la trimiterea la CARMEN, si am schimbat. erau pe adresa generala.

    RăspundețiȘtergere
  42. Si la cat mai multi participanti.

    http://scorpio72.wordpress.com/2011/07/22/abc-ul-oraselor-vizitate/

    RăspundețiȘtergere
  43. Alicee,
    de aceea zic ca important este blogul si nu ZeListul :)
    importante sunt prieteniile aici legate si nu clasamentul :)
    Sa ai un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  44. Lillee,
    este alegerea fiecaruia, în functie de prioritati si preferinte. Eu am hotarât în cazul meu, ca nu e rau, o zi pe saptamâna sa afisez doar fotografii :))
    Sa ai un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  45. Marul,
    nu stiu, esti chiar rea sau doar te roade invidia?
    am aruncat o privire pe blogul tau si am observat ca, desi ai un articole iteresante nu te citeste nimeni!o comentarii saptamâni în sir. Am observat ca desi esti înscrisa în blogosfera din mai 2010, ai doar 19 bloguri care s-au abonat prin link spre tine. Încerc sa-ti gasesc o scuza pentru "iesirea" aceasta, dar nu reusesc. Nu sunt eu experta, tu te numesti "Psihanaliza pe canapea"... poate ca ar fi cazul sa-ti acorzi o sedinta...
    PS: DOCTRÍNĂ s. f. sistem închegat de concepții, principii și teze fundamentale prin care se exprimă o anumită orientare în domeniul filozofic, religios, politic, artistic etc.
    Sa ai un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  46. Robert,
    nu prea am înteles ce vrei sa spui... dar daca ai schimbat acum link-urile nu mai ajuta la nimic. Am scris eu în articol, de ce: "când doriti sa puneti un link catre un articol de blog, acesta trebuie pus corect de la bun început, pentru ca recificarile sau adaosurile ulterioare nu mai sunt punctate"
    Sunt sigura ca pentru viitor,ai înteles cum functioneaza.
    Un weekend minunat, Robert draga!

    RăspundețiȘtergere
  47. Scorpio,
    multumim :)
    Si eu am preluat leapsa ABC-ului oraselor:
    http://vis-si-realitate-2.blogspot.com/2011/07/abc-ul-locurilororaselor-vizitate.html
    Sa ai un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  48. nu le-am facut pentru puncte(am vazut ce ai scris) ci ca sa fie ok de acum incolo. inca o data multumesc, zile fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  49. Draga Robert,
    trebuie sa-ti spun ca punctele nici pe mine nu ma intereseaza, nici locul în ZeList, pentru ca nu am nimic de câstigat. Eu nu am activat monetizarea blogului, si nici nu am sa o fac. În blogosfera sunt însa multi care câstiga ceva bani din ceea ce scriu pe blog si de aceea, ptentru ei este important...
    Problema se pune în felul urmator, daca tot ne rapim timp punând linkuri, atunci macar sa le punem corect :)

    Si eu îti doresc un weekend minunat! Eu astazi o astept pe Alina - Pauza de ceai, sa soseasca la mine, în vizita pentru câteva zile. Sunt prinsa acum cu pregatirile si pentru blog, ma tem ca astazi nu voi avea timp.
    Toate cele bune, tie si familiei!

    RăspundețiȘtergere
  50. In ultimul timp am fost foarte ocupat cu munca si pc-ul a ramas pe un plan secundar, insa am reusit sa nu ratez nici o zi de miercuri de cand v-am descoperit. Mii de multumiri, Carmen! Ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  51. Merci, am mai aflat ceva! Pentru mine blogul era numai scrisul. Acum vrem mai mult.
    Vania da sfaturi numai la fete, pe noi ne lasa-n ceata! Un weekend frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  52. deşi aş fi vrut nu mai am cum participa la minunata întîlnire de miercurea
    am tot cerut ajutor, am tot zis că sunt 'blocată
    fiind atît de nesemnificativă nimănui nu pare să-i fi păsat
    şi... m-am resemnat abandonînd
    tuturor, mult noroc vă doresc
    şi numai bine
    chiar dacă nu mai putem, independent de noi, participa, vă urmărim mereu cu drag

    RăspundețiȘtergere
  53. nu am mai trecut zilelele astea pe la tine...am atatea de facut la serviciu incat energia mea este in continua scadere...mai putin in zilele de miercuri...:)
    ma alatur celor care apreciaza "miscarea" initiata de tine Carmen...este o placuta provocare pentru fiecare in parte si o modalitate de a ne cunoaste mai bine preferintele sau modul in care vedem lucrurile...ceea ce este cu adevarta un castig pentru noi toti...nu stiu daca este un "club" dar cred ca ar merita sa fie si meritul iti apartine in intregime Carmen pentru ca ai calitatea de a modera competent si cu decenta toata aceasta impletire de de idei care se afla in spatele fiecarui blog...
    sper ca miercurea viitoare sa putem sarbatori pe cel de-al 100-lea blogger care ni se va alatura :)

    legat de ping-uri...sunt total si definitiv nepriceputa in aceasta privinta...inteleg (daca inteleg corect) ca ele reprezinta un fel de trimiteri catre anumite bloguri sau postari de pe acele bloguri si ca acestea se puncteaza in ZeList....nu am inteles exact cum se procedeaza si cred ca-fara voia mea Carmen-ti-am facut un deserviciu neraspunzand ping-urilor tale si probabil ca in felul asta ai pierdut puncte in ZeList....imi pare rau daca s-a intamplat asa...ar fi o solutie sa nu ma mai "nominalizezi" si atunci cred ca totul va fi ok pentru tine :)
    petru mine personal pozitia blogului meu in ZeList nu reprezinta o preocupare....
    eu sunt aici pentru ca imi face placere sa vorbesc despre acele lucrui care ma atrag,supara sau bucura asa cum banuiesc ca se intampla cu voi toti....important este sa vad ca cei care trec pe la mine se bucura,apreciaza,ironizeaza sau observa pur si simplu ca exist in blogosfera si sincer...nici nu cred ca mai conteaza altceva...acumularea de puncte in ZeList este ceva secundar...
    imi pare rau daca-necunoscatoare cum spuneam ca sunt-am ignorat si alte ping-uri...
    eu voi trece oricum cu drag pe la fiecare dintre cei cu care m-am intersectat pana acum si cu aceeasi nerabdare voi astepta "miercurea cea fara de cuvinte" :)
    un w-end cat mai relaxant va doresc tuturor si in mod special si cu mult drag lui Carmen >:D<

    RăspundețiȘtergere
  54. Multumesc! :D M-am potolit cu interpretarile:))

    RăspundețiȘtergere
  55. Promit sa reparticip curand!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  56. CARMEN,dacă la Miecurile fără cuvinte m-am prezentat destul de repede,regret că aici ajung la coadă și îmi cer scuze pentru asta.Mi-e mi-a făcut mult bine „intreprinderea”aceasta pusă pe picioare și pornită de tine.Am cunoscut o serie întreagă de prieteni virtuali pe care poate îi descopeream cîndava și fără Miecrurea fără cuvinte,dar ar fi fost păcat să ia mult timp să-i găsesc.Miercurea fără cuvinte a scurtat drumurile și pentru asta meriți toată recunoștința mea și nu numai a mea.Sunt convins că mulți pot spune exacta acest lucru.Cred că datorită felului tău de a fi au mers treburile cum au mers și sigur vor merge și mai departe și mai bine.Nu orice ar fi putut să adune în jurul lui pe toți acești participanți sau simpatizanți!
    Bravo CARMEN și eu îți mulțumesc!
    Mult bine mi-au făcut aceste miercuri fără cuvinte!
    Am o problemă care mă preocupă în zilele acestea sper să găsesc cât mai grabnic modalitatea de a o rezolva și să revin cu forțe pline la computer.Acum am mai puțin timp,dar mă străduiesc.

    RăspundețiȘtergere
  57. Tudor,
    foarte frumos ca participi consecvent! ma bucur mult si cred ca toti participantii de asemenea :)
    Sa ai o saptamâna de munca usoara!
    Mai sunt doua zile pâna la întâlnirea noastra de miercuri :)
    Gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  58. Dan,
    :) ma bucur daca informatia ti-a fost de ajutor. Vania ajuta pe oricine :))
    O saptamâna usoara!

    RăspundețiȘtergere
  59. Cella draga,
    îmi pare nespus de rau ca ai probleme la înscriere! nu am stiut ca permanent! de cate ori mi-ai lasat mesaj ca doresti sa participi si nu reusesti înscrierea, am facut-o cu mare placere. Nu este nici o problema pentru mine sa trec link catre postarea ta, doar ca trebuie sa stiu ca doresti - nu pot sa decid eu, fara acordul tau. Scuza-ma, nu este vorba aici ca ai fi nesemnificativa! Dinpotriva, tu îmi esti tare draga si m-am bucurat de fiecare data sa vad fotografiile tale pline de naturalete si sensibilitate.
    Îti doresc o saptamâna placuta si... ne întâlnim cel putin miercurea viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  60. Pandhora draga,
    aici nu este vorba în a impune cuiva ceva. Fiecare participa când doreste, face sau nu trimitere spre alte postari, comenteaza sau nu un articol... blogul nu presupune obligatie si nu este nici competitie. Nici pentru mine nu înseamna mare lucru faptul ca am intrat în top 50 ZeList. Este placut ca idee sa stii ca esti citit si este si mai placut când (cum spui si tu) se nasc comentarii pe marginea articolului publicat. Dar altfel... nu am avantaje si nici nu urmaresc sa am vreun avantaj. Nu am monetizat pagina mea de blog si nici nu am în vedere sa o fac. Deci, faptul ca dai sau nu ping spre articolul meu, nu are importanta.
    Ceea ce scriam eu aici, se refera la cei care dau ping, dar gresit. A pune link catre articolul unui blog nu este o munca usoara, presupune migala si timp. De aceea spuneam ca cei care o fac, catre titlul general, investesc aceeasi munca, diferenta este ca nu ajuta nimanui mai departe.
    Pe platforma Wordpress, bloggeri sunt anuntati automat în momentul când cineva pune link catre postare; pe blogspot (inca) nu.
    Atunci când eu fac o timitere spre un blog, o fac pentru ca doresc, bineînteles ca nu presupune obligativitate si nici reciprocitate! Iar despre depunctare nici nu poate fi vorba.
    Îti doresc pe mai departe placere deosebita pe blogosfera, inspiratie în postari si prieteni corecti si decenti :)

    RăspundețiȘtergere
  61. Secret,
    multumesc mult pentru frumoasele rânduri, înseamna mult pentru mine sa aflu ca multora le fac placere întâlnirile de miercuri. Aceasta ma motiveaza si pe mine, sa fiu punctuala si sa nu scap vreo zi de miercuri, sa nu dezamagesc pe cei care asteapta înscrierea.
    Si eu sunt de parere ca cercul nostru de prieteni s-a largit si ca fotografiile de miercuri sunt din ce în ce mai calitative.
    Cât priveste problema care îti face momentan griji, ti-am scris un mail... Sunt sigura ca totul va fi bine! Numai gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  62. Să vă spun un secret: sunt foarte de-acord cu ... Se-Cret!
    Onoare? După ce ne-ai făcut sclavi de miercuri?!
    O adâncă reverenţă, Carmen! De la mine, de la Ulise, ...

    RăspundețiȘtergere
  63. m-am linistit atunci...:)
    imi era neplacuta ideea ca ti-as fi creat un inconvenient oricat de mic...
    dar simt ca putin putin te-ai suparat si asta ma intristeaza...probabil ca era mai sanatos sa tac si sa nu despic firul in patru...voi tine minte pentru data viitoare...

    iti multumesc pentru urare...iti doresc la randul meu ca noi prieteni sa se bucure de grija si suportul tau...
    o seara frumoasa iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  64. Zamfir,
    :) esti dragut ca-ntotdeauna! multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  65. Pandhora,
    zau ca nu este nicio suparare. Absolut nicio problema :)
    Soarele straluceste, acum plec la serviciu, dupa ce am avut 3 zile de concediu atasate la weekend si în care a plouat una-ntruna!
    Si tie, o zi faina! :)

    RăspundețiȘtergere
  66. Keep up the good work Carmen :-)

    RăspundețiȘtergere
  67. Felicitări pentru această idee minunată! De când m-am înscris prima oară, am aşteptat cu nerăbdare fiecare zi de miercuri, încercând să găsesc de fiecare dată idei noi şi mesaje cu semnificaţii, exprimate într-o manieră ..."fără cuvinte". Iar asta ne-a stârnit pe fiecare dintre participanţi, să experimentăm şi alte modalităţi de exprimare.
    Mulţumesc, Carmen! Eşti o gazdă minunată! Multă sănătate şi numai bucurii, ţie şi familiei tale! Şi...să ne mai primeşti pe aici! :-)

    RăspundețiȘtergere
  68. Androxa,
    thank you! have a nice day! :)

    RăspundețiȘtergere
  69. Alexandru,
    daca ai sti cât ma bucura cuvintele tale. Sunt cel mai frumos cadou pe care mi-l pot imagina din partea prietenilor virtuali. Iti multumesc din sufelt!

    RăspundețiȘtergere
  70. Îmi place foarte mult ideea asta, a miercurii fără cuvinte. Dar particip numai în măsura în care pot găsi fotografii sugestive făcute de mine, de rudele şi de prietenii mei. Şi din păcate nu am timp nici să-i vizitez pe toţi ceilalţi participanţi, nici să le las comentarii tuturor celor pe care-i vizitez.

    RăspundețiȘtergere
  71. carmen, abia acum am reusit sa dau o fuga la tine si sa ma bucur pt succesul mare al rubricii/ blogului tale/tau. o meriti din plin! la mai mare!!
    pt mine e o provocare continua sa scot mereu ceva mai bun sau macar interesant si am cunoscut aici o multime de oameni interesanti. deci, tot inainte si spor la treaba! :*

    RăspundețiȘtergere